Home - Články - Zimní tarotový horoskop zdraví 2019

Zimní tarotový horoskop zdraví 2019

vloženo 3. 12. 2019
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop zdraví 2019

Chcete vědět, jak se v chladných zimních dnech vyhnout nemocem? Tarotové karty vám prozradí, na co myslet, ať je vaše kondice perfektní!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Čtyři meče
ukazuje, že si teď můžete dovolit se svým zdravím příliš nezabývat, a můžete se těšit na klidnou dobu, kdy vás nebude nic trápit. Ale pozor, je to pouze dočasné zklidnění, takže to spíš berte jako takový malý dar, a nikoliv jako důvod vykašlat se na všechnu péči o své zdraví. Bude lákavé myslet si, že teď už vás nic trápit nebude a problémy jsou definitivně pryč, ale jestli to tak skutečně bude, závisí hlavně na vašem přístupu. Takže pokračujte v tom, v čem jste začali, a co vaše tělo potřebuje, ať už se jedná o dietu, pravidelné cvičení nebo jsou pro vás nezbytné pravidelné kontroly u lékaře. Pokud si přejete, aby nejen zima, ale i všechna další roční období proběhly bez zdravotních trápení, je nezbytné pro to taky něco udělat. Vyléčení z vašich dlouhodobých potíží může být pouze postupné, tak se nesnažte věci uspěchat a dopřejte tomu čas a taky pozornost a péči. Pouze pak budete na té správné cestě k vítězství nad všemi bolestmi!

Býk
Karta Sedm holí
je symbolem vaší odvahy a odhodlání zabojovat se zdravotními potížemi, ať už jsou jakékoliv. Víte, že hlavně u chronických záležitostí, to bude běh na dlouhou trať, ale to vás neodradí, protože máte dostatek sil zabojovat. Všechny příznaky, které vás během zimy budou obtěžovat, budete pečlivě sledovat a okamžitě proti nim nasadíte zbraně toho největšího kalibru, takže žádná nemoc proti vám nebude mít šanci! A tak je to správně! Někdy se budete cítit jako osamělí bojovníci nepochopeni svým okolím, například když se budete snažit vysvětlit svým blízkým výhody vašeho způsobu stravování, ale nic si z toho nedělejte. Je to vaše tělo, a tedy i vaše odpovědnost, a sami dobře víte, že jste na té správné cestě! Tak neváhejte a jděte do toho, a hlavně se nenechejte odradit ani pochybnostmi, ani skeptickými řečmi. Je perfektní, že budete mít energii a motivaci udělat něco pro své zdraví, tak ji využijte naplno k tomu, abyste se cítili skvěle, teď i v budoucnu!

Blíženci
Karta Velekněz
vám přináší příjemné zprávy – konečně zde bude někdo, na koho se můžete v otázkách svého zdraví naprosto spolehnout! Budete mít štěstí na skvělého doktora nebo terapeuta, který vám všechno důležité skvěle vysvětlí a konečně odhalí skutečné příčiny vašich potíží, ať už jsou jakékoliv, menší nebo větší. Je to šance zatočit i s chronickými problémy, jen se připravte na to, že ani ten nejlepší doktor neumí zázraky, a bude to tedy každopádně běh na dlouhou trať. Ale skvělé bude, že konečně zjistíte, na čem doopravdy jste, a dostanete novou naději. Bude skvělé být v péči člověka, kterému můžete naprosto důvěřovat a o jehož odborných znalostech nebudete mít absolutně žádné pochybnosti. A to nelze říct zdaleka o všech, kdo se vás poslední dobou pokoušeli léčit, takže si budete velmi dobře vědomi toho, jaké máte velké štěstí! Na vás už je pouze udělat poslední, ale velmi důležitý díl práce, a to je skutečně poctivě dodržovat všechno, co byste dodržet měli. Pak máte úspěch zaručený!



Rak
Karta Poslední soud
vám konečně přináší rozuzlení zamotané situace a pochopení souvislostí, které vám zůstávaly doposud skryté. Budete velmi překvapeni, když zjistíte, jaké to bylo ve skutečnosti jednoduché, a že vaše potíže a bolesti mají ve skutečnosti snadno léčitelnou příčinu – jen jste o tom nevěděli! Můžete se těšit na brzké vyléčení dokonce i v případě vleklých potíží, které vás sužovaly již po dlouhá léta. Někdy to zkrátka chce jen nový a jiný pohled, a věci jsou najednou překvapivě snadné! Klíčem k úspěchu je vypořádat se s nutností změn, které budete muset udělat, aby všechno opět fungovalo tak, jak má. Bude si to vyžadovat jiný přístup k vaší životosprávě, stravování a životnímu stylu, ale bude to stát za to. Máte konečně za sebou dlouhodobé trápení, a před sebou možnost nového začátku, tak ji využijte a udělejte všechno proto, abyste se opět cítili v nejlepší formě. Budete mít všechny dostupné informace, takže pak už to bude jen na vás!

