Home - Články - Zářijový úplněk ve znamení Ryb

Zářijový úplněk ve znamení Ryb

vloženo 8. 9. 2022
čas čtení: 5 minut

Zářijový úplněk ve znamení Ryb

Pomalu se loučíme s létem s úplňkem v Rybách 10. září 2022 před polednem, v 11:58. Jeho energie bude moc zajímavá a trochu tajuplná!

sdílet článek na facebooku

Cituplný úplněk

Zatímco Slunce je začátkem září v pořádkumilovném a systematickém znamení Panny, úplňkovou Lunu najdeme ve zvěrokruhu přesně naproti – v tajemných, citlivých a intuitivních Rybách. A právě kontrast těchto dvou znamení a jejich energií bude hlavním tématem tohoto krásného úplňku na sklonku léta! Nejsilněji jej budou vnímat lidé narozeni v některém z těchto dvou znamení. A taky všichni, kdo zde mají ascendent nebo měsíční znamení.

Úplněk v Rybách, to je něco naprosto neuchopitelného, velice citlivá, jemná a emocionální energie. S romantickým babím létem se ponoříme do svých pocitů a naladíme se na citlivou vlnu. Proti tomu ovšem stojí usilovná Panna, která nám připomíná všechny možné úkoly a třeba to, že nestíháme, a že bychom si možná neměli dovolovat tolik rozjímat. O rybím úplňku však nelze jinak, jen si tento luxus a trochu klidu prostě dopřát. Každý má přece nárok dát si občas trochu pohov, a kdy jindy, než právě o úplňku!


Zvýšená citlivost těla

Tak jako každý úplněk, ani tento nás nenechá v klidu, i když bude přece jen patřit k těm klidnějším. Typické projevy této měsíční fáze, jako je problém se spánkem nebo potíže se soustředit na práci se nám však nevyhnou ani nyní. K tomu je potřeba počítat i se specifickými problémy podle lunárního kalendáře, protože v Rybách máme citlivější a zranitelnější chodidla. To nám sice nevěští žádné životu nebezpečné situace – naštěstí – ale přece jen se hodí mít to na paměti a dopřát si pro tento den opravdu pohodlné boty a třeba i příjemnou masáž nohou.

Nezapomínejte na to, že úplňky se absolutně nehodí pro operace a jiné zatěžující zákroky do těla. A týká se to hlavně aktuálně citlivých častí těla, tedy v Rybách nohou, ale obecně bychom se za úplňku měli ambulanci chirurga raději obloukem vyhýbat – pokud to není opravdu neodkladné!


Trošku záhadnější částí těla, která je taky pod vlivem Ryb, je šišinka. Ta se často považuje právě za ono mystické třetí oko v naší hlavě. Může mít každopádně vliv na spoustu těžce vysvětlitelných jevů, kdy naše tělo něco vnímá, i když vlastně přesně nikdo neví jak. Patří sem například citlivost na záření z mobilních telefonů a spousta jiných podobných věcí. Proto bychom se nyní měli snažit co nejméně naše tělo zatěžovat těmito civilizačními vlivy a raději si dopřát třeba procházku v přírodě – bez telefonu v kapse!

Láska, romantika a nejistota

Úplněk je však taky časem lásky! Měsíc ve své vrcholné fázi zvyšuje naši sexuální touhu, ale v romantických Rybách jsou věci přece jen trošku jinak, a spíš než vášeň budeme vyhledávat láskyplné momenty a porozumění. Tělesná láska zůstane na rozdíl od jiných úplňků až na druhém místě. Planeta lásky Venuše se nachází v Panně, takže k intuitivním Rybám stojí v opozici. To může v milostných vztazích vést k napětí, když si například nebudete jistí, jestli vás protějšek opravdu miluje a jestli jsou vaše city opětované. Je však dobré vědět, že jsou to liché obavy a souvisí s nynější zvýšenou citlivostí a vnímavostí. Úplněk je zkrátka zvláštní a nevyzpytatelný čas plný zvláštních pocitů – a o úplňku v Rybách to platí ještě několikanásobně víc!

|<< < 942 | 943 | 944 | 945 | 946 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.