Home - Články - Velký valentýnský tarotový horoskop 2019

Velký valentýnský tarotový horoskop 2019

vloženo 5. 2. 2019
čas čtení: 10 minut

Velký valentýnský tarotový horoskop 2019

Vychutnejte si svátek zamilovaných naplno! Tarotové karty vám prozradí, na co se můžete těšit a na co si dávat v lásce pozor!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Rytíř pohárů
vám pomáhá otevřít vaše srdce skutečně hluboké a opravdové lásce. Letošního Valentýna si nejlépe užijete, když se budete držet toho, co doopravdy ve své duši chcete a po čem toužíte – a to je vážný vztah, plný vzájemné oddanosti a pocit skutečné spřízněnosti duší. K tomu, abyste dosáhli svých cílů, bude zapotřebí trochu velkorysosti, kterou svému protějšku ukážete, že o něj doopravdy stojíte a že s vaší láskou může vždy počítat. Nezadaní Berani se mohou těšit na novou krásnou zamilovanost s velmi pozitivními dlouhodobými vyhlídkami. Zadaní by se ovšem po žádném novém seznamování ohlížet neměli – dokonce ani pokud vám to příliš neklape. Když totiž skutečně otevřete své srdce a ukážete své polovičce, že dokážete pochopit její nebo jeho pocity a že se na vás může spolehnout, udělá to zázraky! Každopádně, ať je vaše situace jakákoliv, nezapomínejte, že skutečná láska nemusí být jen seriózní nebo dokonce patetická. Právě naopak, nejkrásnější vyznání mohou být právě ty, u kterých nechybí trocha legrace a smíchu!

Býk
Karta Poslední soud
vám letos o Valentýnu jasně ukáže, kolik energie a času jste v posledním roce věnovali své lásce, a jak moc čisté a nesobecké byly vaše úmysly. To všechno se totiž projeví právě v událostech o svátku zamilovaných! Ať už se dočkáte milého nebo méně milého překvapení, je dobré si uvědomit, že se nejedná o náhodu, ani o štěstí či smůlu, ale o výsledek vašeho dlouhodobého životního směřování. Možná jste trochu zanedbávali lásku třeba kvůli práci, přátelům nebo čemukoliv jinému, možná jste naopak příliš tlačili na pilu a nenechali protějšek oddechnout, nebo cokoliv mezi tím. Všechno, co se v nedávné minulosti stalo, mělo svůj význam – dokonce i v případě, že s tím nejste spokojeni. Nemá tedy žádný smysl vyčítat cokoliv ať už sobě nebo partnerovi. Teď je však čas nechat minulost minulostí a posunout se kupředu. Je ideální doba pro nové začátky ve vztazích – právě Valentýn může ideální příležitost pro posun vašeho svazku na novou úroveň a jeho očištění ode všeho špatného, co již patří dávno jen minulosti!

Blíženci
Karta Osm mincí
vám připomíná, že pokud má partnerský vztah fungovat, je potřeba na něm cílevědomě a vytrvale pracovat – ať už se vám to líbí nebo ne! Jako Blíženci máte sklon být trochu rozlétaní a přinutit se k systematickému snažení v jednom jediném vztahu pro vás může být hodně náročné – od přírody je pro vás mnohem lákavější poznávat pořád nové a nové lidi, i kdyby se jednalo jen o nevinné flirtování! Teď vám však tarot neúprosně velí soustředit se na toho, koho jste si vybrali za svého životního partnera, a udělat všechno, co bude ve vašich možnostech a silách, aby měla vaše láska radost. Možná to znamená nesnadný úkol, třeba dokonce i finančně nebo časově náročný, ale dobře víte, že je to pro vás jako dvojici velmi důležité, a že byste se do toho tedy měli co nejdřív pustit. Taky bude lepší nenechávat věci až na poslední chvíli, ať se vyhnete zbytečnému stresu. Mnohem lépe se budete cítit, když si všechno naplánujete a zorganizujete v klidu a s předstihem.



Rak
Karta Svět
vám přináší skvělé zprávy – v lásce se úspěšně dořeší všechno, co vás již delší dobu trápilo a čím jste se zabývali. Společně se svým protějškem teď vstoupíte do úplně nové a velmi slibné kapitoly svého života! Karta Svět je jedna z nejkrásnějších v celém tarotu, máte se tedy na co těšit! Valentýn pro vás nejspíš bude symbolickým ukončením předchozího životního období a zároveň velkou oslavou úspěchů, které jste společně dosáhli. Pokud jste nezadaní, letošní Valentýn pro vás bude skutečně přelomový a pomůže vám najít nebo konečně odhalit, kdo je pro vás ten pravý či ta pravá. Může to být někdo, koho již znáte, ale také úplně nová známost. A jak letošního Valentýna nejlépe oslavit? Na kartě je vyobrazena tančící žena – co takhle inspirovat se a zvolit právě tanec? Ať už jste spolu dlouhá léta nebo teprve krátce, bude to skvělý způsob, jak spolu komunikovat i beze slov a jak si báječně užít tento nádherný a výjimečný zamilovaný večer!

