Home - Články - Velký tarotový horoskop lásky na květen

Velký tarotový horoskop lásky na květen

vloženo 27. 4. 2017
čas čtení: 8 minut

Velký tarotový horoskop lásky na květen

Květen je lásky čas. A vaše šance na opravdovou osudovou lásku rozkvétají stejně jako příroda kolem nás! Zjistěte, jak se vyvine váš současný nebo budoucí vztah. Výklad tarotu pro vás připravila profesionální kartářka a astroložka Helga s mnohaletou praxí.

sdílet článek na facebooku

BERAN
Karta Ďábel
je velmi mocnou a vášnivou kartou, která ovšem otevírá témata, jako je pokušení, zakázaná láska nebo nevěra. Stát se může ledasco, a je pouze na vás, abyste se rozhodli, jestli to chcete nebo nikoliv! Myslete však nejen na momentální potěšení, ale taky na případné následky – a to bude vskutku pekelně těžké! Ale abychom pro vás neměli pouze varování, můžete se těšit taky na pořádnou dávku vášně, skvělé erotiky a na milostné zážitky, na které jen tak snadno nezapomenete! Ďábel si přece neudělá ostudu, takže květen, lásky čas, pro vás bude ďábelský v tom lepším smyslu slova. Nejlépe na tom budou nezadaní Berani, protože zde nebude nic, co by vám bránilo užít si nezávazné potěšení. Ale na druhé straně – kdoví, třeba z toho nakonec bude něco víc! A vy zadaní – nebojte se pustit uzdu své fantazií, váš protějšek to jistě ocení a pak už ani jeden z vás nebude mít důvod se rozhlížet po jiných!

BÝK
Karta Mírnost
vám radí, ať nikam nespěcháte a užíváte si klidnou a příjemnou atmosféru vzájemného porozumění mezi vámi a vaším milovaným či milovanou. Sexualita a erotika budou v partnerském vztahu až na druhém místě. Počítejte s tím, že si budete muset trochu počkat, než se vaše milostné touhy dočkají svého naplnění. Ale to vůbec nevadí, právě naopak, protože o to víc vzrušující pak věci budou, když na ně konečně dojde, až přijde ta pravá doba! Raději se nesnažte na svoji drahou polovičku v ničem tlačit, a to nejen v posteli, ale ani v životě obecně. Chvílemi si to bude vyžadovat kompromisy, ale nakonec si začnete užívat krásnou a láskyplnou harmonii, která mezi vámi díky tomu vznikne. Největším nepřítelem šťastných vztahů budou teď hádky a křik. To spolehlivě odradí jak vás, tak i váš protějšek – a to by byla škoda. Všechny drobné neshody se vám jistě povede vyřešit mírovou cestou a budete pak z toho mít mnohem lepší pocit!

BLÍŽENCI
Karta Deset mečů
vás upozorňuje, že budete mít sklon o lásce až příliš mnoho přemýšlet a dělat si starosti kvůli vztahu, ať už stávajícímu, minulému nebo kvůli člověku, po kterém toužíte. Ale pozor, protože láska je záležitostí citů a nikoliv rozumu, jak jistě dobře víte. Přílišné přemýšlení o lásce pro vás bude znamenat jen zbytečné trápení a nic nového stejně nevymyslíte, proto bude lepší to trochu omezit a více se řídit hlasem svého srdce. To se však snadno říká a hůř dělá, takže se rozebírání a analyzování milostných vztahů zřejmě nevyhnete. Spíš než se snažit rozebírat partnerské vztahy se svým protějškem si zkuste sednout s kamarádkou nebo kamarádem a vylít si srdce právě jim. Nezaujatý pohled na věc vás velmi mile překvapí a odbřemení vás od mnoha zbytečných starostí. Uvědomíte si, že se vlastně motáte pořád v kruzích a že se posunujete kupředu jen velmi pomalu. Ve společnosti partnera nebo vysněného protějšku se budete v nadcházejícím období často cítit trochu nesví, jako kdybyste nevěděli, co máte říct a jak se zachovat. Bude to platit dokonce i v oblasti sexu! Pro vás jako Blížence to bude velmi neobvyklá situace, protože jinak patříte mezi intuitivně a citově založené lidi, takže nebudete chápat, proč vás najednou takhle ovládl rozum.



RAK
Karta Deset holí
značí, že se budete často cítit zavaleni tíhou okolností a někdy budete mít pocit, že je toho na vás už vážně příliš. V lásce budete čelit energiím, které jsou pro váš vztah zatěžující a nějakým způsobem jej komplikují – zkrátka něco se postaví proti vám, nebo to alespoň budete tak vnímat. Může to být třeba příliš velké pracovní vytížení, složité vztahy s příbuznými nebo něco podobného – nejspíš dokonce více věcí najednou. Pocítíte, že všechna tíha, která vám a vašemu protějšku komplikuje život, je na vašich bedrech. Ale pozor, nezapomínejte, že na lásku musí být vždy dva! Nesnažte se dělat práci za oba a dovolte i vašemu milému protějšku, ať si nese svůj díl odpovědnosti, ať se mu snažíte jakkoliv pomáhat a všechno mu usnadnit. Společnými silami a v harmonické spolupráci se vám snadno povede vypořádat se s čímkoliv! Oba dva máte více energie a síly, než si myslíte, tak ji dejte dohromady a pracujte jako neporazitelný tým.

