Home - Články - Láskohled 1. - 7. května

Láskohled 1. - 7. května

vloženo 28. 4. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 1. - 7. května

Ačkoliv je sobota, čas odpočinku, připravte se už nyní na milostné události nadcházejícího týdne, který se už konečně přehupne do května - měsíce lásky! Štěstí v lásce přeje připraveným, tak se nenechte zaskočit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Už delší dobu přemýšlíte nad změnou ve vašem milostném životě. Je vám totiž jasné, že takhle, jak to máte doposud, tak už nemůžete pokračovat. Na změnu už jste konečně připraveni!

Býk
Tento týden potkáte někoho skvělého, s kým se vzájemně může váš vztah ještě zajímavě posunout. Ze začátku tomuto vztahu nebudete dávat příliš šancí, ale nakonec se ukáže pravý opak.

Blíženci
Osoby žijící v dlouhodobých svazcích se už nějaký čas potýkají s klasickými vztahovými problémy. Ocitli jste se ve stereotypu, nemáte na sebe trpělivost a celkově vás vztah nebaví.

Rak
Máte před sebou velmi příjemné období plné lásky a příjemných chvil. Není to sice vždy zalité slunce jako na začátku, ale jinak si nemůžete stěžovat a jste oba ve vztahu spokojení.


Lev
Snažili jste se ze všech sil zachránit váš vztah. Bohužel vám přijde, že čím víc se snažíte, tak tím je váš vztah horší a horší. Už byste si oba měli nalít čistého vína a přiznat si konec.

Panna
Váš nový idol se snaží a je vidět, že je do vás zamilovaný. Vy si svými city nejste úplně jistí, ale je vám velice příjemné trávit čas s někým, kdo by vám snesl i modré z nebe.

Váhy
Láska přišla znenadání jako blesk z čistého nebe. Přitom jste to neměli v plánu a chtěli jste zůstat nějaký čas sami a věnovat se svému rozvoji, ale jak se říká - srdci neporučíš!

Štír
Hodně vás mrzí, jak se k vám váš protějšek poslední dobou chová. Naprosto vás ignoruje a absolutně se o vás nezajímá. Když ho s tím konfrontujete, tak se opět setkáte s nezájmem.


Střelec
Už vás nebaví žít v nejistotě! Váš nový protějšek je pro vás naprosto ideální a vy jste hodně zamilovaní, ale zdá se vám, že váš idol pořád neví, co chce. A to je pro vás stěžejní.

Kozoroh
Potkali jste osobu, která se o vás zajímá a vyhovuje vám ve všech ohledech. Potkali jste se náhodou a dodnes je pro vás vaše setkání tak trochu záhadou a mělo by to tak i zůstat.

Vodnář
Jste momentálně single, ale naprosto vám to vyhovuje. Rádi se věnujete sobě a svým potřebám. Nyní na to konečně máte čas a opravdu si to užíváte. Na lásku máte ještě spoustu času.

Ryby
Ve všech ohledech se vám momentálně velmi daří, zejména osobní život jenom vzkvétá. Ve vašem životě se objevila nová láska - zažíváte nové věci a stále se něco učíte. Jen tak dál.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.