Home - Články - Týdenní horoskop 29. června - 5. července

Týdenní horoskop 29. června - 5. července

vloženo 27. 6. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 29. června - 5. července

Nastává přelom měsíce! Čekejte nové energie a nové příležitosti! Nezapomeňte vyřešit staré resty, ať vstoupíte do nového měsíce s čistým štítem. Konec měsíce a začátek nového je vždy obdobím plným zvrat a nepředvídatelných událostí. S novým horoskopem ale získáte jistotu a klid. Přejeme hezké čtení a krásné léto!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden chcete ukázat, co vše ve vás dříme. Máte neskutečnou vůli, ale i velmi ambiciózní smýšlení. Když tedy na vás vykoukne nějaký problém, tak se na něj vrhnete s radostí a zvládnete jej se ctí. Váš nadřízený bude z vašeho přístupu nadšený.

Býk
Nebojte se najít si nějaký přivýdělek. Penízky navíc by se vám momentálně hodily a nová práce by vás dostala i mezi nové lidi. Navážete známosti a budete se skvěle bavit. Nebude se jednat totiž o nic nudného, naopak nebude nouze o adrenalin.

Blíženci
V tomto týdnu vás čeká množství obrovských překvapení. Zejména osobní život se vám tak trochu zatřese v základech. Je tady něco, co jste v žádném případě nečekali. Nemusíte se ale bát, bude to velice milé překvapení, které vykouzlí úsměv na tváři.

Rak
Jste pokrokový člověk, který myslí na svou budoucnost, ale i na budoucnost lidí kolem sebe. Díky této vaší schopnosti jste stále popředu a dokonce dokážete předejít velkým chybám. V práci se vám to náramně hodí, všichni si cení, jak jste moderní.


Lev
Začne vás štvát, jak moc někdo z vašich kamarádů škudlí. I když víte, že na tom finančně není tak špatně, tak šetří kde se dá a dokonce si za sebe nechává zaplatit i útratu. Neustále taky řeší, kam se půjde, co se tam bude jíst a kolik to bude stát.

Panna
Věci řešíte s předstihem a většinou vás nikdo nenachytá nepřipraveného. Tento týden vám tato vaše vlastnost bude více než k užitku. Doslova vám v práci zachrání krk. Aspoň si potvrdíte, že to, jak fungujete, má smysl a že byste v tom měli pokračovat.

Váhy
Doma je vše harmonické a doslova ideální. Přejete si, aby tato pohoda nikdy nezmizela. S dětmi si rozumíte více než jindy - dny trávíte příjemným povídáním či hraním a protějšek je k vám rovněž velmi pozorný a milý. Prostě si to budete skvěle užívat.

Štír
Máte velký smysl pro zodpovědnost a nebojíte se ani náročnějších úkolů. V zaměstnání vás berou jako velkého dříče a člověka, který svým povoláním doslova žije. Však si uznání zasloužíte. I váš nadřízený vidí, jakého má ve vás dokonalého pracanta.


Střelec
Usilovně pracujete na svém povýšení. Berete každou práci navíc a děláte i přesčasy. Šéf ví, že se na vás může spolehnout a hovory po pracovní době nejsou nic neobvyklého. Místo povýšení či uznání je ale ticho po pěšině. Už toho máte tak akorát dost.

Kozoroh
Požadavky nejrůznějšího rázu se v práci začínají stupňovat. Šéf si z vás dělá poslíčka a svou pravou ruku. Nemáte problém vzít na svá bedra nějakou zodpovědnost či práci navíc, ale také za to chcete být náležitě odměněni. Zadarmo ani kuře nehrabe.

Vodnář
S kamarády se tento týden vrhnete na nějaké společné aktivity. Prospěje to vám všem. Uděláte něco dobrého pro své fyzické, ale i psychické zdraví. Báječně si odpočinete a budete se u toho skvěle bavit. Navíc potkáte spoustu nových zajímavých lidiček.

Ryby
Čekejte výrazný posun ve vaší slibně rozjeté kariéře. Máte před sebou plodné období plné osobních a zejména pracovních úspěchů. Tak si užívejte, že se vám teď tolik daří. Štěstí je totiž pomíjivé a i malá chybička vám může způsobit nechtěné problémy.

|<< < 640 | 641 | 642 | 643 | 644

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.