Home - Články - Velký čínský roční horoskop na rok 2019

Velký čínský roční horoskop na rok 2019

vloženo 4. 2. 2019
čas čtení: 10 minut

Velký čínský roční horoskop na rok 2019

Rok Vepře začíná PRÁVĚ DNES, 5. února 2019 a my Vám přinášíme odhalení blízké budoucnosti. Všechno podstatné od lásky, zdraví nebo financí se dočtete v následujícím obsáhlém textu. Nečekejte a pusťte se do čtení, které vám prozradí možná velmi šokující informace! Velký čínský horoskop na rok 2019 si právě teď můžete exkluzivně přečíst na Astrohledu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Krysa nebo i Myš (jak je komu příjemnější) potřebuje ke svému životu především mít možnost pohybu a komunikace. Tomu bude tento rok nakloněný, myška se bude cítit fajn a může tak dát své vztahy, zvláště ty, které... VÍCE ZDE!

Buvol
Buvol je obr, do něhož není radno šťourat, trvá mu, než se dá do pohybu, ale pak ho nic nezastaví. Buvoli, nenechte se proto vyprovokovat, to by vám přineslo potíže, naopak rozvaha se vám v novém... VÍCE ZDE!

Tygr

Tygr bude mít v tomto roce vepře velké štěstí. Nebude váhat využít ochoty obdivovatelů. Je prostě riskér a ani ne tak pro zisk, spíš pro to, aby oslnil,, se vrhá do akcí bez rozmyslu. Šér Chánovi z Mauglího se tato... VÍCE ZDE!

Zajíc

Zajíc bude v roce vepře ve svém živlu. To se podstatně projeví v tomto roce právě pro všechny z vás, kteří máte Zajíce ve svém Astrotypu. Bude se Vám dařit na všech úrovních téměř celý rok. V druhé polovině roku už se... VÍCE ZDE!



Drak

Drak je nejsilnějším zvířetem z celého čínského zvěrokruhu. I když Vás mohl letošní rok 2018 hodně zkoušet, v roce 2019 opět najdete svou sílu a pevné postavení. Váš oheň, co se týče lásky, vášně, práce a inspirací... VÍCE ZDE!

Had

Had má dar intelektu, proto bývají jeho zrozenci velice sečtělí a vzdělaní lidé. Jsou to přecitlivělí introverti. Rok zemského Vepře bude pro Hady trochu zkouškou. Budou chtít pozřít větší sousto, než se vejde do... VÍCE ZDE!

Kůň

Kůň je dříč a je neúnavný, když mu o něco jde. Ani v roce Vepře tomu nebude jinak. Překážky buď přeskočí nebo oběhne, když narazí na protivníka, prostě ho ukecá nebo okouzlí svým sexappealem. Ale pozor! I kůň může v roce 2019 narazit... VÍCE ZDE!

Koza

Přizpůsobivá koza se může na rok zemského Vepře jenom těšit. V praxi to bude znamenat, že se kozám zadaří pracovně, co se týče tvořivosti a také u podobně orientovaných přátel vztahy jen pokvetou. Pozor však na důležité... VÍCE ZDE!


Co jste za znamení podle čínského horoskopu?



Opice

O Opici se říká, že vidí až za roh, neboli, vidí neukázané a slyší nevyřčené. I v roce zemského Vepře bude mít jasnou mysl a výhodné podmínky pro uskutečňování svých záměrů. Ještě více než jindy si všechny omotá... VÍCE ZDE!

Kohout

Kohout rozhodně nebude stát v koutě, je to sebevědomý jedinec, který dokáže oslnit. V roce 2019 půjde rychle vpřed a výš. Pokud se nechá svým vzestupem opojit, bude mít tendenci se blýsknout cizím peřím a nejspíš to praskne. Proto se, kohouti... VÍCE ZDE!

Pes
V tomto roce očekávejte pozitivní příval silné energie, která Vás bude vhodně podporovat po celý rok. Své práci, přátelům i lásce budete oddanější a budete pro ně dřít více než dřív. Proto pozor na přepracování a vyhoření. Pokud nezanedbáte... VÍCE ZDE!

Vepř

Jak by se vám mělo v roce zemského Vepře dařit jinak než báječně. Je to rok plný výzev a uskutečněných přání. Obrazně řečeno se budete cítit jako na louce plné lanýžů. Potká vás mnoho životních objevů, většina z nich... VÍCE ZDE!

Detailní mapu vaší budoucnosti pro vás sestavila kartářka Karmen, která je připravena ihned citlivě a jasně zodpovědět vaše další otázky. Stačí ji zavolat na 906 701 701.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.