Home - Články - 17.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

17.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 16. 8. 2016

17.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

Víme, jak si zítra na olympiádě v Riu povede hvězdná Barbora Špotáková, Zuzana Hejnová, Denisa Rosolová, Adam Sebastien Helcelet a Petr Svoboda. Prozradily nám to hvězdné konstelace a energie lunárního dne.

sdílet článek na facebooku

Měsíc putuje znamením Vodnáře v přibývající fázi a působí na lýtka, kotníky a žíly. Zítra tedy není radno příliš zatěžovat nohy a všechny běžce to citelně omezí. Pokud s tím budou předem počítat a připraví své nohy masážemi od kotníků nahoru a střídavým sprchováním studenou a teplou vodou, budou mít před soupeři značnou výhodu.

Jen pohoda poletí k vítězství


Vodnář je plný nových nápadů a plánů, proto nás sportovci překvapí svou originalitou. Dnem povládne vzdušná energie, což podpoří především oštěp Báry Špotákové. Zítřek je dnem rovnováhy, čistoty, harmonie a spravedlnosti. Za žádnou cenu by se závodníci neměli rozčilovat.

Na nejvyšší příčky se dostane ten, kdo svůj výkon zasvětí pohodě a rovnováze. Bez závisti a zloby totiž nenaruší tok harmonické energie. Velmi jim pomohou i posilovací cviky a rituální očista vodou. Vodnář ale především učí, že je pouze na závodnících, zda se těmito energiemi nechají ovlivňovat.

Znamení zvěrokruhu radí závodníkům

Barbora Špotáková, dvojnásobná olympijská vítězka, bude se svým oštěpem bojovat zítra v kvalifikaci. Narodila se 30. června 1981 ve znamení Raka a po 6. srpnu by měla pořádně zaostřit na své mentální schopnosti, do kariéry jí totiž vniknou nepříjemné překážky i třenice. Pokud se jí nepodaří je překonat, čeká ji však další skvělá příležitost do 22.8. Tehdy se Venuše dostává do konjunkce s Jupiterem, což je přímo skvostná vibrace pro šťastné nabídky i patřičný zisk.



Adam Sebastien Helcelet zítra nastoupí na desetiboj. Narodil se 27. října 1991 ve znamení Štíra a podle hvězdného horoskopu prochází v srpnu úspěšný obdobím, ve kterém má velkou moc provést změny ve svém životě! Razí si svou cestu a neustupujete z ní ani tehdy, kdyby všichni ostatní volili jiný směr. To vše mu zajistí velký úspěch.

Petr Svoboda proskáče zítra 110 m překážek v semifinále i finále! Narodil se 10. října 1984 ve znamení Vah. Hraje fair-play, ale potřebuje k životu atmosféru bez stresu, což OH v žádném případě nenabízejí. Ovšem má před sebou klidný měsíc bez houpaček a výkyvů, takže na závodní dráze si povede ve svém vyšším standardu, jak je zvyklý.

Denisa Rosolová, mistryně Evropy a ČR, se narodila 21. srpna 1986 ve znamení Lva a ten jí na zítřejším semifinále na 400 m překážek dodá obrovskou energii. Jupiter, Merkur a od 5. srpna Venuše mají za lubem zajistit její prosperitu až bohatství. Navíc i velký arzenál optimistické energie jí dává obrovské šance pro umístění na vysokých pozicích.

Zuzana Hejnová je dvojnásobná mistryně světa a bronzová olympijská medailistka a zítra poběží semifinále 400 m překážek. Narodila se 19. prosince 1986 ve znamení Střelce, a ten přináší v srpnu do jejích profesních záležitostí nesnáze. Merkur s Venuší se na ni mračí svou kvadraturou a dodávají na působnosti Jupiterovi, který je už delší dobu směrován k nastavování překážek. Proto Zuzce držíme pěsti, aby nepřízeň úspěšně překonala!

Náš prověřený astrolog, numerolog a kartář Oskar vám řekne mnohem více detailů o budoucnosti vašich oblíbených sportovců i té vaší! Zavolejte mu na tel: 906 701 701.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.