Home - Články - Týdenní horoskop 6. - 12. dubna

Týdenní horoskop 6. - 12. dubna

vloženo 5. 4. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 6. - 12. dubna

Pokud toužíte vědět, co vás čeká v následujícím týdnu, jste na správném místě! Jaro je tady a spolu s ním můžete také očekávat mnoho změn souvisejících s proměnou přírodních cyklů. To vše se odrazí i v našich životech. Jak přesně? To zjistíte v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Své síly tento týden vyčerpáte až na samé dno. Máte před sebou hektickou dobu, která bude žádat vaše plné nasazení a zvýšené úsilí. Nejvíc vás ale bude mrzet, že vaši blízcí jsou vůči vašemu psychickému rozpoložení slepí a nesnaží se vám nic ulehčit.

Býk
Tento týden je to s vámi jako na houpačce, milí Býčci. Jednou je vám do zpěvu, ale ihned vzápětí se utápíte v melancholickém smutku. Není každý den úžasný a vy to víte. Rovněž máte jistotu, že po nepříliš vydařených chvílích přijdou opět ty úžasné.

Blíženci
Vaše momentální obchodní nasazení je obdivuhodné - jste prostě rozený talent. Ať už se jedná o obchodování v pracovním prostředí, či potřebujete jen něco prodat z domácnosti, tam se teprve projevíte. Dobrý čich ale budete mít i na výhodné koupě.

Rak
Tento týden je skvělý pro navazování nových kontaktů. Máte totiž úžasně komunikativní a sdílnou náladu, která je pro lidi kolem vás více než sympatická. Nebojte se využít těchto zbraní ve svůj prospěch. I v osobním životě se vám váš um může hodit.


Lev
Tento týden vás provází výbuchy vzteku, které neumíte vysvětlit. Nejste prostě v náladě a zejména vaši nejbližší vás dokážou rozzuřit až k nepříčetnosti. Není všem dnům konec a bude líp. Ne že by nastoupil okamžitý mír, ale zlepšení bude viditelné.

Panna
Někdo z rodiny vás pořádně naštve a zkazí vám oslavu, na které vám velmi záleželo. Naschvál vytváří dusivou atmosféru jen proto, že není v náladě, nebo se mu v životě moc nedaří. Vy to však nadále nemíníte tolerovat a s klidným svědomím ho vykážete.

Váhy
Konečně se začínáte po zdravotní stránce zotavovat. Bylo toho teď na vás moc a vy jste svému tělu nevěnovali dostatečnou pozornost, tak si o tu pozornost muselo říct samo. Po vyléčení budete zase jak rybičky, ale rozhodně nepodceňujte rekonvalescenci.

Štír
Už toho máte v práci tak akorát dost. Šéf se po vás neustále vozí a chce po vás nesmyslné úkoly, kolegové jsou vám k smíchu. To jim ale nebrání pomlouvat se navzájem při každé příležitosti. Potřebujete buď dlouhou dovolenou, nebo změnu zaměstnání.


Střelec
Vaše děti vám dělají jen radost. Jste velmi šťastní, že je doma vše jak má být. Pokud přece jen dojde k nějaké rozmíšce, tak se bude jednat jen o drobnost, která se nakonec zase urovná. Harmonie, která je v rodině vám vydrží ještě nějaký ten pátek.

Kozoroh
V tomto týdnu budete mít spoustu příležitostí k výhodným investicím. Tak se nebojte i více riskantních kroků, protože hvězdy stojí při vás. Pokud by vás však k investicím lákal nějaký známý, tak se nenechte manipulovat, jde mu jen o vlastní prospěch.

Vodnář
V oblasti financí očekávejte nepříjemné překvapení. Možná se vám příliš nepovedla jistá koupě nepříliš levného předmětu a vrácení zboží se ukazuje skoro až nemožné. To vás spravedlivě rozhořčí a koupi něčeho nového si na dlouhou dobu rozmyslíte.

Ryby
V dlouhodobých svazcích to už skřípe a věkovy rozdíl, či jiné názory na svět se začínají projevovat. Máte každý svůj svět a nechápete činy toho druhého. Navíc vaše neustále špatná nálada nikomu nepřidá. Čekají vás v osobním životě nakonec velké změny.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.