LEV
Karta Páže pohárů
vám věští krásný vztah, který se však bude rozvíjet pomalu a nesměle. Netlačte na pilu a važte si všeho krásného, co mezi vámi je. Nechtějte hned víc, protože byste mohli zkazit romantiku a rozvíjející se důvěru. Platí to nejen pro nové začínající se známosti, ale i pro partnery, kteří společně putují životem již nějaký ten rok. Možná si myslíte, že svůj protějšek už nemůžete ničím překvapit, ale když zapojíte do hry svoji fantazii a jemnou romantiku, oživí to váš vztah a začne pro vás nové období zamilovanosti. Neberte svého partnera jako samozřejmost, ale projevujte mu něhu a pozornost každý den – uvidíte, že to s vaším vztahem udělá zázraky! Jedním z největších nepřátel vašeho vztahu mohou být sklony k sobectví – dejte si na ně pozor. Podělte se se svým protějškem o všechno hezké a dobré a nebojte se svěřit se mu i se svým trápením, pokud nějaké máte. I když to možná bude lepší udělat až časem, jak bude mezi vámi narůstat důvěra. V lásce bude vládnout jemnost, něha a romantika, a bude to platit i v intimnostech!

PANNA
Karta Eso hol
í vám přináší nevyčerpatelnou energii, která vás bude v oblasti lásky naplňovat. Snadno se zamilujete, snadno vzplanete a taky se snadno rozhodnete, že za svým vyhlédnutým protějškem půjdete kamkoliv jen bude chtít. Třeba i na kraj světa. Vaše odvaha a odhodlání jsou obdivuhodné, jen pozor, protože v některých chvílích mohou hraničit až s nerozvážností. Pak není divu, že vás od nich bude vaše okolí odrazovat. Vy si však půjdete nekompromisně za svým a své lásce budete zkrátka věřit – žádná jiná možnost se nepřipouští. Vášeň s vámi udělá divy a vaše typická povaha opatrných a rozvážných Panen bude najednou úplně k nepoznání! Většina zadaných Panen věnuje celou tuto vášnivou energii svému protějšku, což bude skvělé a prohloubí to váš vztah a blízkost. Někteří zrozenci v tomto znamení však podlehnou pokušení a zamilují se mimo svůj trvalý partnerský svazek. Taková síla bude přímo destruktivní – pokud si nejste jisti, že původní vztah opravdu chcete ukončit, pak ji raději zadupejte hned v začátcích a přerušte kontakty se svým novým objevem, jinak to nedopadne dobře! Nezadané Panny udělají pro svůj vysněný idol cokoliv, ale měli byste si dávat pozor, jestli je to z jeho strany opětované. Buďte opatrní a nenaleťte člověku, který vás chce jen využít – bolelo by to hodně!



VÁHY
Karta Páže holí
vám přináší příslib nového krásného milostného setkání, nebo také oživení a obnovu zamilovanosti ve vašem stávajícím vztahu. V obou případech to bude velmi krásné, něžné a jemné, ale zároveň nabité skrytou vášní, která dodá vašemu vztahu ohromnou jiskru. Díky novým podnětům odhalíte další, možná trochu překvapivé věci, které vás sbližují a které máte společné, i když jste o tom možná doposud ani netušili. Nezadané Váhy, vy budete příjemně překvapeni, když zjistíte, že s vysněným protějškem toho sdílíte ještě mnohem více, než jste si mysleli. Ve vašem společném volném čase vás budou bavit spontánní akce a nápady. Budete veselí a s nadšením společně vyrazíte kamkoliv, kde bude zrovna možnost. Váš vztah bude plný aktivity a zároveň velmi něžný, což je pro vás zajímavá a krásná kombinace. Pokud si procházíte partnerskou krizí, přináší vám tarot vynikající zprávy – díky novým věcem, které vás sbližují a které jste si dosud neuvědomovali, se vám povede tuto krizi úspěšně zažehnat a váš svazek bude ještě hezčí, než byl kdy dřív! V erotické oblasti pocítíte velmi silnou vzájemnou přitažlivost, ale přesto nebudete na protějšek spěchat ani ho do ničeho tlačit. Některé věci zkrátka musí přijít spontánně v tom pravém čase a nelze je uspěchat.

