Home - Články - Zamilujte se do vlastního těla! Podle znamení zvěrokruhu

Zamilujte se do vlastního těla! Podle znamení zvěrokruhu

vloženo 14. 10. 2020
čas čtení: 6 minut

Zamilujte se do vlastního těla! Podle znamení zvěrokruhu

Každý má nějaké šrámy a jizvy, pupínky nebo vyrážku, kila navíc nebo je naopak kost a kůže. Každý by možná někdy chtěl být vyšší nebo mít jinou barvu vlasů. Ale lze vůbec dosáhnout dokonalosti? Těžko! Možná tak na reklamních fotkách. Jenže právě nedokonalost dodává lidem krásu a osobitost!

sdílet článek na facebooku

Hnát se bezhlavě za dokonalostí by byla cesta nekonečná a neúspěšná. Tím ale nechceme říct, že si nemáme svého těla vážit, že o něj nemáme pečovat. Že bychom neměli zdravě jíst a věnovat se pohybovým aktivitám. To všechno je samozřejmě dobré a důležité. Ale musíme tyto věci dělat s láskou k sobě samým. Nemá smysl toužit po bájné dokonalosti, jen abychom se zavděčili okolí. Koneckonců není člověk ten, který zavděčil by se všem.

Beran:
Berani chtějí být nejlepší. Když vědí, že nemůžou vyhrát, raději se hry ani nezúčastní. Jenže takhle přece nechcete žít. Berani, vy jste rodilými vůdci. Máte schopnost měnit svět! No, nebo alespoň své blízké okolí. A to je velká síla! Buďte takoví, jací jste a buďte na to hrdí. Kráčejte životem se vztyčenou hlavou! Dáte tak příklad a motivaci i ostatním. Nestyďte se za to, že možná máte podle nějakých obecných standardů pár kilo navíc nebo nemáte tvář jak z reklamy na šampón. Je to přece nesmysl! Kdo by vlastně měl určovat tato pravidla, podle kterých budete žít? Vy, nebo naškrobení panáci z reklamních časopisů?

Býk:
Býci jsou velmi citliví na svůj vzhled. Dovedou strávit dlouhé hodiny vybíráním toho, co na sebe. Rádi si vychutnáváte pochvalné poznámky okolí, ale někdy se možná zbytečně trápíte nad tím, že vám někdo nevysekl poklonu, když jste to zrovna čekali. No a co! Nenechte si kazit radost tím, co si myslí ostatní. Někdy za jejich chováním může být třeba pouhá žárlivost. Vsaďte na svůj vkus a styl, ten máte výborný!

Blíženci:
V Blížencích se mohou mísit různorodé povahové rysy. Jste rozvelátí v duchu, a to se zobrazuje i na vaší vnější podobě. Symetrie je vám naprosto cizí. Vy jste naopak ti, kteří si mohou dovolit bláznivé a nepravidelné účesy. Šílené barvy a střihy šatů. Využijte toho ve svůj prospěch! Máte dar vypadat dobře ve věcech, ve kterých by jiní vypadali jako šašci a sklidili posměch. A to je přeci oproti ostatním skvělá výhoda! Dovolte si víc bláznivin. Třeba i s tím, že rozesmějete okolí. Nikdy z toho totiž nebude trapas, ale legrace a skvělá nálada pro všechny. Jak na to? Věřte si!


Raci:
Vaším problémem, milí Ráčci, je to, že míváte někdy až přehnaný komplex z vašeho těla. A týká se to především oblasti břicha, za které se často a zbytečně stydíte. Jenže věděli jste, že vyrýsovaný pekáč buchet je podle lékařů velmi nezdravá věc? Stydíte se do plavek? Inspirujte se břišními tanečnicemi, které vyzdobují svůj pas šperky, korálky nebo barevnými šátky. Stačí trochu přemýšlet nad výběrem vhodného oblečení a budete jako filmové hvězdy. Máte totiž jejich charisma!

Lev:
Působíte jako Slunce. Jako střed sluneční soustavy. Proto také jste neustále středem pozornosti! Máte dvě možnosti, jak s tím naložit. Buď strčit hlavu do písku, nebo jít životem sebevědomě s hlavou vztyčenou. Doporučujeme druhou možnost. Jste totiž právě jako to Slunce - umíte rozdávat radost a vnášet do mezilidských vztahů teplo. Můžete být příkladem ostatním, stačí se nebát být takovími, jakými jste!

