Home - Články - Váhy - přechod znamení

Váhy - přechod znamení

vloženo 21. 9. 2022
čas čtení: 5 minut

Váhy - přechod znamení

Líbí se vám společnost muže tak šarmantního, zdvořilého a milého, že z něj nemůžete spustit oči? Okamžitě jste propadli eleganci, vkusu a vznešenému chování ženy, která sedí v restauraci u vedlejšího stolu? To budou jistě Váhy.  Slunce vstupuje v pátek 23.09.2022 ve 03:04 hod právě do tohoto vzdušného znamení a přináší sebou i podzimní rovnodennost.

sdílet článek na facebooku

Znamení Vah není příliš komplikované, především potřebuje v životě udržovat rovnováhu. Váhy mají smysl pro diplomacii, spravedlnost a rovnoprávnost. Pokud se jim nedostává potřeba krásy a harmonie, truchlí a vše pro ně ztrácí smysl. Váhy nežijí na obláčku, pyšní se logickým myšlením a v otázkách financí mají jasno. Jen málokdy se stane, že narazíte na zrozence tohoto znamení, který se potýká s bídou.

Váhám nelze upřít šarmantní, vkusné a nenucené chování. Ve společnosti jsou oblíbené, nehádají se a nikomu nevnucují své názory. Jejich planetou je Venuše, proto dominují estetickým cítěním a taktem. Ve vztahu někdy tlačí na pilu, neboť prahnou po náklonnosti, odevzdání a lásce. Váhy se rády přizpůsobí, přesto by se měly naučit říkat ne! Jak řekl Jaroslav Seifert, slavný spisovatel narozený v tomto znamení: „Kdo hledá, bývá očekáván. Kdo čeká, je jen nalezen.“

Muž Váhy

Muži narození ve znamení Vah jsou věční romantici milující klid rodinného krbu. I když si nedokážou představit život bez společenského vyžití, dbají na blaho svých blízkých. Pokud prahnete po takovémto muži, připravte se na jeho hru svádění, kterou prostě miluje. Oslní vás vybraným chováním a uměním slova. Agrese je mu naprosto cizí. Muž Váha si vybírá ženy fyzicky přitažlivé, jeho estetické cítění mu nedovolí zamilovat se do dámy, která je pouze chytrá. To se mu čas od času vymstí, protože soulad ve vztahu neřeší pouze krása a sexy vzhled.


Jestliže jste byla polapena do spárů tohoto muže, počítejte s tím, že se vám hned citově neprojeví. Vlastně za to ani nemůže, je neustále nerozhodný. Na všechno hledá logické vysvětlení, jakoby si srovnával všechna pro a proti. Muž Váha neumí být dlouho sám, potřebuje cítit fyzickou náklonnost a obdiv. Někdy se vám může zdát trochu domýšlivý, samolibý a nesamostatný. Nade vše zbožňuje zábavu ve společnosti, kde se může dokonale projevit jeho ego. Pokud nejste zvědavá na časté návštěvy kamarádů, výlety, vyjížďky na kole a účast na koncertech, raději od něho běžte dál. Vydržíte-li jeho občasnou neupřímnost a přelétavost, odmění se vám pevným manželským svazkem.

Žena Váhy

Jak už bylo řečeno, žena ve znamení Vah není žádná šedá myška. Na první pohled uhrane přirozenou krásou a šarmem princezny. Váha si potrpí na svůj pěkný vzhled, pečuje o pleť, udržuje si štíhlou linii, proto zůstává i v pozdějším věku velmi krásná. Ženy v tomto znamení jsou kokety, rády si pohrávají s city muže. Nedokážou být dlouho samy, potřebují mít vedle sebe člověka, který by jim splnil jejich tajné touhy. Váhy žijí rády nad poměry, proto by s tím měl jejich budoucí partner počítat. Nejsou to zlatokopky, umí si na svůj luxus vydělat samy, ale s mužem, který nedokáže zabezpečit rodinu, dlouho nevydrží.


Okouzlující dámy vynikají organizačním talentem, logickým myšlením a důsledností. Nechtějí v životě s nikým bojovat, ale potřebují od svého partnera i okolí slyšet, že jsou stále v dobré kondici. Žena Váha na sobě vidí neustále nějaké chyby, proto věnuje svému vzhledu mnoho času, ani plastická operace jí nemusí být cizí. Pokud toužíte svou milou něčím okouzlit, zapomeňte na levné cetky, jen ji urazíte. Opovažte se přijít na schůzku špinaví a neupravení. Potrpí si na vůně, proto zvolte smyslný parfém. Harmonické spojení s ženou ve znamení Vah není nudné. Věnujte ji pozornost a stane se oddanou matkou vašich dětí, které povede ke spravedlnosti a vyšším cílům.

Pár slov na závěr

Nekonfliktní Váhy se v životě potýkají s nerozhodností, která je zřejmá na první pohled. Když už učiní finální krok, stejně to dále pitvají, co kdyby… Potřebují pomoci s rozhodnutím a jsou za to vděčné.

Váhy si ihned povšimnou vašeho účesu, úsměvu a vůně. Jako kdyby si vás chtěly očichat. Není divu, že jsou skvělými milenci a milenkami. I když se to nezdá, mají rády chválu. Nelze popichovat jejich vzhled, na ten jsou velmi citlivé. Pokud se chcete mermomocí hádat, u Vah nepochodíte. Křik je jim cizí. Nemají rády pomluvy a zastávají se lidí v nevýhodě. Jak řekl John Lennon: „Hledáš-li pravdu, nedívej se dál než k svému srdci.“



|<< < 949 | 950 | 951 | 952 | 953

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.