Home - Články - Týdenní horoskop 4. - 10. března

Týdenní horoskop 4. - 10. března

vloženo 2. 3. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 4. - 10. března

Každý den je jiný, a nejinak tomu bude i v následujícím týdnu. Někdo bude v pondělí zářit štěstím. Někdo jiný zase musí začátek týdne přežít, v závěru týdne však dosáhne vrcholu blaha! A co čeká vás? Čtěte hned TEĎ!

sdílet článek na facebooku

Beran
S jedním členem vaší rodiny to nebude tento týden vůbec jednoduché. Jeho špatná nálada a protivné chování zkazí den každému, kdo se objeví v jeho blízkosti. Nejen, že vás to mrzí, ale rovněž vidíte, jak se každý jeho přítomnosti raději značně vyhýbá.

Býk
Snažíte se poslední dobou zapůsobit na šéfa všemi možnými způsoby. Toužíte po povýšení jako nikdy předtím. Vaše snahy však budou tento týden vypadat značně křečovitě: Buďte více sami sebou a uvidíte, že pozitivní výsledek na sebe nenechá dlouho čekat.

Blíženci
S jedním novým kolegou jste v práci na ostří nože. Vaše každodenní pošťuchování a rýpání neujde vašemu nadřízenému, ale i dalším kolegům. Postaráte se v zaměstnání o pořádný rozruch a zase je o čem mluvit. Máte tyto žabomyší války vůbec zapotřebí?

Rak
Snažíte se krotit své emoce, bohužel vás však jedna osoba pořádně dostane do kolen. Její neskutečně zlé chování ve vás vyvolá zpočátku lítost a pláč, poté se však ve vás vzbouří skutečný uragán zlosti. Danou osobu nechcete vidět ani koutkem oka.

Lev
Intenzivně přemýšlíte nad jistou životní záležitostí až se vám kouří z hlavy. Nevíte, jak se v dané situaci zachovat a samozřejmě, že chcete aby vše dopadlo nejlépe. Obraťte svou důvěru na někoho, kdo vám v otázkách vaší budoucnosti dobře poradí.

Panna
Tento týden je jako stvořený k navazování nových přátelství, ale i obchodních kontaktů. Využijte této příznivé konstelace hvězd naplno a nebojte se být dostatečně asertivní. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat a vy budete skutečně spokojení.

Váhy
Venuše v příznivém trigonu přeje tento týden zejména milostným vztahům. Láska a romantika na sebe nenechá dlouho čekat. Na poli mezilidských vztahů se vám však bude dařit obecně. V práci vládne pohoda a harmonie v domácnosti je rovněž hmatatelná.

Štír
Stále si říkáte, že je ve vašem životě třeba něco zásadního změnit. Už vás nic netěší a stále častěji se utápíte v melancholii. Tento týden je vám v tomto ohledu víc jak příznivě nakloněn. Začněte se změnou hned ze začátku týdne a buďte radikální.



Střelec
Někdy vám přijde, že nový kolega má o kolečko míň. Stále za vámi dochází s primitivními dotazy a vaše rady doslova hltá. Vám však už začíná lézt pěkně na nervy. Co když je v tom ale i něco víc, než jen neschopnost se zařadit do pracovního prostředí?

Kozoroh
Momentálně zažíváte poměrně velký stres ze zaměstnání. Navršila se u vás na stole hromada nedokončené práce a vedení tlačí na rychlé a spolehlivé výsledky. Nevíte, kde vám hlava stojí a víkend uvítáte s otevřenou náručí. Jen si pořádně odpočiňte.

Vodnář
Jste doslova magnetem pro nové známosti. Lidé kolem vás reagují na vaši příznivou a charismatickou auru a vy tak máte nespočet příležitostí k novému seznámení. Vaše přednosti si zamiluje hned několik lidí a vy se budete těšit z jejich okaté přízně.

Ryby
Situace kolem vás se konečně uklidnila a vy se můžete těšit na pohodu. Kocháte se, co jste za poslední dobu zvládli a jak je vaše dílo úchvatné. Neusněte však na vavřínech. Ještě není vše úplně hotovo a když to neuděláte hned, už se k tomu nevrátíte.

|<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.