Home - Články - Týdenní horoskop 29. dubna - 5. května

Týdenní horoskop 29. dubna - 5. května

vloženo 27. 4. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 29. dubna - 5. května

Zjistěte, jaké nástrahy na vás čekají a vyvarujte se všem komplikacím. Především Váhy budou mají tendenci ukázat, že ví vše nejlépe. Pravda však není jen jedna, tak buďte opatrní! A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
S přibývajícím teplem se vám vrací dobrá nálada. Snažíte se ze všech sil věnovat se svým záležitostem, ale pořád vás to láká ven a vy se čím dal častěji přistihnete, ja jen koukáte z okna. Na práci nemáte ani pomyšlení a na výsledcích je to znát.

Býk
V práci jste na úplném vrcholu. Vážně vá to jde a nemusíte se ani moc snažit. Prostě jste ve svém živlu a máte pocit, že vám hvězdy ve všem vycházejí vstříc. Dbejte na to, aby si vašich skvělých výsledků všiml i váš zaměstnavatel. Bude z toho nadšený.

Blíženci
Již delší dobu máte rozpracovaný jistý projekt, na kterém vám velice záleží. Jeho dodělání už konečně spěje ke zdárnému konci a vy se nemůžete dočkat až se budete kochat výsledkem. Konečně za svou námahu a snahu začnete sklízet zasloužené ovoce.

Rak
Nejste příliš dominantní jedinec, ale v tomto týdnu ukážete nezvyklou razanci v domácnosti. Vaše ratolesti zřejmě zaslouží, aby jim dal někdo pořádně za vyučenou a vaše rozhodnost je překvapí. Možná právě toto na ně zapůsobí více, než důrazná domluva.



Lev
Konflikty očekávejte na domácí půdě. S partnerem se nemůžete shodnout na těch nejmenších detailech ohledně vašeho soužití. Často upřednostňujete své potřeby a na vztah to nepůsobí příliš příznivě. Dokonce se v týdnu uchýlíte k vzájemným urážkám.

Panna
Vaše představivost nezná mezí. Využíváte svou kreativitu naplno v domácí, ale i pracovní sféře. Díky tomu máte lepší náladu a všechny povinosti zvládáte levou zadní. Nic pro vás není problém a dokonce se vrháte do stále nových a nových projektů.

Váhy
V domácím prostředí duben nastolí harmonii a doslova pohádkový klid. Ratolesti jsou jako vyměněné a sekají dobrotu. Váš protějšek jen hýří dobrou náladou a pro vás má každou chvilku nějaké láskyplné slůvko. Jste moc spokojeni a těšíte se ze života.

Štír
Milí Štíři zbystřete, pokud jste nezadaní. V tomto týdnu je vám Venuše příznivě nakloněna a oblast lásky slibuje nevídané objevy. Nevyhýbejte se proto nezvyklým místům a mějte oči dokořán. Někde tam na vás čeká nějaký úžasný človíček přímo pro vás.



Střelec
Práce vás tento týden opravdu baví a vy si v ní doslova libujete. Ráno vstáváte s nadšením a čekáte, co vám nového den přinese. Dobrá nálada je, jak známo, nakažlivá a na pracovišti tedy vládne úžasná nálada. Prostě to tento týden klape na jedničku.

Kozoroh
Tento týden nehrozí žádné zbytečné útraty. Nemusíte se tedy o svou finanční sféru vůbec obávat. Korunky si držíte pěkně v kapse a utrácíte je jen za opravdu potřebné věci. Jste teď extrémně spořiví a na konci měsíce naspořené peníze dobře zúročíte.

Vodnář
Nejste v příliš dobré fyzické kondici. V noci špatně spíte a to se podepisuje nejen na vaší náladě, ale i zdraví. Trápí vás bolesti hlavy, ale i zad. Je potřeba vypátrat příčinu nespavosti a pořádně s ní zatočit. Zřejmě se jedná o duševní rovinu.

Ryby
Máte toho momentálně tolik na práci, že nevíte kam dřív skočit. Naplňuje vás však pocit dobře odvedené práce, takže vás netrápí, že toho teď máte tolik. Jste samostatný jedinec, který si se vším dokáže poradit. Můžete být na sebe právem velmi pyšní.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.