Home - Články - Láskohled 28. únor - 6. březen

Láskohled 28. únor - 6. březen

vloženo 25. 2. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 28. únor - 6. březen

Plní se vám vaše sny, nebo všechno zatím není podle vašich představ? Neklesejte na mysli! Celý rok máte ještě před sebou a nemusí jít všechno hned hladce. Podle hvězd bude přát tento rok lásce. Zadaří se vám už v novém týdnu? Odpověď najdete v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Berani, zpozorněte! Láska vás nyní může potkat na každém kroku a vy jste ji více než nakloněni. Máte za to, že už byste se konečně mohli usadit a plánovat dokonce i nějakou rodinu.

Býk
Momentálně se někomu chcete hodně líbit a děláte pro to vše, co je ve vašich silách. Není to úplně jednoduché, ale dotyčný si vás konečně všiml a vy můžete použít své tajné zbraně.

Blíženci
Dlouhodobé svazky momentálně čeká úžasné období plné lásky a romantiky. Užíváte si jeden druhého a je to přesně takové, jaké to bylo na začátku. Kéž by vám to takhle vydrželo.

Rak
Poslední dobou se často potkáváte s nepříjemnými situacemi s druhým pohlavím. Nemáte na hloupé vtípky náladu a vadí vám jejich poznámky. Jste raději sami a vůbec nikoho nehledáte.


Lev
Každý, kdo vás zná, tak ví, že jste sami sebou a na nic si nehrajete. Když vás proto najednou někdo nařkne z opaku, tak vám vře krev v žilách a nechcete se s touto osobou scházet.

Panna
Potkáte se se svým ex partnerem a nebude to příliš příjemné setkání. Daná osoba se chce jenom pochlubit, že má už někoho jiného a má i celkem hloupé a dost ponižující poznámky.

Váhy
Máte vedle sebe osobu, která je vám v hodně věcech oporou. To se jen tak nevidí a spousta vašich kamarádů vám to samozřejmě v dobrém tak trochu závidí. Buďte za to vděční i vy!

Štír
Seznámíte se tento týden s velkou spoustou nových lidí, kteří budou uchváceni vaši veselou povahou i smyslem pro humor. Vy ale nehledáte jen krátkodobý flirtík, chcete vážný vztah.


Střelec
Single jedinci mají tento týden velkou šanci potkat tu pravou osobu, která se nebude bát ukázat svou pravou tvář a nebude o sobě lhát. Máte rádi upřímnost a také ji vyhledáváte.

Kozoroh
Konečně se vám podařilo rozlousknout, proč je na vás váš protějšek takhle protivný. Jeho důvody ale považujete za dost ubohé a spíš jste se naštvali, že někdo řeší takové banality.

Vodnář
Seznámíte se tento týden s někým novým, kdo vás na první pohled zaujme nejen svým atraktivním zevnějškem, ale i vybraným a až gentlemanským chováním. Přesně takového člověka chcete.

Ryby
Chcete, aby vám váš nový vztah klapal po všech stránkách. Po prvotním vášnivém poblouznění ale přišlo trošku hořké zklamání. Daný jedinec se totiž chová úplně jinak a je i dost líný.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.