Home - Články - Velký tarotový horoskop na rok 2020

Velký tarotový horoskop na rok 2020

vloženo 13. 11. 2019
čas čtení: 10 minut

Velký tarotový horoskop na rok 2020

Víte, jaký bude nový rok 2020 pro každé ze dvanácti znamení? Magické tarotové karty vám prozradí, co vám přinese a jak se vám v něm bude dařit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Velekněžka
prozrazuje, že rok 2020 se pro vás ponese ve znamení většího propojení s nehmotným světem – ať už je to vaše intuice a šestý smysl, ochranné bytosti a andělé, nebo hvězdy a planety ve vašem osobním horoskopu. Je to asi nejdůležitější změna, kterou vám nadcházející rok přinese – mnohem více než doposud se pohroužíte do tajů neviditelných sil a energii, a díky tomu začnete mnohem lépe a hlouběji chápat události ve vašem životě i kolem vás, v nejbližším okolí i ve světě. I vaše rozhodování se bude nést v tomto duchu – když se seznámíte s novým člověkem, raději se nejprve podíváte na jeho horoskop, než si s ním něco začnete. Než přijmete zajímavou pracovní či jinou příležitost, poradíte se předem s vykládacími kartami nebo kyvadlem. A co je nejlepší – bude to fungovat, i když si někteří vaši přátelé možná budou klepat na čelo! Ale konec konců, nemusí všichni o všem vědět, už samotné slovo esoterika totiž znamená věci, které jsou skryté a nejsou zdaleka pro každého, jen pro ty vyvolené, kteří porozumí řeči symbolů a umí být vnímaví i k tomu, co zůstává našim smyslům běžně skryto!

Býk
Karta Královna mečů
vám do nového roku přináší očištění od starých stereotypů, vzorců a konvencí, a umožní vám konečně začít žit svůj život opravdověji, autenticky a podle svých skutečných přání! Chce to ovšem najít odvahu, odhodit všechny masky a přestat dělat určité věci pouze proto, že se to od vás očekává. Takový život v přetvářce sice může být klidný a spokojený, ale se skutečným štěstím toho nemá moc společného! Tak se nebojte a najděte odvahu ukázat světu, co se ve vás doopravdy ukrývá! Jak v práci, tak i ve vztazích se díky tomu přiblížíte k vašim ideálům skutečného štěstí a posunete se o velký kus kupředu. Konečně poznáte na vlastní kůži, jak může vypadat opravdová seberealizace, a jaké příležitosti jste si až doposud nechávali unikat! Teď se jich však chopíte, nebudete už na nic čekat a na nic si hrát. Nezbytným předpokladem toho, aby se vám tohle všechno mohlo povést, je ovšem upřímnost sama k sobě, a s tím spojené sebepoznání. Musíte si zkrátka přiznat, že chcete něco jiného, než jste dosud říkali a než by ostatní rádi slyšeli. Teprve pak můžete přejít k dalšímu kroku a začat své touhy a sny naplňovat!

Blíženci
Karta Páže mincí
vám věští příjemný a klidný rok, když v centru vaší pozornosti bude hlavně domov, rodinný život a rozvíjení vašeho zázemí. Dobře víte, že nejde mít všechno hned, ale jako Blíženci se budete muset chvíli učit trpělivosti, klidu v mysli a naučit se občas na chvíli ztišit váš nekonečný proud myšlenek a věnovat se prozaičtějším záležitostem, jako je třeba zařizování bytu, péče o děti, nebo práce na zahradě. Ale budete sami překvapeni, jak moc vás to bude bavit, a nakonec velmi rádi vypustíte z hlavy typicky blíženecké filosofické úvahy o životě a budete se místo toho zabývat ryze praktickými otázkami. Páže mincí je zároveň silná karta plodnosti, takže mnoha Blížencům, a hlavně Blíženkám věští brzký příchod nového člena rodiny. Těhotenství i porod proběhnou bez problémů a budete se těšit dobrému zdraví a láskyplné rodinné atmosféře. Plodnost však může být chápána i na symbolické úrovni – jako cokoliv, co člověk vytvoří, ať už je to umělecké dílo, stavba domu nebo úspěšný podnikatelský plán. Tento rok vám tedy přináší šanci přenést to, o čem jste doposud jen tajně snili, konečně i do praxe!



