Home - Články - Týdenní horoskop 5. - 11. listopadu

Týdenní horoskop 5. - 11. listopadu

vloženo 3. 11. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 5. - 11. listopadu

Listopadové počasí zatím láká k příjemným výletům, ale buďte i tak opatrní! Viry a bacily číhají na ideální příležitost vám uškodit. Nachlazení a nemoci by vám odčerpali tolik potřebnou energii a vaše absence v zaměstnání by mohla být opravdu velice nepříjemná.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden pro vás bude náročný. Bude se to jen hemžit pracovními a společenskými událostmi a vy byste se přitom nejraději zachumlali pod peřinu a čas strávili o samotě u dobrého filmu. Tyto povinné akce však jednou skončí a vy budete mít klid.

Býk
Potrápit vás tento týden mohou respirační choroby, nevyhnou se vám a ani rodině. Dlouhodobé nachlazení vám vysaje energii a vy se ještě budete muset starat o ostatní členy domácnosti. Nebojte, každá nemoc jednou pomine a vy zas budete jak rybička.

Blíženci
Máte toho tolik naplánováno, že máte pocit, že do konce roku nemáte šanci stihnout. Musíte se trochu uvolnit a neplánovat si toho tolik, pak si najdete čas na odpočinek a budete mít i vše hotové. Rovněž omezte jistou činnost, která vás zdržuje.

Rak
Čeká na vás jistá důležitá záležitost, kterou nemůžete již déle odkládat. Vrhněte se na to s vervou a opravdovým nadšením a uvidíte, že pak vše půjde jako po másle. Nakonec zjistíte, že to nebylo tak hrozné a měli jste tedy úplně zbytečné obavy.


VYUŽIJTE MÉ 20LETÉ PRAXE! Ptejte se mě na tel. čísle 906 701 701 na svou lásku, práci, finance či zdraví. Společně najdeme odpovědi na vše! Paní Rachel


Lev

Kolem vás se pohybuje osoba, která vám chce uškodit. Možná dokonce tušíte o koho se jedná, ale nechcete dělat zlou krev. Nebojte se však otevřené konfrontace, jen tak získáte vytoužený klid a daný jedinec se stáhne do ústraní a nechá vás na pokoji.

Panna

Pracovní vytížení bude tento týden opravdu velké. Vy si z toho však nebudete dělat těžkou hlavu a vše zvládnete levou zadní. Na všechny vzniklé problémy budete reagovat klidně a s rozvahou, takže se nedivte, že k vám hodně kolegů přijde pro radu.

Váhy
Vánoce se kvapem blíží a vy už začínáte přemýšlet, co svým nejbližším dáte pod stromeček. Rovněž už plánujete nejen vánoční úklid, ale i pečení a další věci, co k Vánocům patří. Máte recht, připraveným štěstí přeje a aspoň pak nebudete ve stresu.

Štír
Sychravé počasí přímo vybízí k lenošení v teple domova. To ale není nic pro vás, rádi podnikáte něco nového, milujete hory a tento týden nebude výjimkou. Výlety do přírody milujete a podzim rovněž, tak proč se taky nechat odradit deštivým počasím.

Často se nám v životě stává, že stojíme na rozcestí a netušíme, kterým směrem se dát? TAROT FINANCÍ je tu od toho, aby vám rozhodování pokud možno usnadnil a ukázal správnou cestu. Karty Vám usnadní složité rozhodování, takže se Vám snáze povede odhalit tu možnost, která je pro vás zásadní a kde je možno si svoji finanční situaci zlepšit.


Střelec

Pozor na případné fyzické přetažení, řekli jste si, že nebudete s předsevzetím čekat na Nový rok a raději začnete hned. Kladete si hned od začátku na sebe vysoké nároky a sportu na vás bude trochu moc, určitě zvolněte a najděte si čas i na odpočinek.

Kozoroh
Trochu vás tento týden potrápí případná negativita. Najděte si nějaký příjemný rituál, který vám bude dělat radost a zároveň vás příjemně nakopne na celičký den. Nenechte, aby vám špatná nálada kazila dny a povzneste se na případné její spouštěče.

Vodnář
Tento týden si konečně najdete čas na své přátele, které jste poslední dobou trochu zanedbávali. Jejich společnost si opravdu užijete a budete se dobře bavit. Slíbíte si, že se budete scházet mnohem častěji a nenecháte se odradit jinými záležitostmi.

Ryby

Zaměřte se tento týden na pracovní stránku vašeho života. Snažíte si svou práci trochu urychlit a kvalita mnohdy pokulhává. Je tedy dost možné, že na konci týdne budete muset některé věci bohužel předělávat. Přidáte si tedy úplně zbytečně práci.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.