Home - Články - Týdenní horoskop 8. - 14. srpna

Týdenní horoskop 8. - 14. srpna

vloženo 6. 8. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 8. - 14. srpna

Nový pracovní týden klepe na dveře. Zjistěte, zda to v práci bude stát za to, nebo se budete každou chvíli dívat na hodiny, kdy konečně můžete jít domů! A co na vás chystají vaši nejbližší? Dopřejí vám příjemné chvilky, nebo je ve vzduchu hádka? Přečtěte si týdenní horoskop a nenechte se zaskočit.

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve vztahových záležitostech to tento týden nevypadá příliš růžově. Snažíte se sobě namluvit, že se jedná jen o chvilkovou záležitost a neshody jako zázrakem zmizí. Bohužel ale opak je pravdou a vy si to konečně musíte přiznat, a také to začít řešit.

Býk
V práci jste sice spokojení s celkovou atmosférou, ale i přátelským kolektivem. S finančním ohodnocením to ale zas taková sláva není, když se k tomu navíc přidá období inflace a peníze za dojíždění, tak si uvědomíte, že tímto směrem jít nechcete.

Blíženci
Potkáte se s velice atraktivním jedincem, který si užívá život plnými doušky. Na jednu stranu jej obdivujete za jeho volnomyšlenkářství, na druhou stranu vás tato osoba hodně štve svou nezodpovědností, ale občas pro vás nepochopitelnými názory.

Rak
Máte toho teď hodně a snažíte se dohnat nějaké pracovní resty. Díky období dovolených zase musíte přebírat ještě navíc práci po svých kolezích a musíte si přiznat, že někteří toho opravdu zneužívají a nebojí se vám nechat větší díl práce, než se sluší.


Lev
Milujete společenský život, léto a letní grilování na zahradě, či nejrůznější festivaly a koncerty jsou přesně voda na váš mlýn. Užíváte si toho plnými doušky a proč taky ne. Každý potřebuje načerpat pozitivní energii a léto je k tomu jako stvořené.

Panna
Potíže s platbami vás tento týden neminou. Měli jste teď hodně výdajů a zdaleka toto období nekončí. Už nevíte, kde více ušetřit a jak si to zařídit, abyste neměli každý měsíc problém vyjít s penězi. Hodně se tím trápíte, ale řešení je již na dosah.

Váhy
Vadí vám velice laxní přístup k životu, ale i vztahu od vašeho protějšku. Má pocit, že na všechno je čas a neřeší důležité věci. Ve spoustě záležitostí se musíte spoléhat jen sami na sebe, a to vám nevyhovuje. Občas se každý potřebuje o někoho opřít.

Štír
Stále si stavíte vzdušné zámky a sníte doslova o nemožném. Občas by nebylo od věci postavit se reálně na zem a začít si plnit reálné sny. Často se totiž zklamete a pak nejste úplně v pohodě a trpíte melancholií, která se odráží i v jiných sférách.


Střelec
S nadřízenými se poslední dobou dostáváte do konfliktů ohledně platu, s kterým nejste ani trochu spokojení. I když se snažíte vedení firmy dokázat, že si zasloužíte vyšší plat a děláte i věci, které nemáte v popisu práce, tak se setkáváte s odmítáním.

Kozoroh
Kozorozi pozor, tento týden jsou vám hvězdy osudu skutečně nakloněny a vy tak budete mít velké štěstí. Obzvlášť finanční sféra by se mohla dostat do lepší situace, i když nejste nadšenci do sázek, tak byste tento týden klidně mohli zkusit své štěstí.

Vodnář
Momentálně čelíte nepříjemné kritice ze strany příbuzných. Dost vás to štve, protože vám přijde, že se vám montují do věcí, do kterých jim nic není. Nejhorší je, že kdybyste se nějak ozvali, tak se spíš daný člověk urazí a vy nechcete dělat zlou krev.

Ryby
Často přemýšlíte nad tím, jestli jste v životě neudělali nějakou chybu svým náhlým rozhodnutím. Zbytečně se hrabete v minulosti a vytahujete kostlivce, kteří už měli být dávno hluboko zakopáni. Možná byste se měli začít více dívat dopředu než naopak.

|<< < 933 | 934 | 935 | 936 | 937

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.