Home - Články - Týdenní horoskop 9. - 15. listopadu

Týdenní horoskop 9. - 15. listopadu

vloženo 7. 11. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 9. - 15. listopadu

Práce, spěch, rodina nebo finanční potíže? Rádi byste si odpočinuli od každodenního stresu? Poraďte se s hvězdami! Velký týdenní horoskop vám usnadní rozhodování a ukáže, na co si dávat pozor. Když víte, do čeho jdete, zvládnete všechno! Stačí jen chtít!

sdílet článek na facebooku

Beran
Momentálně jste tak trochu rozhazovační. Libujete si v dražších věcech, které jsou sice lahodící vašemu oku, ale nejsou příliš účelné. Nakonec budete některých nákupů celkem litovat a příště si dobře rozmyslíte, za co své nakonec penízky utratíte.

Býk
V práci už jste opravdu hodně unavení a čeká vás ještě spousta práce. Vy na ni však nemáte vůbec žádnou energii, a tak vás v zaměstnání momentálně nic nebaví a čekají vás perné chvilky plné stresu a složitých situací. Nezoufejte, brzy to pomine.

Blíženci
Dejte si pozor na vztahy v nejbližší rodině. Může se stát, že někoho z rodiny lehce urazíte, či se nějak neshodnete a vaše vztahy budou ihned na bodu mrazu. Plánovaná rodinná oslava ale vezme za své a negativní energie bude nyní doslova hmatatelná.

Rak
Nechce se vám tento týden dělat nic namáhavého. Plánujete si toho hodně, ale nakonec nic nesplníte, protože budete unavení. Jste z toho zklamaní, protože některé věci jste potřebovali udělat rychle a už vidíte, jak budete muset další týden dohánět.


Lev
Mars je v poměrně nepříjemné kvadratuře se Saturnem, a díky tomu se vám v práci nebude dařit tolik jako jindy. Obzvlášť negativní situace nastanou v komunikaci s vaším nadřízeným. Ten vůbec nesouhlasí s některými vašimi názory a podrývá vám autoritu.

Panna
Nedělní novoluní může pěkně zamávat vaším jinak pevným zdravím. Celý týden bude velmi hektický a v práci se doslova nezastavíte. O víkendu rozhodně nic nevymýšlejte a neděli si nechte jako odpočinkový den. Potrápit vás mohou zejména močové orgány.

Váhy
Jste pod blahodárnou ochranou hvězd a to má na svědomí, že vaše energie a životaschopnost se stane doslova nezlomnou až nezkrocenou. Všude vás bude plno a budete oplývat zázračnou odolností vůči jakémukoliv stresu. Máte před sebou ještě mnohé dobré.

Štír
Hlídejte si své finanční výdaje. Tento týden totiž budete mít nějaké nečekané pohledávky, které si budete muset rychle vyřídit, i když jste na ně již zapomněli. S penězi jste ale počítali a nyní se budete muset v některých věcech poměrně uskrovnit.


Střelec
Nadřízenému se stále nemůžete zavděčit. Přitom oplýváte až záviděníhodnou kreativitou, jste spolehliví a máte smysl pro zodpovědnost. Tato šéfova nespokojenost je pro vás značně demotivující a vy začínáte uvažovat nad radikální změnou zaměstnání.

Kozoroh
Pracovní povinnosti vás tento týden moc neberou. Raději byste čas trávili jinak a ani se moc nehrnete do nějakého povýšení. Máte prostě momentálně nastavené jiné priority a užíváte si chvilky rodinné harmonie. Práce podle vaší nynější filosofie počká.

Vodnář
Luna v tuto neděli vstupuje do Novu, a to pro vás znamená jediné. Dopřát si o víkendu pořádný, harmonický relax a zastavit se na chvilku v dnešní uspěchané a dost náročné době. Nebojte se, žádná práce vám neuteče. Zdraví je pro vás přece přednější.

Ryby
Mars je celý měsíc ve velice příjemném sextilu s vaším znamením. Tento týden tato hvězdná blahodárnost jen vygraduje. Výborně se vám bude dařit zejména ve finanční sféře. Podaří se vám nashromáždit penízky, které se v budoucnu budou ještě hodit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.