Home - Články - Týdenní horoskop 28. září - 4. října

Týdenní horoskop 28. září - 4. října

vloženo 26. 9. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 28. září - 4. října

Ve čtvrtek nám začne říjen a my začneme žít naplno podzimem. Čím se nejlépe zahřát v sychravém počasí? No přece láskou! Určitě chcete vědět, jestli se vám ve vztahu bude dařit, nebo jestli potkáte novou lásku. Nový láskohled vám napoví!
sdílet článek na facebooku

Beran
V práci se potýkáte s nepřízní. Obzvláště se to projeví ve vztazích mezi vámi a kolegy. Nikdy jste nebyli kamarádi, ale nyní jsou vztahy doslova mrazivé. Dokonce začínáte přemýšlet nad změnou zaměstnání. V takové dusné atmosféře se nedá fungovat.

Býk
Je ideální čas na změnu vaší vizáže. Již delší dobu přemýšlíte nad obměnou vašeho účesu, ale i nad zdravým životním stylem. Nejraději byste nějaké to kilo shodili. Pustíte se do toho s vervou a poměrně brzy uvidíte výsledky. To vás ještě více nakopne.

Blíženci
Potkáte se s někým, kdo má úplně jiný názor na život, výchovu dětí, ale i na způsob trávení volného času. Vaše názory se poměrně brzy střetnou a vy nebudete chápat fungování těch druhých. Příště si výlet s danými lidmi raději ještě dvakrát rozmyslíte.

Rak
V tomto týdnu podléháte emocím daleko více než jindy. Není to vůbec nic příjemného, že se stále cítíte buď rozesmutnělí, nebo naopak plni lásky či vášní. Cloumá to s vámi, jak v období puberty a svou plačtivost nezvládnete skrývat před ostatními.


Lev
Hlídejte si tento týden svou peněženku a to je myšleno jak obrazně, tak i velice konkrétně. Můžete přijít o nějaký obnos financí v rámci špatné investice, ale rovněž hrozí hrozba tam, kde je spousta lidí a někdo využije chvilku vaší nepozornosti.

Panna
Obtěžuje vás, že vaše pracovní povinnosti začínají až příliš často zasahovat do vašeho soukromého života. Z práce se vracíte stále později a později. Nemáte čas na rodinu, přátele, ale ani své koníčky. Rozhodnete se říct šéfovi, že to takto nejde.

Váhy
V rodině vám chybí optimistická a pozitivní atmosféra. Občas vám přijde, že si každý žije svůj život a nefungujete dohromady. Nikdo se s nikým nebaví a chybí vám smích. Přemýšlíte, co se mohlo stát a nejraději byste požádali někoho o odbornou pomoc.

Štír
Potřebujete nyní klid a pohodu a té se vám bohužel nedostává. Zejména v domácím prostředí zažíváte stres a negativní pocity. Musíte se trochu vzchopit a najít si čas jen na sebe. Vyražte někam do přírody. Les má mnohdy na lidskou duši magické účinky.


Střelec
Poslední dobou se setkáváte s obchodníky, kteří jsou neodbytní a snaží se vás přesvědčit za každou cenu. Nenechejte se zlákat manipulativními technikami a stůjte si za svým. Přece si nenecháte vnutit něco, co nepotřebujete a ani se vám to nelíbí.

Kozoroh
Přemýšlíte nad celkovou rekonstrukcí vašeho obydlí. Už teď víte, že to nebude nic levného a bude se jednat o velmi nákladnou záležitost po finanční i časové stránce. Hlavně nedejte na některé rady své rodiny, která tomu nerozumí a přesto stále radí.

Vodnář
Čeká vás po pracovní stránce velice náročné období plné možného stresu, spousty práce, probdělých nocí, ale na druhou stranu vás čeká velký úspěch a zlepšení finanční situace. Nakonec budete rádi, že jste si teď sáhli na dno a dokázali toho tolik.

Ryby
Zklame vás někdo z vašich blízkých přátel. Máte občas pochybnosti ohledně toho, proč se s vámi daný jedinec baví. Přijde vám, že má úplně jiné pohnutky, než náklonnost k vám. Nemáte už ani náladu se s ním vidět a zkoumat jeho myšlenkové pochody.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.