Home - Články - Zprávy od matky Země

Zprávy od matky Země

vloženo 11. 5. 2023
čas čtení: 4 minuty

Zprávy od matky Země

Kruhy v obilí. Vše kolem nich je nejasné: Je to fejk nebo je máme brát vážně? Sdělují nám něco, nebo je neumíme rozkódovat, protože nám mají zůstat utajeny? Kdo je vyrábí? A co chce? Existuje tisíc odpovědí, což znamená, že neexistuje žádná.

sdílet článek na facebooku

Byly tu vždycky

Nejstarší dochované zprávy o piktogramech v obilí pocházejí ze začátku 17. století. Dají se najít v kronikách. V období před tím se kronikáři soustředili spíše na panovnické rody, války a epidemie, než na záznamy toho, co lze spatřit na polích. Bylo také mnohem obtížnější než dnes zachytit pohled shůry, jenž jediný dával možnost vytušit, že jde o něco mimořádného. Máme ovšem jisté indicie, podle nichž si můžeme domýšlet, i když ne stoprocentně dokázat, že kruhy v obilí tu byly vždy.

Jedna z teorií říká, že slavné kamenné stonehenge vznikly na místě původně se objevujících kruhů v porostech. Protože tehdejší megalitická společnost přikládala tajemným kruhům velký význam, obehnala jejich obrysy kameny, aby je zachovala navždy. Další podobné kruhy se vyskytují i v Egyptě, Indii a jiných kulturně starých územích. Co je velezajímavé, je fakt, že kruhy se po světě neobjevují pouze v obilí, jak jsme zvyklí, ale ve všech druzích plošně zasetých plodin, tedy i v kukuřici, vojtěšce, řepce, cukrové řepě, rýži nebo tabáku, třeba i jen ve vysoké trávě.


A to není vše!

Vyskytly se už také v písku, hlíně, ve sněhu, v korunách stromů a dokonce i v ledu! Ví o tom málokdo, ale vědci to samozřejmě registrují a při troše hledání najdete na netu dost důkazů. Fenomén kruhů v ledu je obzvlášť zajímavý, protože je jasné, že voda musela vířit před zmrznutím. Že tu jsou, to jisté. Ale proč? A od koho?

Srandisti versus pravé agrosymboly

Mnoho lidí, dokonce i vědců zastává názor, že jde o podvrh určitých skupin fandících recesi a mystifikaci. V Čechách existuje několik renomovaných znalců, kteří se kruhy v obilí zabývají celý život a mají tento jev dopodrobna nastudovaný. Vyjadřují se v tom smyslu, že většina dnešních útvarů, které budí takovou senzaci, je podvrh. Většina? To však znamená, že ne všechny! Odborník na agrosymboly Jan Černý řekl toto: „Teprve v roce 2009 jsem se setkal se symbolem, který byl nejspíš pravý.“ A dál: „Prokazatelně existují symboly, které člověk nevyšlapal. Spousta vědeckých článků dokazuje, že na rostlinách jsou bio-fyzikální anomálie, které nemohou vzniknout, pokud by obrazec byl běžně vyšlapán.“


Odkud přichází poselství?

Je tedy vůbec možné přijít na to, proč tyto symboly vznikají a kdo je jejich původcem? Dr. Meaden z Oxfordu osobně prozkoumal už více než 500 těchto jevů. Tvrdí, že příčinou tvarů v krajině je silný plazmový vír vytvářející elektrické a magnetické pole. Při své aktivaci může být provázen světelnými efekty ve formě koulí nebo elips a také svištivými nebo bzučivými zvuky.

To vše bylo již mnohokrát v krajině pozorováno. Proč ale tento vír vzniká? Teorie se různí, vyberte si, ke které se přikloníte vy!

1. Jde o něco jako kulový blesk, který vzniká atmosférickou poruchou
2. Jde o projev mimozemské inteligence, která se snaží navázat s námi kontakt a něco nám sdělit
3. Jde o pokus, aby sama planeta Země komunikovala s lidmi

Podle současných zdrojů je totiž Země nadána svou vlastní energií, která v sobě sjednocuje vše živé i neživé na planetě. To, čemu tedy říkáme ekosystém, může být něčím víc. Může být vyšší kosmickou prainteligencí, která se nás velmi důrazně snaží oslovit. Při tempu, jakým mizí živočišné druhy a deštné pralesy se můžeme domýšlet, co asi říká. Máme štěstí, že matka Země je, na rozdíl od lidí, slušná a v jejím slovníku nejsou vulgarismy. Možná se však budeme divit, až nám vlepí nějaký ten mateřský pohlavek.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.