Home - Články - Týdenní horoskop 4. - 10. května

Týdenní horoskop 4. - 10. května

vloženo 2. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 4. - 10. května

Nezapomněli jste na něco? Květen ještě nabízí trochu prostoru na oprášení novoročních předsevzetí, která možná vzala za své. Chtěli jste zhubnout do plavek? Pořád ještě máte dost času! Jestli vás válcuje stres a starosti, přiznejte si upřímně, kolik času věnujete relaxaci a výletům do přírody. Právě na to byste se teď v květnu měli nejvíce zaměřit!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden jste skutečně velice dobře pracovně motivováni. Máte před sebou období plné těžké práce, ale za to také i velkých úspěchů. Za svou píli budete odměněni, tak se nebojte dát do své práce vše. Tato energie se vám totiž stonásobně vrátí.

Býk
Vaše zdraví je teď to nejdůležitější. Nemyslete proto na nic jiného a odpusťte si rodinné výlety, či dovolenou. Ono vám opravdu nic neuteče. Raději se soustřeďte na to, abyste zase brzy byli fit. Musíte dodržovat přísný režim a dbát všech doporučení.

Blíženci
V práci tvrdě bojujete o svůj post. Máte totiž před sebou náročné období, ale také velmi aktivního kolegu, který jde za svým cílem a nebere si servítky. Hned ze začátku bylo jasné, že má na vaše místo zálusk a nyní se vaše tušení jen potvrzuje.

Rak
Momentálně nemáte moc peněz na rozhazování a také vás sužují nemalé finanční potíže. Nebudete mít teď do budoucna moc na růžích ustláno, ale zase si začnete cenit nemateriálních věcí a poznáte jejich skutečnou hodnotu. Všechno zlé je k něčemu dobré.


Lev
Volný čas momentálně využijte na rodinné aktivity. Díky pracovnímu nasazení jste se svým ratolestem věnovali opravdu poskrovnu a trávili každou volnou chvíli v zaměstnání. Nyní máte skvělou příležitost jak to napravit a můžete vymyslet něco úžasného.

Panna
Svůj volný čas nyní věnujete přemýšlení o tom, zda se vám momentální situace zamlouvá, či nikoliv. Musíte konečně udělat závažné rozhodnutí o tom, zda chcete své volné chvíle trávit vedle osoby, která si vás ale vůbec neváží a myslí jen na sebe.

Váhy
Ve finanční sféře vás čeká náročné období. Nemáte to teď vůbec jednoduché a poslední dobou jste si prošli velkým množstvím změn. Také jste měli spoustu nečekaných výdajů, přesto se snažíte ze všech sil. Věřte však tomu, že brzy přijde lepší období.

Štír
Momentálně nejvíce času věnujete svým koníčkům, ale také rodině. Najdete si čas na to, co jste již dlouho nedělali a užíváte si znovunalezenou radost z toho, že něco vlastníma rukama vytvoříte. Navíc si krásně vyzdobíte a zdokonalíte svůj domov.


Střelec
V jistých záležitostech nečekejte oporu od svých blízkých. Mají na danou věc jiný názor než vy a budou vám vaše rozhodnutí vyčítat. Musíte se spolehnout jen na sebe. Není to nic příjemného, že se nemůžete o nikoho opřít. Příště si vše lépe rozmyslíte.

Kozoroh
V práci jste se nadchli pro jistou myšlenku a chtěli byste jí přednést svým nadřízeným. Nakonec jste ale se svým nápadem ustoupili, protože šéfové nejsou v poslední době příliš dobře naladěni. Úplně to však nevzdáte, počkáte si na příhodnější okamžik.

Vodnář
S šetřením vám to teď moc nejde. I když si chcete nechat něco navíc, abyste měli rezervu na horší časy, tak se najde nějaký nečekaný výdaj, který je třeba vyřešit. Nebojte se však, bude líp a za nedlouhou dobu se vám naskytne příležitost k přivýdělku.

Ryby
V práci toužíte po nějaké změně a taky po uznání. Poslední dobou jste opravdu dělali první poslední a dokonce jste upozadili i svůj osobní život. Máte ale pocit, že vedení si vaší práce není vědomo a možná ani neví, co všechno pro ně vlastně děláte.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.