Home - Články - 20.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

20.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

vloženo 19. 8. 2016

20.8. - Šance českých olympioniků dle horoskopu!

XXXI. Letní olympijské hry už se chýlí ke konci a zítra čeká velké finále naše čtyři medailové kanoisty-kajakáře! A rovněž naše cyklistka Kateřina Nash bude bojovat o medaili. Jakou mají šanci podle jejich horoskopu vzhledem k lunárnímu dni?

sdílet článek na facebooku

Luna v Rybách v ubývající fázi dodává závodníkům citlivost, ubírá sil a omezuje růst. Je tedy nutné na poslední dva dny zabrat. Náchylná jsou hlavně chodidla. Před závody by si měli dopřát masáž a ve chvílích volna co nejvíce odpočívat a meditovat. Ale to není všechno. Závodníci pozor! Zítřejší den je složitý a nešťastný!

Čeká vás velká očista nebezpečného dne


Tento olympijský den bude ve znamení pavouka spřádajícího své sítě. Projevují se vlivy černé magie. Zítra není radno cokoli nového začínat, ale právě to je příhodné pro naše české šampiony, které právě v tento den čeká dokončení jejich závodů. Přesto je zítra nejvhodnější vůbec nevycházet z domu, protože probíhá očista na fyzické i energetické rovině. Očišťování duše a svědomí může být pro mnohé závodníky velmi náročné. Pocítí-li někteří vliv těžké karmy z minulých životů, nebudou schopni se maximálně soustředit na svůj výkon. Je nutné, aby se zbavili negativních myšlenek, nenávisti, zloby a iluzí a díky tomu budou mít šanci v boji o vysoké posty!


Hvězdné předpovědi na vodě i na kole

Kateřina Nash
je všestranná šampionka, která se účastnila i zimních i letních olympijských her. Zítra ji čeká velký závod na horském kole. Narodila se 9. prosince 1977 ve znamení Střelce. Mars v jejím znamení odlehčuje negativní vliv Saturna, proto pociťuje vzestup energie a sílu pouštět se do velkých věcí. Trigon Slunce mu do 22. srpna přináší ještě větší chuť cestovat a rozšiřovat své obzory, společenské kontakty a její sympatické vystupování. Na konci její srpnové cesty je zakódován úspěch díky osobě s velkou prestiží. To vše jí na olympiádě bude velkým přínosem!

Čtveřice kanoistů, která na OH 2012 získala bronzovou medaili, bude mít vliv hvězdných konstelací různorodé. Lev Daniel Havel (*10. srpna 1991) má díky svému silnému bojovnému znamení v srpnu obrovskou energii. Jupiter, Merkur a od 5. srpna Venuše mají za lubem zajistit jeho prosperitu až bohatství. Navíc i velký arzenál optimistické energie mu dává obrovské šance pro umístění na vysokých pozicích.

Jan Štěrba
(*1. června 1981) je Blíženec a jeho vládce Merkur ho v srpnu svou kvadraturou vystavuje zkouškám a nechuti přemýšlet. Schází mu obvyklý elán i do manuálních prací a jiných činností. Venuše se s ním od začátku srpna také moc nepřátelí, takže přičteme-li ještě už dlouze negativně působícího Jupitera, nezbývá nám, než mu držet všechny pěsti, aby získal potřebnou energií od parťáků!



Josef Dostál se narodil 3. března 1993 ve znamení Ryb. Většina planetárních energií je namířena proti němu, takže se setkává se situacemi, které přinášejí napětí. Jupiter, Venuše, Merkur prozrazují, že mu přibývá hodně povinností a zátěže. Musí si sám určit své tempo, aby ji zvládl. Jinak se zátěž negativně projeví i na jeho zdraví. Pozor na nervy! Držme mu všichni pěsti, aby se přesto umístil opět vysoko.

Lukáš Trefil se narodil 21. září 1988 jako Panna. Čeká ho poměrně pestrý měsíc, kdy se většina planet zvýšeně zaměřuje na jeho znamení. Zakusí trochu nejistoty v sebeovládání, měl by se proto věnovat meditace. Začátkem srpna se dostává konfliktní Mars do kvadratury na jeho znamení a dává tendenci k přehánění. Tento měsíc je ale velmi aktivní, takže šance má veliké.

Vsázíte si na výsledky olympijských soutěží? Nehádejte, ale vězte. Podrobné informace pro vás má na tel: 906 701 701 numeroložka a
kartářka Rozárka!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.