Home - Články - Týdenní horoskop lásky 21. – 27. 8. 2017

Týdenní horoskop lásky 21. – 27. 8. 2017

vloženo 20. 8. 2017
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop lásky 21. – 27. 8. 2017

Láska je vážná věc! Přečtěte si, co na Vás čeká. Například Vodnáři by měli dát pozor a zbytečně si nezahrávat s ohněm a nevodit zájemce za nos! Berani se mohou těšit na pořádně žhavé okamžiky! Poznejte i Vy svůj týdenní horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Můžete si užívat pořádně žhavé okamžiky a gejzíry vášně, ale stejně tak může dojít k opravdu divokým slovním přestřelkám. Je jenom na vás, kterým směrem svou energii využijete.

Býk
Okolí z vás nespouští oči a vaše komunikativnost k vám vábí ještě více pozornosti. Zaměřte se především na osoby, narozené ve znamení Raka nebo Panny. Mohly by být dost důležité.

Blíženci

Budete řešit menší i větší problémy, zažívat opravdovou romantiku i flirtovat. Tento týden vás rozhodně čeká v lásce příjemná všehochuť, okořeněná navíc pořádně žhavými chvilkami.

Rak
Budování vztahu a snaha pochopit partnera je v centru vašeho zájmu. Děláte dobře, o vztah se musí pečovat, jinak to zkrátka není k ničemu. Nebude nouze ani o pořádné jiskření!



Lev
Nejen svádění, hry a hledání té pravé lásky se budete tento týden věnovat. Přemýšlet budete také o tom, zda je váš současný vztah ten pravý a co vlastně ke svému protějšku cítíte.

Panna
Vypadá to, že vám někdo pořádně zamotá hlavu. A také se častěji než jindy vydáte do říše fantazie. Ani jedno, ani druhé není špatné a vy si toho rozhodně dokážete pořádně užít.

Váhy
Nejste úplně růžově naladěni, přesto se budete snažit vyvinout snahy k prohloubení porozumění mezi vámi a partnerem. A pozor, 24. srpna mezi vámi možná dojde k pořádné bouřce!

Štír
Milostná sféra bude tento týden o hledání kompromisů i nových lásek. A může se vám opravdu dařit, takže buďte připraveni na dobrodružství, které je teď v závěru léta ve vzduchu.



Střelec
Budete flirtovat, bavit se a hledat příležitosti k navázání známostí. Dlouhodobých i krátkodobých. Tendence podlehnout pokušení bude velká, ale zvažte i všechny možné následky.

Kozoroh

V milostných záležitostech vám tento týden pšenka moc nepokvete. Spíše budete muset řešit problémy a přemýšlet nad tím, co vám vztah přináší. Je třeba zachovat klid a objektivitu.

Vodnář
Zahráváte si s ohněm. Zajímá se o vás více lidí, ale nejste schopni si vybrat ani jednoho. Anebo naopak vodíte za nos všechny. V partnerském vztahu jste jakoby duchem nepřítomní.

Ryby
V manželství budete mít co dělat, aby aspoň jeden den proběhl bez konfliktů. Naštěstí se nejedná o nic dramatického. Svobodní musí být rozhodnější a vyvinout větší iniciativu.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.