Lev
Karta Měsíc
vám připomíná, jak snadné a lákavé je nechat se v lásce svést na scestí různými iluzemi, přeludy a vzdušnými zámky. Váš vnitřní svět je velmi bohatý a lásku umíte prožívat intenzivně, ale dávejte si pozor, ať si náhodou nenamlouváte něco, co ve skutečnosti není pravda – ať už je to pozitivní nebo negativní. Tak, jak mohou být falešné vaše představy o tom, že po vás určitý člověk touží, stejně se mohou ukázat liché taky obavy z nevěry nebo strach z hrozícího rozchodu. Každopádně platí, že nejlepší bude zůstat pokud možno co nejvíc nohama na pevné zemi, i když to bude těžké. Užijte si Valentýna, jak to půjde, dopřejte si romantickou schůzku či vášnivý večer, ale nedělejte si ze žádných drobných náznaků unáhlené závěry! Předejdete zbytečným trápením a udržíte si tak v duši klid. Každá mince však má dvě stránky – a tak vám karta Měsíc zároveň přináší ohromně romantické nápady, kterým můžete nechat volný průběh a uskutečnit je. Určitě vašeho miláčka velmi mile překvapí!

Panna
Karta Tři poháry
vám věští krásnou, šťastnou a naplněnou lásku se všemi radostmi, které k tomu patří! Letošní Valentýn tedy pro vás bude přesně takový, jaký má být – a je přitom jedno, jestli ho prožijete po boku svého dlouholetého partnera, nebo jako nezadaní vyrazíte na lov a užijete si krásný večer s novou známostí! Každopádně to bude nádherné a nezapomenutelné! A dokonce je velmi pravděpodobné, že i náhodná známost, od které jste toho původně zas tolik nečekali, bude mít neobyčejně krásné a překvapivě slibné pokračování! Zadané zas překvapí, jak snadno se vám díky jednomu příjemnému společnému večeru povede urovnat i déletrvající spory, možná dokonce i docela důležité. Je čas užívat si radosti života, a tak nezapomeňte při svých valentýnských plánech na dobré jídlo a pití. Ideální bude vyrazit společně s protějškem aspoň na část večera mezi lidi nebo za kulturou, a pak se teprve utáhnout společně do romantického a vášnivého soukromí ve dvojici!



Váhy
Karta Šest mincí
vám v lásce přináší bohatou odměnu za vaše snažení – ale jen v případě, že jste se skutečně snažili a pracovali na vylepšování svého vztahu, nebo se snažili zaujmout pozornost vysněného protějšku. V tom případě má pro vás tarot velmi dobré zprávy, protože o Valentýnu se vaše námaha konečně zúročí a dočkáte se romantiky, po které jste tolik toužili! Budete z toho mít vynikající pocit, a taky si to patřičně užijete, ať už se jedná o novou lásku nebo o vyřešení partnerských neshod. Ovšem zdaleka ne všechny Váhy měly poslední dobou lásku na prvním místě – pokud jste ji zanedbávali, pak ani na Valentýna žádné zázraky čekat nemůžete. Nelze však říct, že by vám to vadilo, protože s tím ani nepočítáte. Nakonec se možná objeví překvapení v podobě drobných náznaků, které ovšem budou teprve v začátcích a bude už jen na vás, jak je dál do budoucna rozvinete. Na lásku se teď každopádně budete dívat spíš z praktického hlediska než romantického. Toužíte mít po svém boku partnera, na kterého bude v každodenním životě spolehnutí!

Štír
Karta Hvězda vám ukazuje nádhernou lásku plnou romantiky, inspirace a pocitu zamilovanosti! Váš valentýnský protějšek pro vás bude doslova múzou, zkrátka člověkem, který vás bude inspirovat k novým zajímavým věcem k životě, k tvořivosti, ať už umělecké nebo nějaké jiné, a přinese vám novou naději a radost! Přitom to nemusí být nutně nová známost, právě naopak, tyto kvality můžete snadno najít ve svém stávajícím partnerovi nebo v někom, koho již znáte, až z toho budete překvapeni. Nejkrásnější na tom bude, že tento pocit zamilovanosti vám přinese nádherné a optimistické vyhlídky do budoucna – je zde velká šance, že všechno bude mít pokračování, a to možná i na celý život! Nezadaní Štíři budou velmi mile překvapeni, když vám najednou projeví pozornost a sympatie člověk, o kterém jste doposud jen marně snili. Protějšek, který vám připadal nedosažitelný a snad až příliš dokonalý, vám možná nakonec překvapivě řekne, že si to samé myslel taky on o vás!