Rak
Karta Eso mečů
vám přináší ohromnou energii, nové nápady a jasnou a rychlou mysl, takže v novém roce nebudete mít nouzi o úspěchy, které se vám budou hrnout jako na běžícím páse! V práci budete mimořádně úspěšní, a platí to hlavně pro ty Raky, kteří pracují hlavou, nebo alespoň mají prostor uplatnit ve svém zaměstnání vlastní zlepšovací nápady! Pokud máte pocit, že jste na svém stávajícím místě nedoceněni, využijete letos svoji šanci na postup a zkusíte to jinde – budete v perfektní formě, a to jistě neunikne pozornosti zaměstnavatelů a přinese vám to uplatnění! I v osobním životě a vztazích budete mít sklon uplatňovat své skvělé nápady, ale zde můžete s tímto přístupem na rozdíl od kariéry trochu narazit – stačí, že vaše polovička nebo rodinní příslušníci budou mít jiný názor, a nepohnete se s tím nikam! Raději na ně netlačte, protože snaha mít všechno po svém by vedla akorát tak ke zbytečným hádkám. Vybijte si svoji dravost a iniciativu v pracovní sféře, a domov si vyhraďte pro odpočinek. Tedy s jednou výjimkou – a to v případě, že je váš životní partner zároveň vašim společníkem v práci! V tom případě vás čeká výzva, jak to celé propojit, aby s vámi protějšek zvládl držet krok!

Lev
Karta Vůz
vám umožňuje udělat ve svém životě v tomto roce spoustu změn k lepšímu, a směrovat k tomu, co doopravdy chcete a po čem toužíte. Bude to chtít značné nasazení, ale vyplatí se, a na konci roku se budete moct spokojeně podívat na to, co se vám povedlo, a jak velký posun kupředu jste udělali. Je ideální doba pro nové a lepší začátky, ale podmínkou úspěchu je ujasnit si, co doopravdy chcete, mít jasný směr a životní cíle. Pouze tímto způsobem se vám povede využít naplno všechny možnosti, které se vám otevírají. V tomto roce pro vás bude velmi důležité myslet na své vlastní zájmy, a nenechat se příliš ovlivnit tím, co chtějí lidé kolem vás. Budete nejspíš muset hledat kompromisy, ale výsledek bude stát za to, a nakonec budete spokojeni nejen vy, ale překvapivě i ostatní. Platí to jak v kariéře, tak i v osobním životě, zkrátka důležité bude vědět, co chcete, a nevzdávat se toho, i když to někdy bude běh na dlouhou trať. Vašimi devizami budou pevná vůle a sebedisciplina, a právě díky nim se vám to povede dotáhnout hodně daleko!

Panna
Karta Dvě mince
je poslem změn a přináší vám do vašeho života s novým rokem svěží vítr. Věci se konečně dají do pohybu a osud vám konečně nabídne nové možnosti a příležitosti. Ať už je to nová práce, možnost přestěhovat se na jiné místo, nebo jiné podobné novinky, bude to pro vás znamenat změnu k lepšímu a konečně se vám povede vymanit z dlouholetého stereotypu, který vás již ubíjel. Zpočátku pro vás možná bude trochu náročné vypořádat se s novým a rychlým životním tempem, naladit se na změny a smířit se s tím, že věci již zkrátka nebudou takové, jako doposud. Ale je to pouze otázka zvyku, a stačí jen trocha času, abyste se přizpůsobili okolnostem a využili naplno dary osudu, které k vám budou po celý rok přicházet. Nejspíš se nebude jednat o jednu jedinou velkou změnu, ale spíš o řadu těch menších, které ovšem dohromady obrátí váš život vzhůru nohama – ovšem jen v tom dobrém smyslu slova! V souvislosti se měnami v práci a životním stylu budou zřejmě podrobeny zkoušce i vaše vztahy, ale ten, komu na vás doopravdy záleží, nebude mít žádný problém akceptovat, že toto jste vy a že máte právo dělat to, co vás baví!



