Home - Články - Jídlo podle znamení zvěrokruhu

Jídlo podle znamení zvěrokruhu

vloženo 26. 2. 2019
čas čtení: 4 minuty

Jídlo podle znamení zvěrokruhu

Zjistěte, co které znamení zvěrokruhu rádo jí a vaří!

sdílet článek na facebooku

Chcete okouzlit svého miláčka dobrým jídlem, které mu udělá radost? Nebo chcete udělat dobře sami sobě? Zde je návod:

Beran
Berani nemají čas na zdlouhavé stravování, protože jsou věčně zaneprázdnění a v pohybu. Kvůli tomu, že nechtějí zbytečně marnit čas, často jedí příliš rychle. Díky ohnivé povaze Berana se těmto lidem zavděčíte něčím pikantním.
Tip pro Berany: Jezte pomalu a nepřehánějte to s alkoholem.

Býk

Býci jsou skuteční gurmáni. Mají velká apetit a vědí, jak si jídlo užít a rozhodně na něm nešetří. Od Býků se můžete naučit spousty nových receptů a kuchařských triků. Návštěva restaurace s Býkem je opravdový zážitek.
Tip pro Býky: Zkuste kvanta sladkostí nahradit čerstvým ovocem.

Blíženci

Blíženci málokdy trpí nadváhou, protože pro ně je konverzace u stolu mnohem důležitější než jídlo. V kuchyni dávají prostor své kreativitě a potěší je, když ji oceníte. Na druhou stranu, často si nezdravým jídlem působí zdravotní potíže.
Tip pro Blížence: Omezte konzumaci tučných potravin.

Rak

Raci zbožňují domácí pokrmy a často se před svými blízkými pochlubí dobrotami připravenými podle rodinných receptů. Za kvalitní jídlo si rádi připlatí, avšak mají sklony k přejídání, když jsou ve stresu. Pokud jsou ale v psychické pohodě, u stolu patří mezi nejlepší společníky.
Tip pro Raky: Snažte se kontrolovat svůj apetit, když jste nervózní.



Lev

Lvi si potrpí na vybrané lahůdky a nikdy nepohrdnou možností navštívit luxusní restauraci se skvělým servisem. Na druhou stranu, jsou ve svých stravovacích návycích velmi disciplinovaní a málokdy se přejídají. Nejvíce je potěší stolování s přáteli a rodinnými příslušníky.
Tip pro Lvy: Jezte více ovoce a zeleniny a omezte masité pokrmy.

Panna

Panny často mívají citlivý žaludek, takže by měly přemýšlet nad tím, co pozřou. Panna je jediným znamením, které dokáže dodržovat dietu bez jediného zaškobrtnutí. V kuchyni neexperimentují, ale s běžnými surovinami konají doslova zázraky. Nechcete-li lidi narozené ve znamení Panny naštvat, nevyhazujte před jídlo.
Tip pro Panny: Konzumujte lehká, snadno stravitelná jídla, vyhnete se zažívacím potížím.

Štír
Štíři zbožňují vydatná jídla a často je přepadá náhlý hlad, dokonce i v noci. Prázdná lednička a nedostatek koření je může přivést k zuřivosti. Na druhou stranu, jsou výteční kuchaři a dovedou pokrmy skvěle ochutit. Pokud vám štír pochválí něco, co jste vařili, můžete si být jisti, že to nedělá jen ze slušnosti.
Tip pro Štíry: K jídlu zkuste místo alkoholu třeba minerálku.

Váhy

Váhy jsou opravdoví milovníci jídla a vždy využijí příležitosti ochutnat vše, co před ně postavíte. Lidé narození ve znamení Vah bývají závislí na sladkém a často si odepřou hlavní chod kvůli sladké tečce. Váhy mívají velká smysl pro estetiku, takže je potěšíte jídlem, které nejen dobře chutná, ale i skvěle vypadá.
Tip pro Váhy: Pokud odoláte čokoládě, snáze si udržíte hezkou postavu.



Střelec
Střelci zbožňují exotická a neobvyklá jídla, jsou zvědaví a rádi experimentují, prostě musejí všechno vyzkoušet. Se svým stravováním jdou často k jednoho extrému k druhému – pár dní se přejídají a potom drží hladovku. Kvůli tomu mají lidé v tomto znamení často zažívací potíže.
Tip pro Střelce: Ať už jíte cokoliv, nepřehánějte to s množstvím.

Kozoroh

Kozorohové jsou neúnavní pracanti, ale čas na dobré jídlo si vždycky najdou. Kvalita je pro ně vždy důležitější než množství, stejně podstatná je pro ně i atmosféra během jídla – měla by být klidná a uvolněná. Potrpí si na domácí stravu a při hledání partnera pro ně shoda ve způsobu stravování velkou roli. Přestože si příliš nepotrpí na koření, často jídlo dost přesolují.
Tip pro Kozorohy: Buďte s tou solí trochu opatrnější, je to váš největší nepřítel.

Vodnář
Vodnáři se o jídlo rádi podělí a preferují lehčí pokrmy. Vše, co je zvláštní, nové či neobvyklé si dokážou pěkně užít. Vodnáři zbožňují čerstvé ovoce a zeleninu a mnozí z nich jsou vegetariáni. Jejich stinnou stránkou je, že mnozí Vodnáři pijí kávu na litry a cpou se pozdě v noci.
Tip pro Vodnáře: Místo půlnočních výprav do ledničky si ráno dejte pořádnou snídani.

Ryby
Lidé narození ve znamení Ryb milují tradiční jídla a neradi experimentují. Ryby dají více na vzhled pokrmu než na jeho chuť a spíše než jídlo na talíři ocení dobrou společnost u stolu. Jídlo pro ně často bývá pouze potřeba, nikoliv potěšení. Ryby mívají poněkud paradoxně potíže s pitným režimem, což se projevuje na jejich zdraví.
Tip pro Ryby: Doplňujte tekutiny a naučte se, jak si jídlo vychutnat.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.