Střelec
Karta Dvě hole
ukazuje vaši připravenost na dobrodružství, a to nejen v sexuální oblasti! Poznávaní nových lidí a seznamování je totiž taky pěkně dobrodružná cesta do neprobádaných vod! Nezadaní Střelci se tedy mají na co těšit, a rozhodně byste letos o Valentýnu měli vyrazit do společnosti, kde se pohybují lidé, se kterými sdílíte podobné zájmy. Právě zde je totiž největší šance potkat někoho, kdo vás skutečně zaujme – ať už z toho nakonec bude románek na jeden večer nebo dlouhodobý vztah. Možné je všechno a konec konců na tom zas až tak moc nesejde, baví vás poznávat nové lidi a konec tomu necháváte otevřený. Zadaní Střelci si tohle samozřejmě dovolit nemohou, i když k nějakému tomu nevinnému flirtu na večírku možná nakonec taky sklouznete. Prvořadý však je váš životní partner, se kterým se máte šanci posunout na novou úroveň vašeho vztahu. Budete mít společné plány, nápady a inspiraci, a právě valentýnský večer může být krásná příležitost k jejich rozvíjení a společnému plánování, co podniknete třeba v létě nebo jindy.


ZASADIL VÁM ŽIVOT TĚŽKÉ RÁNY? Nevíte, jak v lásce dál? Jsem tu, abych vám poradila! Zavolejte mi na tel.: 906 701 701! Kartářka Helga


Kozoroh
Karta Devět mečů
je znamením, že se v lásce trápíte zbytečnými obavami a pronásledují vás negativní myšlenky. Ať už si to uvědomujete nebo nikoliv, právě ony vrhají na váš partnerský vztah, nebo u nezadaných na možnosti seznámení, pesimistický stín a přesvědčují vás o tom, že to nebo ono zkrátka nejde. Ale co když to tak není? Nenechejte se raději těmito černými myšlenkami příliš ovlivnit – i když ono se to snáz řekne, než udělá, vždyť vás snad pronásledují dnem i nocí! Zkuste si vzpomenout, že i po té nejčernější noci vždy vychází sluníčko, pak pro vás bude jednodušší nebrat si svá trápení tolik k srdci. Nejspíš se totiž nejedná o nic vážného, a jádro problému je v tom, že máte příliš nízkou sebedůvěru a jste sami k sobě přehnaně kritičtí. Pak si říkáte, že takového nebo takovou vás snad nikdo nemůže chtít, ale nemějte strach – ukáže se, že opak je pravdou! Na samotný valentýnský večer se však v tomto ohledu raději příliš nespoléhejte, mohli byste se totiž díky příliš vysokým očekáváním zklamat! Všechno má svůj čas!

Vodnář
Karta Dvě mince
je poslem změn – věci ve vašem milostném životě se konečně dají do pohybu! Bude se jednat o změny k lepšímu, takže se máte na co těšit! Vždyť, ruku na srdce, přece jen vás už trochu začínala trápit nuda, takže svěží vánek ve vašem vztahu nebo rozptýlení v samotě rozhodně uvítáte! Jen se raději příliš nespoléhejte na stabilitu věcí a počítejte s tím, že to, co platí jeden den, může být už příště zas jinak. Možná je to trochu nepříjemná myšlenka, ale konec konců, žijete přece tady a teď, a důležité je, že si tuto krásnou přítomnost můžete užívat, a že budete mít ji s kým sdílet! I když v průběhu času se záležitosti opět ustálí, teď raději po protějšku nechtějte žádné velké sliby a záruky, hlavně pokud se jedná o novou známost. Ani na dlouhodobého partnera byste ovšem neměli tlačit, ať vám to nebo ono na sto procent slíbí. Život je zkrátka změna a právě díky tomu je zajímavý a vzrušující! Nechejte tedy věci prozatím pokud možno otevřené, a užívejte si naplno dary, které v lásce dostáváte!

Ryby
Karta Síla
vám ukazuje, že bude chtít pevnou vůli udržet na uzdě vaše divoké vášně a bujné fantazie, až z toho možná budete sami překvapeni. Platí ovšem, že ne všechno, po čem zatoužíte, je dobrý nápad taky zrealizovat. Ať už se jedná o neobvyklé sexuální praktiky, touhu po novém partnerovi nebo cokoliv jiného, dobře si promyslete, jestli to můžete zkusit bez rizika nějakých nepříjemných důsledků. V opačném případě raději trochu přibrzděte a vybijte si energií jiným způsobem – a rozhodně s vaším stávajícím partnerem, pokud jste zadaní, ale to vám snad nemusíme připomínat! Dobrá zpráva je, že když se díky své energií a vášnivé náladě chopíte iniciativy na poli, kde to máte „povolené“, bude tím váš protějšek velmi mile překvapen a do vašeho vztahu to vnese ohromně vzrušující jiskru! Nezadané Ryby by si měly dávat pozor, jak rychle postupují kupředu se svojí novou známostí. Možná není nutné jít spolu do postele hned první večer, i když je to zrovna ten valentýnský!

|<< < 11 | 12 | 13 | 14 | 15 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.