Home - Články - Týdenní horoskop 27. září - 3. říjen

Týdenní horoskop 27. září - 3. říjen

vloženo 25. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 27. září - 3. říjen

Už i babí léto nám skončilo a pomalu přichází podzim. Co vám hvězdy přisuzují pro tento týden? Jak na tom budete s pracovními příležitostmi, čekají vás nová přátelství nebo se naopak schyluje ke sporům? To se dozvíte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou vám hodně chybí vaše pověstná energie. Cítíte se unavení a bez jakéhokoliv nadšení přijímáte veškeré záležitosti života. Chtělo by to vzpruhu! Přijde vám, že život nežijete a jen se jím tak plácáte. To pro vás není to pravé ořechové.

Býk
Adrenalin máte velice rádi a ještě více máte rádi zábavné chvilky. A těch si tento týden užijete víc než dost. Poznáte úplně novo partičku lidí, kteří toho s vámi mají hodně společného. Trávíte společné chvíle a vyrazíte spolu i na prodloužený víkend.

Blíženci
Rychle se vám hromadí povinnosti. Už se začíná zdát, že se v tom začínáte ztrácet a pomohlo by, kdyby vám někdo z rodiny nabídl pomoc. Přijde vám totiž, že jste na všechno sami a musíte si poradit v mnoha ohledech. Přitom by stačila jen malá výpomoc.

Rak
U vás doma panuje dost dusná atmosféra. Někteří členové domácnosti si pořád vedou svou a na váš názor vůbec nedají. Vadí vám, že se celý život jen přizpůsobujete a nikdo na vás nebere ohled. Rozhodnete se to dát najevo a najednou je oheň na střeše.


Lev
Potkáte velmi živelnou osobu, která vás svou výraznou osobností ihned zaujme. Není ale jednoduché s takovým člověkem vyjít. Přesto jste spokojení, protože zažíváte úžasné a hlavně nevšední chvíle plné zábavy. Už dlouho jste si takhle skvěle neužívali.

Panna
Nepříjemné události, kterých jste byli v poslední době svědkem, na vás zanechali negativní otisk. Začnete najednou svět kolem sebe vnímat jinak a je třeba říct, že ztratíte hodně ze své pozitivity. Přijdou ale lepší zítřky, které vás zase nakopnou.

Váhy
Vypadá to, že se vám moc nedaří splnit si veškeré předsevzetí, které jste si umínili. Opravdu se snažíte, ale vždy se najde něco, co vám překazí plány. To je frustrující a vy ze sebe nemáte dobrý pocit a vaše sebevědomí je momentálně na bodu mrazu.

Štír
V pracovní oblasti nyní prožíváte výrazné napětí. Přijde vám, že vás práce již nenaplňuje a máte občas pocity vyhoření. Přemýšlíte dokonce nad tím, že byste práci změnili. Nelíbí se vám však, že byste museli kariéru budovat zase od úplného začátku.


Střelec
Blízké okolí vám hodně kritizuje změny, které se nyní u vás udály. V mnohých ohledech jsou pro vás jisté záležitosti ve vašem životě náročné a občas byste potřebovali od rodiny podporu a nejen kritiku a pochybování. Máte pocit, že jste na vše sami.

Kozoroh
Trochu se vám tento týden vymknou z ruky vaše výdaje. Hodně utrácíte a nemyslíte na to, že máte ještě nějaké povinné výdaje. To by se vám mohlo vymstít a pak budete další dny po finanční stránce jen horko těžko lepit. Aspoň se ponaučíte pro příště.

Vodnář
V práci momentálně neoplýváte zrovna velkým nadšením a některé záležitosti vás hodně rozčilují. Obzvlášť se vám nelíbí, jaká je v zaměstnání negativní atmosféra. Kolegové jsou na sebe navzájem nabroušení a vedoucí po vás chce neustále něco navíc.

Ryby
Nároky vašeho nadřízeného jsou poslední dobou hodně přehnané. Chce po vás stále víc a víc práce, ale k žádné odměně se moc nechystá. Přitom kdekoliv jinde by vaši píli a snažení značně ocenili, ale v stávajícím zaměstnání vás nic dobrého nečeká.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.