Panna:
Jste perfekcionisté a sami sobě nejhoršími kritiky. Ostatní to vědí a často vás proto špičkují. Neberte to ale takové věci moc vážně, nejsou totiž míněny zle. Spiš značí to, že vás ostatní mají rádi a podrážděnými reakcemi byste je od sebe akorát odehnali. Jste výbornými hostiteli, umíte rozdávat dobrou náladu a působit u toho sebejistě. Když se budete cítit nervózně, zhluboka se nadechněte a nechte starosti plavat. Sluší vám ležerní styl. Ten si můžete dovolit i u formálnějšího oblečení. Košile s rozepnutým límečkem vám padne výborně. Budete se cítit volně a přitom elegantně.


Váhy:
Jste až příliš závislí na komplimentech od ostatních. Když se jich náhodou nedostává, kazí vám to náladu. Jenže různé nálady mají také ostatní a ne vždy chtějí skládat poklony, i když byste si to třeba zasloužili. To hlavní pro vás je, udělat přednosti z věcí, které považujete za svoje slabosti. Stačí jen trochu popřemýšlet a zapracovat na tom. Pak všechno půjde samo.

Štír:
Neskrývejte se pořád za černými slunečními brýlemi. Sice vám sluší, ale vypadáte tak trochu neproniknutelně a odrazujete okolí. A život je příliš krátký na to, abyste se neustále izolovali od ostatních. To může být myšleno čistě v metaforickém slova smyslu. Třeba ve vztahu k tomu, jak se oblékáte. Je důležité si uvědomit, že většina vašich pochybností o vás samých vznikla ve vaší hlavě. Zaplašte je! Zbytečná nejistota vás připravuje o radost ze života!

Střelec:
Vaše znamení vládne oblasti stehen a hyždí. Což je dobrá zpráva především pro ženy, protože oblé tvary přicházejí do módy. Populární zpěvačky, modelky a herečky... mnoho z nich ukazuje, že takhle je to sexy. Z obálek módních časopisů rychle mizí modelky - kostry. Ať už vypadáte jakkoli, najděte si sexy, ale pohodlné oblečení. Zkrátka jde o to, cítit se dobře. Ostatní už půjde jako po másle.


Kozoroh:
Vaše občasná nejistota a uzavřenost může být někdy okolím chápána jako snobismus. Lidé si mohou myslet, se že považujete za někoho lepšího Zkuste proto častěji nasazovat úsměv a ukazovat, že to tak ve skutečnosti není. Dobře vám udělá spíše nenápadné a jednoduché oblečení. A to je dobře, protože máte vkus na kousky, které nikdy nevyjdou z módy. To samé platí i o vašem účesu. Zkuste ale někdy sebe i ostatní překvapit něčím bláznivým. Třeba střihem a barevností. Nevyhýbejte se očnímu kontaktu! Jediným pohledem totiž dovedete divy.

Vodnář:
Svědčí vám skupinové aktivity. Často se ale dostáváte do rozporu, kdy chcete vyniknout, ale zároveň byste neradi vyčnívali. Řešením je oblkopovat se co nejvíce lidmi, které máte rádi a kteří mají rádi vás. Pomohou vám totiž upevnit vaší sebejistotu a to zúročíte i v situacích, kdy se ocitnete mezi cizími lidmi. Když vás přepadne nejistota, vzpomeňte na své blízké, se kterými se cítíte dobře a posilujte tak dobrý pocit ze sebe sama.

Ryby:
Někdy jste až přehnaně přecitlivělí. Také máte schopnost čerpat energií ostatních. Nebo je vyčerpat? Zkuste si vyhradit dostatek času na to být sami se sebou. Hlavně v situacích, kdy se chystáte do společnosti. Dejte pozor na vaše sebeovládání. Hrozí vám, že se po pár drincích přestanete ovládat. A to platí pro všechny oblasti, nejen pro pití. Ale pro vaše celkové vystupování. Platí pro vás tedy: dvakrát měř, jednou řež! Excentričnost je fajn, ale nepřehánějte to!

|<< < 677 | 678 | 679 | 680 | 681

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.