Home - Články - Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2022

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2022

vloženo 24. 2. 2022
čas čtení: 2 minuty

Měsíční horoskop lásky na BŘEZEN 2022

S příchodem března se přiblíží také příchod jara. Už se těšíte na jarní vycházky? Podívejte se na to, jak to vypadá s vaším vztahem a zda si nezadaní užijí jaro už s novým partnerem, nebo si ještě chvíli počkají. Věřte si a čtěte nový březnový horoskop LÁSKY!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zkraje měsíce se vám nedaří vynaložit energii správným směrem. V žilách vám sice koluje vášnivá krev, ale je to znát spíš na tendenci k hádkám než v erotice. Seznamování hatí vaše vztahovačnost. Teprve v poslední dekádě si uvědomíte, že s takovou si nikoho nenajdete. Ve společnosti je o vás rázem větší zájem. Ctitele přitahujete svou divokostí. Flirtujete a nebráníte se ani vztahům na jednu noc. V posteli jste sice poněkud sobečtí, ale nehrozí s vámi nuda. Proto domů nemusíte odcházet sami.

Býk
Venuše v sextilu s Uranem připravila pro zrozence Býka báječný březnový program. Máte štěstí na obětavého protějška, o kterém dlouho sníte. Už při prvním setkání mezi vámi přeletí jiskra. Kolem 12. je šance na zamilování nejvyšší! Stačí jedno gesto a budete mít jasno, že s dotyčným chcete odstartovat společnou budoucnost. U zadaných vládne romantická nálada. Dáváte si najevo city a přemýšlíte, co by miláčka potěšilo. Dokonce i při milování se snažíte, abyste ho pokaždé vystřelili ke hvězdám.

Blíženci
Milí Blíženci, ve třetím měsíci roku nebuďte v lásce důvěřiví. Při hledání potenciálního partnera netlačte na pilu a věřte, že první protějšek, který vám vstoupí do cesty, nemusí být nejlepší. Líbí se vám nezávislí jedinci, od kterých byste si rádi uždíbli kousek svobodomyslnosti. Nejlepší dny pro nalezení spřízněné duše přichází kolem 27. března. Nechtějte hned svůj nový objev dostat do společné domácnosti nebo chomoutu. Místo toho si užívejte probouzející se jaro nabízející nekonečnou zábavu.


Rak
Začátek měsíce je ještě zatěžkaný náročnou konstelací, kdy si s opačným pohlavím moc nenotujete. Zlepšení přichází po 5. březnu. Drahá polovička uzná svou chybu a snaží se napravit, co se v uplynulých týdnech nepodařilo. Singles začnou ve druhé dekádě vyhledávat společnost opačného pohlaví. Nehrnete se do vztahu, spíš vám jde o dobrou konverzaci a pochopení. Poznávání nových tváří je impuls, který do života potřebujete. Zatím vám neschází milenecké vazby. Umíte se vybouřit jinými aktivitami.

Lev
Milí Lvi, ke slovu se dostává vaše ohnivá povaha, kterou nezvládáte ukočírovat. Ve vztazích jste panovační, snažíte se s partnerem manipulovat a za každou cenu dosáhnout svého. Po hádkách se bohužel nedostaví usmiřování, proto atmosféra graduje. Hlavně v závěru měsíce máte tendenci k unáhlenému rozhodnutí. Případný rozchod by vás záhy mrzel. Zkuste méně času trávit zavření doma, žijte více společensky nebo na víkend odjeďte každý za svými přáteli. Pomůže vám to překonat tohle náročné období.

Panna
Březnové klima je pro zadané Panny velkou výzvou. Nevyznáte se ve svém partnerovi, který se vám najednou zdá chaotický. Jeho laxní přístup k problémům vás dokáže zvednout ze židle. Nátlak ale nikam nepovede. Vykřesejte ze sebe maximum trpělivosti a vězte, že vztah tuto krizi překoná. Singles mají do 5. března šanci získat človíčka, po kterém tajně pokukují. Díky sexappealu je pro vás hračkou oslovit ho a pozvat na rande! Pravidla hry tentokrát určujete vy. Se startem milostného života neotálíte.


