Home - Články - Když měla disciplína dovolenou!

Když měla disciplína dovolenou!

sdílet článek na facebooku
vloženo 28. 2. 2010
Fotolia_disciplina.jpgPovídka od Týmu Astrohled:

Jednoho dne už toho měla disciplína dost. Nejen že byla stále vychovávána k usilovné snaze, ale někdy měla své vlastní pracovní morálky sama dost. Toužila po tom, nemuset na chvíli dávat pozor a udělat si dovolenou. Jako ostatní. Jen tak si lenošit, užívat. To znělo docela dobře. A tak si disciplína sestavila plán:
1. Dlouhý spánek, přinejmenším do 9 hodin.

2. Potom snídaně. Alespoň hodinu.

3. Lenošení na pohovce, déle než jednu hodinu. Nicnedělání.

Tímto způsobem si disciplína naplánovala každý den dovolené – koneckonců musí být na zotavení využita každá minuta! Následující den začala své plány uskutečňovat. Ovšem ukázalo se, že s dovolenou to asi nebude takové, jak si představovala. Upřímně řečeno – zase tak moc se dovolená do ostatních dnů neodlišovala. Co se na tom ostatním tak líbí? Po několika dnech se disciplína rozhodla, že skončí s dovolenou a začne znovu pracovat.

Jako první si na to sestavila plán:…

Máte pocit, že jste v neustálém shonu a nevíte, kdy tomu bude konec? Jsem tu pro vás a rádi vám poradíme, jak se vše bude vyvíjet! Zavolejte nám na tel.: 906 701 701! Vaše astroporadna ASTROHLED

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

VYBERTE SI SVÉHO OSOBNÍHO PORADCE a zavolejte na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.