ŠTÍR
Tarotová karta Svět
vám přináší nádherné poselství – to, po čem jste tolik toužili, se konečně úspěšně završí a stane se to skutečností! Jedna kapitola vašeho osobního života bude úspěšně a definitivně uzavřena včetně problémů, které se s ní spojovaly. Ve dvojici pak začnete psát úplně novou kapitolu svých životů, které budete sdílet a budete se cítit dokonale šťastni. Samozřejmě, že i v budoucnu se mohou objevit nové problémy, a jistě se objeví. Energie lásky, která vás bude spojovat s vaším protějškem, vám však přinese nádherný pocit, že žádný problém nemůže být příliš velký a že společně hravě zvládnete cokoliv. Klobouk dolů před takovým odhodláním! Pro nezadané Štíry bude letošní květen znamenat úspěšný začátek nového krásného vztahu. Pro zadané může znamenat sňatek, příchod potomka nebo vytvoření společného krásného domova. Pro manželské páry v krizi zas její definitivní vyřešení a opětovné sblížení se spoustou romantiky. Každopádně to budou velmi významné životní události, protože karta Svět patří do Velké Arkány, která nám vždy přináší do života události zásadního významu.

STŘELEC

Karta Král mečů
vám věští, že v milostné oblasti se vám letos v květnu vyplatí rozhodnost a ráznost. Naopak, váhavostí byste se mohli zbytečně připravit o krásné milostné příležitosti. Zkuste se proto zeptat sami sebe, po čem doopravdy toužíte a jaké ambice máte v lásce. Jde vám o dlouhodobý vztah nebo spíš o jarní románek a povyražení? Jaký typ partnera si představujete po svém boku, co by mu nemělo chybět? A pokud žijete v dlouhodobém vztahu – co v něm chcete rozvíjet a co jsou naopak problémy, které chcete vyřešit. Odpovězte si na tyto a podobné otázky a podle toho se pak zachovejte. Když budete jednat jednoznačně a projevíte silnou vůli něco změnit k lepšímu, budete velmi příjemně překvapeni, jak snadno a brzo se vám vaše milostné sny povede naplnit!



KOZOROH
Karta Královna pohárů
vám věští velmi krásné a příznivé období, které bude přát lásce i sexuálnímu souladu. Vůči svému protějšku budete pociťovat oddanost a hlubokou lásku a budete ochotni pro něj udělat téměř cokoliv. Svojí láskyplnou péčí mu dáte najevo, jak moc o něj stojíte a jak je pro vás důležitý. Někdy možná budete mít trochu obavy tyto silné a hluboké city projevit ve skutečném životě, ale karty vám radí, abyste jim dali volný průchod. Váš partner to velmi ocení! Pokud jste nezadaní, pak svůj vyhlédnutý protějšek nejlépe zaujmete tak, že mu budete všestranně pomáhat a nenápadně mu svojí péčí dávat najevo svůj zájem.

VODNÁŘ

Karta Pět mincí
vám věští období, které pro vás bude po finanční a materiální stránce o něco náročnější než obvykle. Všechno špatné je však pro něco dobré, a přicházející období prověří nejen vaši schopnost tvrdě pracovat, ale dá příležitost i vašemu milostnému vztahu, aby se posunul kupředu. Je totiž snadné užívat si radosti lásky, když má člověk plnou peněženku a nic mu nechybí. Ale teprve když se objeví nějaké materiální nesnáze, dostane vaše vzájemná láska možnost ukázat svoji opravdovou sílu! Ti Vodnáři, kteří žijí v dlouhodobém partnerství či manželství, poznají nový a hlubší rozměr svého vztahu. Uvědomíte si, že váš protějšek je vám oporou po všech stránkách a stejně tak na oplátku i vy jemu. Hodně drobných a zbytečných sporů, které vás donedávna trápily, díky tomu vymizí. Nezadaní Vodnáři konečně potkají opravdu slibného člověka, se kterým si skvěle porozumí. A můžete si být jisti, že je s vámi kvůli vám samotným, a nikoliv proto, aby vás využíval!

RYBY
Karta Páže mincí
vám věští, že k tomu, aby se váš vztah posunul úspěšně kupředu, je nezbytné nepodcenit materiální a praktické stránky společného života. Možná vám přijde příliš přízemní přemýšlet o penězích, když jste zamilovaní, ale i to je potřeba. Ze vzduchu totiž žít nelze, a praktické existenční problémy, jako je třeba omezený rozpočet nebo příliš velká vzdálenost vašich bydlišť by mohly být pro váš svazek až příliš velkou zatěžkávací zkouškou! Některým Rybám věští tato karta brzký příchod potomka – pokud tedy toužíte po děťátku, je to pro vás vynikající zpráva! To však sebou opět přinese další existenční otázky, které bude potřeba řešit. A zvláště v případě, že jste s těhotenstvím zas tak úplně nepočítali! Jak jste na tom s bydlením a financemi? Jste v tomto smyslu dostatečně připraveni na příchod ratolesti? Celkově bude v lásce panovat velmi příjemná a harmonická atmosféra a spory se vám budou vyhýbat – vyjma zmíněných drobných neshod ohledně financí, bytu a podobně. Budete moc rádi, že si s partnerem tak skvěle rozumíte, a budete si společně užívat krásnou jarní romantiku!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.