Home - Články - Jídlo podle znamení zvěrokruhu

Jídlo podle znamení zvěrokruhu

vloženo 26. 2. 2019
čas čtení: 4 minuty

Jídlo podle znamení zvěrokruhu

Zjistěte, co které znamení zvěrokruhu rádo jí a vaří!

sdílet článek na facebooku

Chcete okouzlit svého miláčka dobrým jídlem, které mu udělá radost? Nebo chcete udělat dobře sami sobě? Zde je návod:

Beran
Berani nemají čas na zdlouhavé stravování, protože jsou věčně zaneprázdnění a v pohybu. Kvůli tomu, že nechtějí zbytečně marnit čas, často jedí příliš rychle. Díky ohnivé povaze Berana se těmto lidem zavděčíte něčím pikantním.
Tip pro Berany: Jezte pomalu a nepřehánějte to s alkoholem.

Býk

Býci jsou skuteční gurmáni. Mají velká apetit a vědí, jak si jídlo užít a rozhodně na něm nešetří. Od Býků se můžete naučit spousty nových receptů a kuchařských triků. Návštěva restaurace s Býkem je opravdový zážitek.
Tip pro Býky: Zkuste kvanta sladkostí nahradit čerstvým ovocem.

Blíženci

Blíženci málokdy trpí nadváhou, protože pro ně je konverzace u stolu mnohem důležitější než jídlo. V kuchyni dávají prostor své kreativitě a potěší je, když ji oceníte. Na druhou stranu, často si nezdravým jídlem působí zdravotní potíže.
Tip pro Blížence: Omezte konzumaci tučných potravin.

Rak

Raci zbožňují domácí pokrmy a často se před svými blízkými pochlubí dobrotami připravenými podle rodinných receptů. Za kvalitní jídlo si rádi připlatí, avšak mají sklony k přejídání, když jsou ve stresu. Pokud jsou ale v psychické pohodě, u stolu patří mezi nejlepší společníky.
Tip pro Raky: Snažte se kontrolovat svůj apetit, když jste nervózní.



Lev

Lvi si potrpí na vybrané lahůdky a nikdy nepohrdnou možností navštívit luxusní restauraci se skvělým servisem. Na druhou stranu, jsou ve svých stravovacích návycích velmi disciplinovaní a málokdy se přejídají. Nejvíce je potěší stolování s přáteli a rodinnými příslušníky.
Tip pro Lvy: Jezte více ovoce a zeleniny a omezte masité pokrmy.

Panna

Panny často mívají citlivý žaludek, takže by měly přemýšlet nad tím, co pozřou. Panna je jediným znamením, které dokáže dodržovat dietu bez jediného zaškobrtnutí. V kuchyni neexperimentují, ale s běžnými surovinami konají doslova zázraky. Nechcete-li lidi narozené ve znamení Panny naštvat, nevyhazujte před jídlo.
Tip pro Panny: Konzumujte lehká, snadno stravitelná jídla, vyhnete se zažívacím potížím.

Štír
Štíři zbožňují vydatná jídla a často je přepadá náhlý hlad, dokonce i v noci. Prázdná lednička a nedostatek koření je může přivést k zuřivosti. Na druhou stranu, jsou výteční kuchaři a dovedou pokrmy skvěle ochutit. Pokud vám štír pochválí něco, co jste vařili, můžete si být jisti, že to nedělá jen ze slušnosti.
Tip pro Štíry: K jídlu zkuste místo alkoholu třeba minerálku.

Váhy

Váhy jsou opravdoví milovníci jídla a vždy využijí příležitosti ochutnat vše, co před ně postavíte. Lidé narození ve znamení Vah bývají závislí na sladkém a často si odepřou hlavní chod kvůli sladké tečce. Váhy mívají velká smysl pro estetiku, takže je potěšíte jídlem, které nejen dobře chutná, ale i skvěle vypadá.
Tip pro Váhy: Pokud odoláte čokoládě, snáze si udržíte hezkou postavu.



Střelec
Střelci zbožňují exotická a neobvyklá jídla, jsou zvědaví a rádi experimentují, prostě musejí všechno vyzkoušet. Se svým stravováním jdou často k jednoho extrému k druhému – pár dní se přejídají a potom drží hladovku. Kvůli tomu mají lidé v tomto znamení často zažívací potíže.
Tip pro Střelce: Ať už jíte cokoliv, nepřehánějte to s množstvím.

Kozoroh

Kozorohové jsou neúnavní pracanti, ale čas na dobré jídlo si vždycky najdou. Kvalita je pro ně vždy důležitější než množství, stejně podstatná je pro ně i atmosféra během jídla – měla by být klidná a uvolněná. Potrpí si na domácí stravu a při hledání partnera pro ně shoda ve způsobu stravování velkou roli. Přestože si příliš nepotrpí na koření, často jídlo dost přesolují.
Tip pro Kozorohy: Buďte s tou solí trochu opatrnější, je to váš největší nepřítel.

Vodnář
Vodnáři se o jídlo rádi podělí a preferují lehčí pokrmy. Vše, co je zvláštní, nové či neobvyklé si dokážou pěkně užít. Vodnáři zbožňují čerstvé ovoce a zeleninu a mnozí z nich jsou vegetariáni. Jejich stinnou stránkou je, že mnozí Vodnáři pijí kávu na litry a cpou se pozdě v noci.
Tip pro Vodnáře: Místo půlnočních výprav do ledničky si ráno dejte pořádnou snídani.

Ryby
Lidé narození ve znamení Ryb milují tradiční jídla a neradi experimentují. Ryby dají více na vzhled pokrmu než na jeho chuť a spíše než jídlo na talíři ocení dobrou společnost u stolu. Jídlo pro ně často bývá pouze potřeba, nikoliv potěšení. Ryby mívají poněkud paradoxně potíže s pitným režimem, což se projevuje na jejich zdraví.
Tip pro Ryby: Doplňujte tekutiny a naučte se, jak si jídlo vychutnat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.