Lev
Karta Páže mečů
ukazuje vaši odvahu zatočit se všemi zdravotními problémy, ale zatím jste ve stádiu, když sbíráte informace a snažíte se v nich zorientovat. Bude to chtít svůj čas, a nejspíš i radu někoho zkušenějšího, ať netápáte a víte, co je nejdůležitější a na co se vyplatí zaměřit. Byla by totiž škoda zbytečně vyplýtvat energii a motivaci na něco, co nebude fungovat! Tak tedy dvakrát měřte a jednou řežte! Pokud vás trápí nějaký dlouhodobější zdravotní problém, rozhodnete se teď vzít věci do svých rukou a nespoléhat se už jen na to, co pro vás mohou udělat jiní. Je to chvályhodný přístup, a velmi vás obohatí, když si zjistíte všechny dostupné informace a dovíte se o příčinách, souvislostech a možnostech. To, co se dovíte, vás možná nakonec přivede do péče úplně jiného odborníka, než kterému jste se svěřovali doposud. A tak je to správně, protože jít do toho jen na vlastní pěst by mohlo být trochu riskantní, hlavně v případě, že se jedná o něco závažnějšího. Nezapomínejte na to!

Panna
Karta Král holí
vám přináší spoustu energie, takže žádná zimní letargie vám rozhodně nehrozí. Právě naopak, budete se cítit ve skvělé kondici a nebudou vám chybět síly, abyste se pustili do čehokoliv, co vás bude lákat – v práci i ve volném čase. Ale pozor, protože přebytek energie může zároveň vést ke zvýšenému riziku úrazů – hlavně při sportu nebo za volantem. Tak se trochu kroťte, vždyť nemusíte být za každou cenu nejlepší a nejrychlejší, ale důležité je zůstat zdraví! Konec konců, sami to víte nejlépe, máte už přece své zkušenosti, jen se čas od času přece jen trošku pozapomenete! Pro zlepšení kondice se pro vás teď nejlépe hodí aktivní pohyb a sport, kde si můžete vybít stres a zároveň něco udělat pro své tělo. Bude vás to lákat k vyšším výkonům, ale nebuďte na sebe zbytečně přísní, raději si pohyb užívejte a nesnažte se překonávat za každou cenu nějaké limity. To by naopak mohlo být pro vaše tělo škodlivé, ať už z hlediska zmíněných úrazů, nebo přetížení a z toho vyplývajících problémů. A to nemáte zapotřebí!



Váhy
Karta Osm mincí
ukazuje, že když toužíte po pevném zdraví, musíte o něj taky patřičně pečovat, protože nic není bez práce! Pokud půjdete na věc systematicky a cílevědomě, povede se vám díky vytrvalosti a trpělivému dodržování všech opatření vyléčit si během zimy něco, co vás trápilo již delší dobu. A pokud se již teď cítíte při plné síle, pak vám zdravé změny v životosprávě zvednou vaši kondici ještě o pořádný kus nahoru. A když se pak léto zeptá, co jste dělali v zimě, budete mu moct s čistým svědomím odpovědět, že jste rozhodně nezaháleli! Tak neváhejte a pusťte se do toho, ať už se jedná o dietu na zhubnutí nebo k vyléčení vašich bolestí, nebo o sportovní trénink ke zvýšení vaší kondice a výkonnosti. Nezapomínejte hlavně na pravidelnost, která je základem všeho. Vytvořte si systém, určete si denní dobu nebo den v týdnu, kdy se budete dané činnosti věnovat, a pak to taky dodržujte. Nemusíte přepínat své sály, stačí vytrvat dostatečně dlouho a nevzdávat se. Pak máte výsledek zaručený a zasloužené ovoce se za pár týdnů jistě dostaví!

Štír
Karta Věž
vám přináší tak trochu rozporuplné poselství – něco se musí zhroutit, abyste na nových základech mohli začít znovu a lépe! V oblasti zdraví to znamená zprávy, které vás tak trochu vyvedou z rovnováhy, ale nakonec pro vás budou znamenat šanci ke zlepšení situace, abyste se cítili lépe než kdykoliv předtím! Možná se dovíte, že léčba nebo dieta, kterým jste doposud věřili, nemají na vaše potíže ve skutečnosti žádné výrazné účinky, a byla to zbytečná námaha. Možná zjistíte, že máte ve vašem těle nějakou skrytou nerovnováhu a pomohla by vám dieta nebo pravidelné užívaní nějakého léku či doplňku stravy. Je to sice nová odpovědnost do budoucna, a může být trochu nepříjemné si takové něco vyslechnout, ale na druhé straně, je to lepší, než zavírat před problémy oči, tvářit se, že vás nic netrápí, a přitom tiše trpět, když nemusíte! Každopádně se připravte na převratné novinky a změny, které mohou být náročné, ale nakonec povedou k dlouhodobému zlepšení!