Váhy
S jarem přichází do života Vah láska! Dokonce i páry, u nichž to v posledních dnech vypadalo na rozchod, chytí druhý dech. Díky Venuši v příznivém trigonu se zase dokážete ponořit do vřelých citů a užíváte si společné chvíle s partnerem do morku kosti. Vyhledáváte jeho pohled, nedokážete odolat svůdné vůni a rozvlněným bokům. Sami jste velmi atraktivní, což usnadňuje situaci nezadaným Vahám. V poslední dekádě to vypadá, že se konečně dáte dohromady s protějškem, na kterého si delší čas myslíte.

Štír
Pomalu se dostáváte zpátky do společenského života a je o vás velký zájem. Opačnému pohlaví nedá spát vaše tajuplná povaha. Štíři, kteří touží po vážném vztahu, si musí ještě pár týdnů počkat. Zatím si važte příležitostí, jak rozšířit okruh přátel a kamarádů. Březnové schůzky vás brzy omrzí, protože nový objev mění nálady jako ponožky. Sice se vás následně snaží koupit různými dárky, ale vy znáte svou hodnotu. Také dlouhodobě zadaní změní svůj přístup k partnerovi, umí se častěji prosazovat.

Střelec
Milí Střelci, vstupujete do úžasného období, kdy vám vesmír posílá spoustu energie a dobré nálady. Užíváte si začínající jaro, častěji vyrážíte mezi lidi a jste nesmírně aktivní. Čile komunikujete s lidmi a beze studu navazujete nové kontakty. Od 6. se radujete z narůstající přízně opačného pohlaví. Hledáte stejně aktivního človíčka, ačkoliv sami iniciujete různá dobrodružství. Singles se nebrání experimentům v milostném životě. Lákají vás seznamovací party, nevyhýbáte se ani úletům na jednu noc.


Kozoroh
Pokud hledáte spřízněnou duši, březen je šťastným měsícem. Venuše slibuje, že známosti, které v tomto měsíci navážete, budou perspektivní a pevné. Díky nové lásce jste rozkvetli jako jarní louka a je z vás úplně jiný člověk. Překypujete dobrou náladou, svou radost sdílíte s okolím a přejete si, aby nikdy neskončila. Zamilovanost se nevyhne ani Kozorohům v dlouholetém vztahu. Jako byste si znovu uvědomili, co pro vás životní partner či partnerka znamená. Jeden druhému byste snesli modré z nebe.

Vodnář
Březen je plný milostného dobrodružství a nových kontaktů. Poznáte spoustu zajímavých protějšků a rozhodně se nebudete nudit. Afrodité prozrazuje, že se v žádné náruči neohřejete moc dlouho. Známosti střídáte rychlostí blesku, nepřemýšlíte přitom, zda někomu neubližujete. Zatímco vy závazky nehledáte, vaši společníci se do vás mohou neplánovaně zamilovat! Na konci měsíce vás začne tento hektický životní styl vyčerpávat a ze společenského života se stáhnete. Je na čase najít jiný hnací motor.

Ryby
Ve třetím měsíci roku vám do života vstoupí důležitá osoba, která se do budoucna může stát vaším partnerem. I když to začne jako přátelství, Venuše nevylučuje, že z vás jednou může být ideální pár. Díky tomuto člověku navíc poznáte úplně jinou, inspirativní společnost. Váš život získá nový směr. Zadané Ryby by měly být aktivní hned zkraje měsíce. Pokud po něčem toužíte, nenechávejte si to pro sebe. Do 5. března udělá drahá polovička vše, co vám vidí na očích. Ať to jsou dárky či intimní hrátky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.