Home - Články - Žhavé letní románky dle znamení aneb stojí to za to?

Žhavé letní románky dle znamení aneb stojí to za to?

vloženo 2. 7. 2019
čas čtení: 6 minut

Žhavé letní románky dle znamení aneb stojí to za to?

Už je to zase tady! Žhavé slunce, mazlení u vody, flirtování na diskotékách, ženy v minisukních a pánové bez triček. Tohle všechno vybízí k sexu na jednu noc a prázdninovým pletichám. Jak jste na tom vy?

sdílet článek na facebooku

Beran
Pokud narazíte v létě na dovolené u moře na Berana, nedivte se, že vás bude ihned svádět. Je pro žhavé flirty a intriky jako dělaný. Jestliže mu ihned nepodlehnete, nebude váhat a půjde zkusit štěstí jinde.

Býk
Co Býk a letní pletichy? To se k sobě nehodí. Býk je plný smyslnosti a vždy se snaží, aby z krátké letní lásky vzešlo něco silnějšího. Pokud se do protějšku zamiluje, bude o něj skutečně bojovat.

Blíženci
Jakmile potkáte na diskotéce anebo letní dovolené Blížence, pravděpodobně jeho kouzlu neuniknete. Blíženec je pánem prázdninového vzrušení, pokud tedy nestojíte jen o lásku na jednu noc, raději si s ním nezačínejte, i když vám určitě slíbí modré z nebe.

Rak
Vztah s Rakem je vždy romantický a plný emocí. Rak se do krátkodobých románků příliš nepouští, zato čeká na pravou lásku. Pokud je Rak odmítnut, těžce to nese, proto mu dávejte najevo své láskyplné city.



Lev

Sebevědomý Lev patří mezi hlavní aktéry prázdninových flirtů. Rovněž nese hořce odmítnutí. Rychle se zamiluje, ale málokdy vztah vytrvá. Když Lev toká, vlastně se předvádí jako páv. Po svém protějšku požaduje dokonalost, má vysoké nároky.

Panna
Myslíte si, že Panna nedokáže flirtovat? Tak to jste na omylu. Jakmile se zamiluje anebo jí někdo okouzlí, dokáže si ho omotat kolem prstu. Jen pozor, Panna je velmi a velmi vybíravá a nespokojí se jen tak s někým.

Váhy
Pokud prožijete letní pletku s Váhou, závidíme vám. Váha je šarmantní a koketování má prostě v krvi. Mnohdy si od krátkého flirtu slibuje trvalý vztah, což jí může skutečně nadměrně ublížit.

Štír
Zamilovat se do Štíra není kumšt. Ten je pro žhavé sexuální hrátky jako stvořený. Štír si vás podmaní magickým pohledem a tajemnem. Na věc jde vcelku rychle, nemá rád zbytečné zdržování a řečičky kolem.



Střelec
Se Střelci je to na podobné vlně. Zbožňují laškování a lechtivé doteky. Dobývání opačného pohlaví je prostě baví, možná ještě více než sex. Střelec se rád baví a potřebuje volnost, proto se bojí vážnějších vztahů.

Kozoroh
Letní románky pro Kozoroha nejsou. Pokud se zamiluje, je oddaný a věrný celý život. Je skvělým inteligentním společníkem i partnerem v každé situaci. Kozoroh a sex na jednu noc vlastně ani neexistuje.

Vodnář
S Vodnářem je to jako na horské dráze. Mile rád se seznamuje a flirtuje jako o závod. Ve společnosti někdy až moc vyniká svou mluvou, nasbíranými zkušenostmi a vědomostmi. Je chtivý sexuálních hrátek.

Ryby
Seznámit se s Rybou je zábavné a vzrušující. Ryba chce být dobývána a ochraňována a vášnivým emocím může i podlehnout. Ačkoliv je citlivá, moc dobře pozná, kdy je to vážnější a kdy zase jen krátká letní láska.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.