Home - Články - Mocný úplněk působí na každé znamení jinak!

Mocný úplněk působí na každé znamení jinak!

vloženo 16. 8. 2016

Mocný úplněk působí na každé znamení jinak!

Úplněk ve Vodnáři vypukne již 18. 8. 2016 v 11:27 hodin a zdaleka nepůsobí jen na Vodnáře. Někdy vám jde všechno od ruky a jindy se vám lepí smůla na paty. A právě takové události neovlivňují jen vaše myšlenky, ale i vesmírné energie. Zjistěte, jak můžete využít sílu úplňku právě vy!

sdílet článek na facebooku

Ohnivá znamení přiměje Luna dřít

U Beranů působí úplněk ve Vodnáři jako ujasnění určitých společenských aktivit. Přijdete na to, se kterými lidmi se chcete stýkat. Využijte toho pro vytěsnění nežádoucích „přátel“ ze svého života. Také vám prospěje, když se vrhnete na zdravý životní styl.

Lvi by se měli v tomto období zklidnit a urovnat vztahy ve všech směrech. Když právě nyní začněte opravdu makat, už na podzim ochutnáte vytoužené ovoce píle. Ale pozor! Ohlídejte si pořádně své finance.

Střelci, pokud máte v plánu podpis důležitého dokumentu, učiňte to právě při úplňku! V období úplňku cestujte a komunikujte dle svého gusta. V srpnu se vám bude dařit. Využijte moc úplňku pro významnou pomoc svým blízkým!

Zemská znamení prožijí osudové změny

Býkům se s úplňkem ve Vodnáři uzavře téma pracovního úsilí a kariéry. Do cesty vám vstoupí osudová práce i životní partner. Počítejte s úspěšně provedeným dílem a přichází skvělý čas pro zplození potomka!



Milé Panny, hvězdy vám přináší nejasné zvěsti ohledně vašeho zdraví, ale neklesejte na mysli, vše se urovná. Čekají vás příjemné finanční zprávy. Nadchází super doba pro velké rozhodnutí.

Kozorozi si oddechnou. Konečně se vám vše uklidní v oblasti peněz. Všechna jednání na úřadech proběhnou na výbornou. Právě v období úplňku máte chuť na cestování, tak hned vyjeďte kamkoli je libo, potřebujete odpočinek!

Vzdušným znamením zamává úplněk se vztahy

Úplněk ve Vodnáři přináší Vahám jasno v partnerských i pracovních vztazích. Měli byste vydělávat ve dne v noci, jen tak budete úspěšné a opěvované. Čeká vás pěkná finanční odměna či výhra!

Vodnáři se mohou těšit na setkání s novými lidmi. Zároveň ukončíte nepotřebné vztahy a půjdete směle dál. Těšte se na vylepšení finanční i pracovní situace a dívejte se na svět optimistickýma očima.

Milí Blíženci, přemýšleli jste o vzdělávání a vědomostním rozsahu? Nebojte se do toho jít právě teď! Měli byste pořádně zklidnit své nervy, jinak vám půjde doslova o zdraví. Starejte se hlavně sami o sebe a půjde vše jako na drátku.



Jednou pod vodou, jindy nad vodou

Milí Raci, konečně si oddechněte při rozhodování o financích či majetku, které jsou ve společném vlastnictví. Téma peníze byste měli o úplňku zcela uzavřít. Zaměřte se na svou kariéru a zájmy.

Štíři se mohou těšit na rodinnou pohodu. Ve věcech vztahů byste neměli ovšem nic uspěchat. A nezadaní pozor, přichází pravá láska! Nepřehlédněte ji!

Ryby se mohou těšit na vyjasnění partnerských i společenských situací. Rovněž byste měly zapomenout na vše špatné a vydat se na parádní dovolenou. Zasloužíte odpočinek. A také máte nyní ten pravý čas pro nalezení nové lásky anebo slibného pracovního vztahu!

Máte kamaráda do nepohody, který se za vás postaví i v těch nejtěžších chvílích? Jakým přítelem jste vy samotní? Podívejte se, co na to hvězdy! Více v článku ZDE...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.