Home - Články - Týdenní horoskop 28. únor - 6. březen

Týdenní horoskop 28. únor - 6. březen

vloženo 26. 2. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 28. únor - 6. březen

Přichází k vám nový týdenní horoskop. Když se s jeho pomocí na všechno dostatečně připravíte, dokážete ustát i velké životní bouře. Buďte si jistí sami sebou a jděte si za svými sny! Astrohled je na vaší straně!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte za sebou velice nehezké období plné zášti, intrik a pomluv. Konečně se vám ale začíná blýskat na lepší časy. Merkur je v příznivém trigonu s vaším znamením a i když vás čekají velké výzvy a možná i náročné souboje, tak se konečně začnete cítit lépe.

Býk
Merkur je v poměrně hezkém sextilu s vaším znamením a v některých pracovních záležitostech se konečně pohnete dopředu. Možná tím utrpí váš osobní život, protože ten, a taky svůj protějšek, začnete trochu upozaďovat, aniž byste ve skutečnosti chtěli.

Blíženci
Potkali jste človíčka, který vám moc přirostl k srdci. Daná osoba je pro vás oporou a také inspirací. Cítíte se najednou jistější a sebevědomější a mnohé věci se snažíte řešit jinak a hlavně se snažíte jít ve většině případů spíše cestou kompromisu.

Rak
Konečně se vám podařilo udělat tlustou čáru za jedním životním obdobím. Máte toho hodně za sebou a řešili jste v minulých týdnech i měsících nepříjemné záležitosti. Vy jste ale teď daleko silnější než předtím a už se nebojíte jakýchkoliv konfliktů.


Lev
Někdo z rodiny vám hází klacky pod nohy. Stále ve vás vidí malé dítě, na které se musí dávat pozor. Vy jste ale už dávno dospělí a nepotřebujete, aby vám někdo mluvil do života nebo vám ho dokonce organizoval. Musíte si taky trochu dupnout.

Panna
V práci vždy jednáte pohotově a svědomitě. Umíte jakoukoliv činnost chytnout za pačesy a neskončit, dokud není vše hotové. To je vaše silná vlastnost a vedení ve vás vidí člověka s velkým potenciálem. Jen si to nyní nesmíte ničím hloupým pokazit.

Váhy
Po finanční stránce si momentálně vedete skvěle. Dokonce se vám podařilo i něco ušetřit pro své blízké nebo si spoříte penízky na nějakou krásnou dovolenou. Však si to taky zasloužíte. Celý život jen pilně pracujete a chcete ukázat, že máte na víc.

Štír
Dejte si pozor, komu ve svém okolí věříte. Falešný člověk se velice rád přetvařuje a můžete jej dokonce považovat za svého dobrého přítele. Dejte si dobrý pozor, komu svěřujete svá tajemství! Mohlo by se to nehezky podepsat na vašem soukromém životě.


Střelec
Máte před sebou ještě spoustu práce, ale jedno je jisté - vaše kariérní hvězda stoupá až do samotných výšin. Jste v zaměstnání asertivní, ale také pokorní a vedení firmy ví, že se na vás vždy mohou spolehnout. Povýšení, ale také postup, vás jistě nemine.

Kozoroh
Rodina pro vás hodně znamená a snažíte se, aby vše vycházelo a měli jste se rádi. Jednotliví členové domácnosti moc dobře ví, co ve vás mají a že jste osobou, která většinou řeší konflikty a všechno dává dohromady, jen svou vděčnost neumí dát zas až tolik najevo.

Vodnář
Konečně máte pocit, že všechno zlé máte za sebou a blýská se na lepší časy. Není divu! Už jen od Nového roku jste ušli obrovský kus cesty a beze strachu koukáte do budoucnosti. Čekáte, co nového vám osud přinese a jste připraveni na dobré, ale i na to zlé.

Ryby
V oblasti financí necítíte momentálně žádné větší pnutí. Naopak si můžete pořídit i něco zajímavého, nebo něco, po čem již dlouho moc toužíte. Z kopýtka si úplně vyhazovat nemůžete, ale pořád jste na tom o hodně lépe, než například pár měsíců zpět.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.