Home - Články - Týdenní horoskop 15. - 21. února

Týdenní horoskop 15. - 21. února

vloženo 13. 2. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 15. - 21. února

Každý den je jiný. A nejinak tomu bude i v následujícím týdnu. Berani budou v pondělí a úterý zářit štěstím a Střelci musí začátek týdne přežít, v závěru týdne však dosáhnou vrcholu blaha! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Co se týče milostných vztahů, tak ty tento týden vzkvétají. Čeká vás úžasné období plné lásky a příjemných chvil. Někdy vás sice popadnou pochybnosti, zda jste do nového vztahu neskočili až příliš zhurta. Ale váš protějšek vám pochyby hned rozežene.

Býk
Momentálně vás rozčiluje člověk, který stále počítá s vaší pomocí a asistencí. Sám nemá vlastní život a do toho vašeho vám stále mluví. Poslední dobou je toho na vás moc a přijde vám, že vás dost omezuje. Setkávat se s ním momentálně vůbec nechcete.

Blíženci
Do práce momentálně vstáváte s obrovským nadšením. Je tam skvělá atmosféra a konečně se cítíte potřební a důležití. Kolegové si k vám nyní chodí pro rady a šéf na vás taky hodně dá. Vy sami hýříte bezvadnými nápady a nebojíte se projevit svůj názor.

Rak
Hlídáte si teď každou korunu. Máte pocit, že v minulém roce jste nadměrně utráceli a věříte, že jde žít daleko víc skromněji. Novoroční slib se vám zatím daří plnit na výbornou a skutečně jste přehodnotili některé výdaje. Šetříte i životní prostředí.


Lev
Že byste tento týden hýřili dobrou náladou se zrovna říct nedá. Máte rozjitřené emoce, všechno si moc berete k srdci a ani kamarádi, či rodina vás nedokáže rozveselit. V práci jste vyloženě nespokojení a možná to je důvod vaší celkové špatné nálady.

Panna
Poslední dobou jste roztržití a nemůžete se soustředit. Možná si žádný problém neuvědomujete a nedokážete si přiznat, že jste ve stresu, ale trpí tím váš osobní i profesní život. Není na škodu zvážit, zda se nedat na jógu, či jiný relaxační koníček.

Váhy
Poznáte někoho velmi inteligentního, kdo vám bude ze začátku velice imponovat. Budete ho obdivovat a zejména vás nadchne, jaký má o všem přehled. Postupem času vás však začnou rozčilovat jeho podivné nálady a to, že se pořád lituje. To se vám nelíbí.

Štír
Tento týden dojde ke změně energie ve světě. Slunce vstupuje do snivých Ryb, a to znamená, že přinesou pokoj do duší všech znamení zvěrokruhu. Vám to bude lahodit zejména kvůli tomu, že se vám zejména psychicky uleví a začnete svět vnímat jinýma očima.


Střelec
Chybí vám energie a síla. Rodina vás doma naprosto vyčerpává a vy musíte čelit negativní atmosféře, ale i tomu, že se ani v práci necítíte úplně komfortně. Špatná nálada je na vás hned vidět a v práci se vám moc nedaří. Snad bude příští týden lépe.

Kozoroh
Těšíte se, že by se vám konečně mohlo začít dařit ve finanční oblasti. Doufáte, že kroky, které jste v posledních týdnech provedli, budou mít úspěch. Výsledkem ale budete zklamáni - čekali jste od dané investice víc a žádný přísun peněz se nekoná.

Vodnář
Čeká vás poměrně vypjaté období v pracovní oblasti. Nebudete to mít vůbec jednoduché a budete muset bojovat s vedením, ale i s některými novými kolegy. Atmosféra v zaměstnání nebude vůbec příjemná a ráno budete vstávat s nechutí a myslíte na změnu.

Ryby
Milé Rybky, tento týden vstupuje Slunce do vašeho znamení. Propojí vás s nemateriálním světem a přinese vám do života jemnost i příjemnou atmosféru. Pokud jste to měli delší dobu doma těžší a nezastavili jste, tak vás nyní konečně čeká uklidnění.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.