Home - Články - Únorový úplněk v Panně

Únorový úplněk v Panně

vloženo 25. 2. 2021
čas čtení: 5 minut

Únorový úplněk v Panně

Druhý úplněk roku 2021 přichází v sobotu 27. února v 9:17 ráno, a bude ve znamení Panny. Víte, co vám jeho magická síla přinese?

sdílet článek na facebooku

Měsíc v Panně a Slunce v Rybách

Naproti znamení Panny stojí ve zvěrokruhu Ryby, a v nich se nyní nachází Slunce. Únorový úplněk tedy bude mimořádně intenzivní právě pro vás, kdo jste se narodili v některém z těchto dvou znamení. Ale i všem ostatním přinese tento den Pannovská a Rybí témata. Touha po pořádku, systému, dokonalosti a čistotě, která je typická pro energii Panny, se teď setkává s intenzivními pocity, intuicí a hlubinami podvědomí, které naopak přináší energie Ryb. A tyto dvě veličiny mohou být v našich životech v příkrém protikladu!

Právě teď o úplňku se nám tato témata otevírají, umožňují nám ponořit se hlouběji do svých vlastních pocitů a intuitivních znalostí a najít tam další směrování pro svůj život. Budeme ovšem cítit potřebu si všechno poznání a pochopení, které k nám takto na pocitové úrovni přijde, pojmenovávat, zařazovat a hledat v tom nějaký systém. Možný je však i opačný scénář – tolik budete při světle úplňku přemýšlet o životě a snažit se věci utřídit, až vám najednou věci začnou dávat logické souvislosti, a pak se najednou objeví i takový ten zvláštní „aha“ pocit a spadne vám velký kámen ze srdce. Budete zkrátka vědět, že jste vyřešili něco hluboko uvnitř! A takové věci se nejlépe řeší o samotě a v klidu, tak si to dopřejte!


Pozor na trávení a kvalitní jídlo

Po zdravotní stránce nám znamení Panny ovlivňuje trávící systém. Citlivější než jindy jsou zejména střeva a slinivka břišní. Každopádně se vyhýbejte operacím a lékařským zákrokům na těchto orgánech, pokud to jde byť jen trošku odložit. Hrozí totiž větší riziko komplikací. Obecně se o úplňku nedoporučují žádné operace a zákroky, ani na jiných částech těla, takže s výjimkou těch nejakutnějších jimi svůj organismus zbytečně nezatěžujte.

Úplněk v Panně obrací naši pozornost na kvalitu našeho jídelníčku, protože tolerance našeho těla k různě šizeným a nezdravým pokrmům dnes bude o poznání menší. Najděte si čas a připravte si lehký oběd a večeři z kvalitních a čerstvých surovin, bez použití polotovarů, šetřete i tukem a ostrým kořením. Pokud vám na to nevychází možnosti, pak si alespoň dopřejte místo klasického meníčka v hospodě raději návštěvu dobré vegetariánské restaurace!

Pokud jste zvyklí se postit, je dobrý nápad dopřát si úplňkový půst a pít jen čistou vodu. Jestliže ze zvykem úplňkových půstů jen začínáte, vyberte si jako první až ten další a teď si udělejte spíš odlehčený rýžový nebo ovocný den, protože nepřipravený trávící systém by mohl náhlou změnu hůř snášet.


Venuše naproti Luně

A co zajímavého se nám o úplňku ještě děje na obloze? Planeta lásky Venuše se nachází v Rybách v konjunkci se Sluncem, a to přináší krásný a romantický čas pro lásku! Milostnou vášeň si o úplňku nejvíce užijí zrozenci ve vodních znameních, mezi které patří kromě Ryb ještě Rak a Štír. Vy budete mít v lásce na růžích ustláno!

Opozice Venuše v Rybách s Lunou v Panně ovšem vytváří zvláštní citové napětí, které pocítí všech dvanáct znamení, ale Ryby a Panny nejvíce. Potrápí vás i v případě, že máte jako ascendent nebo měsíční znamení některé z této protikladné dvojice. A jak se toto podivné napětí bude projevovat? Na jedné straně se budete cítit zamilovaně nebo se ve vás probudí nečekaně hluboké city, a na straně druhé se dostaví potřeba tyto city rozebírat, něco si o nich myslet a někam si je zařadit. Třeba se najednou začnete úplně racionálně zamýšlet nad tím, podle jakých přesných kritérií poznáte, že zrovna toto je ten pravý partner, nebo si sepisovat podrobný seznam vlastností, které by měl mít, a které zas určitě nebudete tolerovat. A najednou vám vaše srdce stejně zavelí úplně jiným směrem! Takové pocity mohou být hodně těžké na zpracování, ale nejlepší je zkrátka nejít do extrémů. Hvězdy vám dávají příležitost podívat se na lásku ze dvou protichůdných úhlů pohledu, ale pravda je nejspíš někde uprostřed!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.