Home - Články - Láskohled 9. - 15. listopadu

Láskohled 9. - 15. listopadu

vloženo 6. 11. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 9. - 15. listopadu

Myslíte, že vás v lásce už nic nového nečeká? Nenechte se zmást pandemickou dobou! Novou lásku můžete potkat třeba i na sklonku života a novou jiskru můžete dodat i vztahu trvajícímu několik desetiletí. A že už dlouho čekáte na vysněnou lásku? Jděte štěstí naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte přehnaná očekávaní na opačné pohlaví, a to vám může v milostném životě celkem zavařit. Kdybyste trochu ubrali na svých požadavcích, tak najdete někoho skvělého přímo pro vás.

Býk
V současném dlouhodobém vztahu musíte nastolit velice pevná pravidla soužití. Každý už za sebou máte nějaké zkušenosti a společná domácnost se občas potýká s drobnými problémy.

Blíženci
Občas zbytečně vytváříte tíživé situace, které mají na svědomí negativní atmosféru u vás doma. Však si to občas taky uvědomíte, ale nikdy s tím nic neuděláte. Přitom stačí tak málo.

Rak
Co se teď kolem vás děje, tak to by vydalo na celý milostný román. O nápadníky a flirtování nouzi rozhodně nemáte a večery tak trávíte v celkem vášnivém duchu.


Lev
Vaše nová láska vás postaví před celkem nepříjemnou situaci, kterou budete muset urychleně řešit. Hodně u vás váš protějšek klesne, hlavně kvůli tomu, jak se k dané situaci postaví.

Panna
Zbytečné konfrontace vás nyní mohou čekat v milostném životě. Na jistou důležitou záležitost máte se svým protějškem naprosto odlišný názor a možná proto dojde k prudkým hádkám.

Váhy
Pohybuje se kolem vás někdo, kdo už vás delší dobu obtěžuje. Stále si vymáhá vaši pozornost a má na vás dost neurvalé a sexistické poznámky. To vám vadí a chcete s tím něco udělat.

Štír
Chybí vám tento týden správné načasování, abyste se potkali s člověkem, s kterým se toužíte potkat. Již dlouho chcete nějaké bližší seznámení, ale hvězdy osudu vám nejsou nakloněny.


Střelec
Nikdy jste nevěřili na lásku na první pohled. Ale tento týden změní mnohé ve vašem životě a naprosto vám přetvoří některé názory na život, lásku, ale i vyhlídky do budoucnosti.

Kozoroh
Zklidněte svou duši! Máte před sebou harmonické a láskyplné období, ale musíte přispět trochu svou do mlýna. Pokud nebudete mít rozjitřené emoce, tak všechno bude jednodušší.

Vodnář
Konečně poznáte někoho skvělého, kdo si zaslouží vaší plnou pozornost. Sice jste ze začátku měli o dané osobnosti poměrně velké pochybnosti, ale pak jste názor rychle změnili.

Ryby
Milé Rybky, očekávejte prudkou hádku se svou novou láskou. Jste sice naladění na stejnou vlnu a máte podobné názory na život, přesto však pocházíte z poměrně rozdílných poměrů.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.