Střelec
Karta Hvězda
patří mezi nejkrásnější karty tarotu a přináší vám novou naději, energii a sílu! Konečně pochopíte některé souvislosti, které vám pomohou zbavit se různých, dokonce i chronických potíží! A tyto informace si samozřejmě nenecháte jen pro sebe, ale velmi rádi se o ně podělíte i se svým okolím, budete šířit to, o čem si myslíte, že by to měl znát každý, protože z vlastní zkušenosti budete vědět, že vám to velmi pomohlo! Štěstěna je teď na vaší straně, takže se vám budou vyhýbat jakékoliv další zdravotní potíže, a budete se cítit ve skvělé kondici. Splní se vám to, o čem jste již dlouho snili, a vyřeší se i věci, o kterých jste mysleli, že řešit nejdou a že se s tím budete muset již nadobro smířit. Ale dobré zprávy jako kdyby tuto zimu neměly hranic, takže se vám povede vyřešit i to, co je zdánlivě neřešitelné, a do budoucna už budete vědět, jak předcházet dalším potížím. A to je skvělé, takže se rozhodně máte na co těšit, a informacím, které se k vám dostanou, můžete naplno důvěřovat!



Kozoroh
Karta Královna holí
vás nabíjí energii a zároveň vám přináší příjemnou vyrovnanost a zklidnění, takže se po celou zimu budete cítit skvěle. Povede se vám najít ve svém životě tu správnou rovnováhu mezi aktivitou, prací a činorodostí na jedné straně, a odpočinkem, relaxací a klidem na druhé straně. Díky tomu se vám povede udržet si energii a dobíjet si ji vždy tolik, kolik potřebujete, abyste s přehledem zvládali všechny své úkoly a povinnosti. Zdravotní problémy se vám budou velkým obloukem vyhýbat, a dokonce vám nehrozí snad ani rýma, protože vaše kondice a imunita budou na svém maximu. Čeká vás zkrátka velmi příjemné období, které si můžete naplno užívat a nemusíte se příliš trápit kvůli svému zdraví. Péče o tělo však pro vás bude samozřejmostí, takže si budete vždy dopřávat zdravou a kvalitní stravu, dostatek spánku a taky nějaký ten pohyb. Víte, že to potřebujete, a že si zasloužíte, aby vaše tělo dostalo jen to nejlepší. A tak to má být!

Vodnář
Karta Čtyři mince
naznačuje, že ve věcech zdraví máte sklon k možná až příliš velké opatrnosti. Dobře si uvědomujete všechna možná rizika, a tak se samozřejmě snažíte dělat všechno proto, abyste se jim zbytečně nevystavovali. Tato opatrnost je chvályhodná, ale na druhé straně možná to vede až k příliš velké strnulosti ve vašem životním stylu. Je spousta věcí, které vás lákají a rádi byste je vyzkoušeli, ale nejdete do toho z obavy, že vám na to nestačí síly, nebo by vám to mohlo nějak uškodit. Může se to týkat čehokoliv, například sportu nebo cestování, zkrátka pocit, že na to nestačíte, vás dokáže odradit od něčeho, co by pro vás naopak mohlo být velmi užitečné, příjemné a zajímavé. Zkuste se na to podívat jinak a optimističtěji, vždyť když to dokázali jiní, proč zrovna vy byste s tím měli mít nějaký problém? Tak odhoďte zbytečné obavy a nemalujte čerta na zeď. Je skvělé, že ke svému zdraví přistupujete odpovědně, a že si uvědomujete omezení, které vám vaše tělo přináší. Všeho však moc škodí, a přehnané opatrnosti taky!

Ryby
Karta Deset pohárů
patří mezi ty nejkrásnější karty, jaké si můžete pro své zdraví vůbec přát! Je to věštba a příslib dokonalé pohody, perfektní kondice a harmonického života, kdy vám nebude nic chybět! Budete se cítit skvěle nejen po tělesné stránce, ale taky po stránce psychické, a po celé dlouhé zimní dny vás bude provázet dobrá nálada. Dokonce i když se sluníčko na dlouhé týdny schová pod mraky, vaše štěstí a spokojenost to nijak nenaruší. Základem dobré pohody je příjemné prostředí, ve kterém budete mít to štěstí se pohybovat, a skvělí lidé, se kterými si budete rozumět. Protože tělo a psychika jsou navzájem velmi úzce provázány, zajistí vám tato duševní pohoda taky pevné zdraví, a chřipka i rýma se vám budou zdaleka vyhýbat. Čeká vás spokojená a šťastná zima, minimálně po zdravotní stránce rozhodně, ale tarot naznačuje, že ani v dalších oblastech vašeho života nebudou žádné zásadní problémy, takže vám nic nebude ubírat sílu a energii! A to je vynikající zpráva!

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.