Home - Články - Týdenní horoskop 7. - 13. ledna

Týdenní horoskop 7. - 13. ledna

vloženo 5. 1. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 7. - 13. ledna

Probuďte se! Už je tady nový rok. Využijte nového začátku a jděte do věcí naplno. Nebojte se plánovat a plnit si své sny. Že jste v minulosti dělali chyby? To k životu patří a vy se z nich teď můžete poučit. Nahoďte úsměv na tvář a vydejte se směle vstříc životu!
sdílet článek na facebooku

Beran
Sváteční dny už jsou za námi, Beranům však sváteční nálada nezmizela. Stále jsou pozitivně naladění a tak trochu jim chybí atmosféra i blikající světýlka v ulicích. Proč si dobrou náladu ještě neponechat. Klidně si vemte volno a na víkend vyrazte ven.

Býk
Můžete být opravdu spokojení. Máte totiž kolem sebe spoustu milujících lidí, kteří se zajímají o vás a váš život. Nikdy by vás nenechali ve štychu a vy tak můžete v klidu plánovat volnočasové aktivity, či se věnovat zájmům. Ne každý má takové štěstí.

Blíženci

Po svátcích to u vás tak trochu vypadá jako po výbuchu bomby. Vy se z toho ale vůbec nehroutíte a to je na vás právě tak úžasné. Dokážete si skvěle naplánovat čas a s přehledem zvládnete i to, co je pro ostatní naprosto nepředstavitelné a nereálné.

Rak

Pohybujte se v těchto dnech opatrně. Spěch po zledovatělých silnicích i ulicích by se vám nemusel vyplatit. Hrozí tu nebezpečí zranění. Pokud by to bylo možné, tak se vyhněte dlouhým cestám a pracovní cestu do zahraničí raději přenechte kolegům.



Lev
Stačí jedno malé slůvko a problém je na světě. Před kamarádkou, či známým se zmíníte o jisté záležitosti a to pro danou osobu nebude vůbec příjemné. I když chtěli pomoct, tak nakonec jste vy ti špatní. Jak se už se tak říká, za dobrotu, na žebrotu.

Panna

Bojíte se o své postavení v práci. Do zaměstnání přišel v novém roce velice dynamický kolega, který na sebe strhává veškerou pozornost. Nemusíte se však obávat, vaše postavení je pevné a vedení si cení stálého a zodpovědného zaměstnance jakým jste.

Váhy
Od někoho uslyšíte tento týden skutečně obdivné uznání, což vám zvedne nejen náladu, ale i sebevědomí. Daný člověk je pro vás totiž autoritou, jehož rad si vždy ceníte, proto je pochvala od někoho takového pro vás tou pravou odměnou. Jen tak dál.

Štír

Netrapte se zbytečně minulými záležitostmi. Minulost je minulost a je třeba ji nechat na pokoji a začít se směle dívat do očí zářné budoucnosti. Není na škodu si občas připomenout něco minulého, více vás ale posunou současné radosti, ale i strasti.



Střelec

Ze všech sil se snažíte zapadnout do aktuálního dění, které se v novém roce ve vašem životě tak náhle zjevilo. Aklimatizace není úplně jednoduchá a budete tedy ze začátku mírně nervózní. Zapojíte však všechny síly a s vervou se vrhnete na novou výzvu.

Kozoroh

Milí Kozorozi, nový rok vám přinese spoustu nových změn, které budou jak příjemné, tak naopak. Změny však přináší i mnohé starosti, které budete muset vyřešit. Vše však zvládnete levou zadní a nebudete se tedy moc trápit vymýšlením nových možností.

Vodnář

Milí Vodnáři, mějte v týdnu oči na štopkách, ve vašem okolí se pohybuje osoba, která s vámi nemá čisté úmysly. Nebezpečí hrozí zejména v milostných vztazích, kdy se vám odkryje pravá tvář osoby, kterou jste dlouho považovali za svou spřízněnou duši.

Ryby
Ve vašem okolí je jedinec, který vám pije krev. Jeho nezodpovědnost a plané sliby jsou jen olejem do ohně, který neuváženě rozdmýchal. Nemá totiž tušení, s kým si vlastně zahrává. Vaše bojovná nálada neustoupí ani koncem týdne a půjde z vás strach.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.