Váhy
Karta Královna pohárů
vám přináší krásný rok ve znamení lásky, harmonie a perfektně fungujících mezilidských vztahů. Otevřete své srdce mnohem více, než jste měli odvahu v minulosti, a budete příjemně překvapeni, jak moc vás to přiblíží k jiným lidem, a jak se prohloubí vaše vztahové pouto nejen s vaším partnerem, ale také s rodinou, přáteli, ale i s kolegy a dalšími lidmi ve vašem okolí. Vždy budete ochotni pomoct, nebo si aspoň člověka vyslechnout a poskytnout mu útěchu a pochopení, a to ocení téměř každý, s kým se setkáte! Jako Váhy tím naplníte svůj potenciál a životní roli, kterou je hledání souladu, kompromisů a vytváření dobrých vztahů. Bude vás to bavit, a pochopíte, že právě láska a porozumění mohou být pro vás tím nejlepším způsobem seberealizace, a pro dosažení štěstí se vůbec nemusíte honit za kariérou, penězi, majetky nebo čímkoliv jiným. Konečně pocítíte hluboké štěstí, po kterém jste již dávno toužili, a nakonec vás možná i překvapí, jak snadné to bylo. Celý nadcházející rok pro vás tedy bude velmi příjemný, krásný a naplňující, a obejde se bez stresu, hektičnosti a jakýchkoliv vážnějších problémů!

Štír
Karta Deset mincí
vám přináší mimořádně úspěšný rok, co se týče financí, majetku a výdělků! Konečně se vám povede splnit si své dávné sny, pořídit si všechno, po čem toužíte a co potřebujete ke svému pohodlnému životu. Vaše životní úroveň se posune prudce nahoru, nebude to ze dne na den, ale postupně během celého roku, a potěší vás, že máte konečně pocit jistoty a stabilitu, kterou potřebujete ke spokojenosti. Samozřejmě, podmínkou toho celého bude tvrdá práce, ale Štěstěna vám taky pomůže velkým dílem, takže vydělat si téměř pohádkové jmění pro vás při troše snahy nebude žádný problém! Na co vám ovšem bude zbývat trochu méně času, jsou vztahy, láska, zábava a vaše koníčky. Přece jen, člověk nemůže mít všechno najednou, takže to bude tak trochu daň za úspěchy ve finanční sféře. Během roku 2020 se vám však povede finančně zajistit natolik dobře, že je to jen dočasný stav a nemusíte se obávat, že byste museli svůj osobní život omezit nadobro. O tom, jak se vám daří, se raději příliš nerozšiřujte, protože by to mohlo vyvolávat závist, a to by vedlo jen ke zbytečným problémům – raději si tedy nechejte radost z výdělků jen pro sebe a své nejbližší!

Střelec
Karta Deset pohárů
vám věští velmi krásný, příjemný a harmonický rok, který se ponese ve znamení lásky a pohody doma a ve vztazích. V osobním životě se vám bude dařit tak dobře, jako již dávno ne, a budete si užívat spokojené a klidné období plné radosti a souladu. Rodina a partnerský vztah pro vás budou v životě na prvním místě, a pokud máte děti, věnujete jim maximum své pozornosti. Hodně Střelců bude taky uvažovat o založení rodiny nebo pořízení dalšího potomka. K lidem, které máte rádi, budete velkorysí a vždy pro ně uděláte to nejlepší, co bude ve vašich silách. Kariéra pro vás bude v roce 2020 až na druhém místě, a rozhodně kvůli ní nebudete dělat kompromisy ve svém osobním životě. Ale i navzdory tomu se vám bude v práci dařit, a po finanční stránce vám nadcházející rok slibuje hojnost a dostatek všeho, co ke spokojenosti v životě potřebujete. Problémy se vám budou vyhýbat, takže vás čeká krásný a po všech stránkách úspěšný rok, kdy budete se svým životem naprosto spokojeni. Možná jen na vaše koníčky vám bude zbývat trochu méně času, ale bude to bohatě vyváženo jinými výhodami!



Kozoroh
Karta Kolo štěstí
vám přináší velké, překvapivé, ale pozitivní změny, které budou pro vás obrovským darem! Můžete se těšit na neočekávané zbohatnutí, nové příležitosti, které jako by vám spadly s nebe, a velmi zajímavý a příznivý vývoj vaší celkové životní situace. Budete překvapeni, jak může zásah osudu a přízeň Štěstěny vyřešit něco, co vás dlouho trápilo, ať už se to týká financí, práce nebo osobního života. Ale pozor, snažte se nepodlehnout pokušení připsat si všechny zásluhy za své úspěchy. Dobře totiž víte, že to nebude pouze díky vaší tvrdé práci, ale že velkou roli v tom sehraje právě štěstí! A takovou neskromnost osud nemá rád, takže by pak mohlo platit pravidlo – lehce nabyl, lehce pozbyl! Dejte si taky pozor na sklon rozšoupnout se a utrácet – můžete si to sice dovolit, ale Kolo štěstí říká, že bohatá nadílka nebude mít nekonečně dlouhé trvání, takže mnohem lepší bude myslet na budoucnost a dělat si finanční rezervu, která se vám někdy později bude určitě hodit! Užívejte si tedy dary osudu, ale nezapomínejte na to, že je to pouze dočasná přízeň, a dál už to bude jen na vás a vaší práci!

Vodnář
Karta Deset holí
prozrazuje, že rok 2020 bude bohatý na události, aktivity a povede se vám toho hodně dosáhnout, ale bude to stát hodně námahy, s tím je nutné počítat! Naberete si toho na sebe hodně, jak v práci, tak i doma, a k tomu ještě budete mít spoustu volnočasových aktivit, které myslíte vážně, takže si taky žádají své. Raději slibujte opatrně, i když si myslíte, že to všechno zvládnete, protože tarot prozrazuje, že vám hrozí přetížení, únava a vyčerpanost. Naučte se říct si, když už máte dost, dopřát si relaxaci, dovolenou a oddávat se nicnedělání, jinak se svým vysokým nasazením a touhou zvládnout vše na výbornou můžete klidně i zničit! Na druhé straně vás bude těšit, že můžete převzít odpovědnost za tolik věcí, a to vás bude motivovat, abyste se nevzdávali. Lepší však bude být trochu asertivní, a když vás budou lidé kolem vás zahlcovat dalšími a dalšími povinnostmi a úkoly, dát jim jasně najevo, že tohle už je na vás moc. Čeká vás náročný rok plný práce, tak si šetřete své síly, abyste zvládli v první řadě to nejdůležitější. Nemusíte přece stíhat a zvládat úplně všechno!

Ryby
Karta Poustevník
vám přináší klidný a odpočinkový rok, kdy se toho ve vašem životě zas tolik dít nebude, ale o to bohatší bude váš vnitřní život a duchovní oblast. Doba uzrála k tomu, obrátit se sami do sebe, podívat se do svého nitra, najít si čas na sebereflexi, přehodnocení svého životního směřování, velmi užitečné pro vás teď mohou být i meditační techniky. Hodně času budete trávit o samotě, a to vám dá příležitost ujasnit si některé věci, najít vnitřní harmonii a věnovat se svému duchovnímu a osobnostnímu růstu. Žádný velký společenský život vás v tomto roce nečeká, ale to vám nebude vůbec chybět, protože se stejně budete nejlépe cítit sami nebo jen s jedním či dvěma opravdu blízkými přáteli. Ani po stránce lásky nečekejte letos zázraky, a pokud jste momentálně sami, nejspíš to tak zůstane i v nejbližších dvanácti měsících. Single život vám však bude vyhovovat, a budete si užívat, že si můžete organizovat svůj život jen sami podle sebe. Naopak, dokonce i zadané Ryby zatouží někdy po samotě, takže vám vždy udělá radost, když si budete moct někam vyrazit bez partnera – ne, že by vám to neklapalo, ale je to osvěžující změna, kterou občas potřebujete!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.