Home - Články - Týdenní horoskop 27. března - 2. dubna

Týdenní horoskop 27. března - 2. dubna

vloženo 25. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 27. března - 2. dubna

Budete plní jarní energie, nebo byste měli více relaxovat? Čeká vás povýšení nebo vás v zaměstnání čekají neočekávané komplikace? V týdenním horoskopu se vše dozvíte. Nepodceňujte svůj osud a připravte se na změny, které vás v tomto týdnu čekají!

sdílet článek na facebooku

Beran
Snažíte se nyní žít úplně jiným životem. Materiální život není nic pro vás a raději se snažíte hledat smysl úplně v jiném odvětví. Hodně se zaměříte i na to, s kým se bavíte. Zjistíte, že některým lidem v okolí tato vaše změna hodně leží v žaludku.

Býk
Konečně se vám podařilo získat si jakousi finanční nezávislost. O peníze teď opravdu nouzi nemáte a je pravda, že se vám daří si i něco odložit stranou. Bude se vám to jednou hodit, tak neusněte na vavřínech a zbytečně neutrácejte za úplné nesmysly.

Blíženci
Tento týden i celý duben bude pro vaše zdraví příznivý. Všechny vaše dosavadní neduhy se poměrně radikálně vyřeší a vy se budete cítit skvěle a budete plní energie. Svou zásluhu na tom jistě má stále častěji vykukující slunce a přicházející jaro.

Rak
V pracovní sféře jste poslední dobou velice nápadití. Dokonce i vedení firmy je z některých vašich nápadů naprosto nadšené. Postupem času vás ale šéf začne brzdit a nebude vás na některé schůze ani přijímat. Netušíte, co by se tak najednou mohlo stát.


Lev
Nebudete-li si dávat pozor, s kým tento týden uzavíráte obchod, tak se můžete velice snadno napálit, nebo přikývnout na něco, co pro vás nebude ani trochu výhodné. Raději si počkejte na příhodnější dobu, kdy vám budou hvězdy daleko více nakloněny.

Panna
Ve vašem okolí se nachází osoba, která je vám více než sympatická. Ze začátku je vaše komunikace velice opatrná, protože v oblasti lásky jste se již několikrát spálili. Nyní se ale začíná blýskat na lepší časy a společná budoucnost vypadá pozitivně.

Váhy
Máte otevřenou a přátelskou povahu, díky které si snadno hledáte nové přátele. Někdy je ale i na vás toho moc! Společenský život byste rádi trochu omezili, ale je pravdou, že vaši přátelé vám nedají příliš vydechnout. Je ale fajn, že vás mají rádi.

Štír
Nevyhýbáte se důležitým povinnostem, ale snažíte se jim věnovat co nejkratší dobu. Raději se tento týden zaměřujete na tu zábavnou část vašeho života a užíváte si nejen společenského dění, ale čas věnujete i svým koníčkům, které jste teď nestíhaly.


Střelec
Společenskou událost, kterou ve velkém plánujete, vám kazí rodinná atmosféra, která je skutečně na bodu mrazu. Mnoho členů má s oslavou problém, případně se někteří členové mezi sebou dost hádají, takže se už teď bojíte, jak všechno nakonec dopadne.

Kozoroh
Tento týden vás potěší váš protějšek, který si na vás vzpomene a dá vám jen tak moc hezký dáreček. Jste opravdu mile překvapeni a přijde vám, že taková drobnost výrazně posunula váš vztah směrem k lepšímu. Teď už to půjde jenom tou správnou cestou.

Vodnář
Výrazně se posunete ve své kariéře a také získáte nějaké finanční odměny navíc, s kterými jste nepočítali. Neusněte ale na vavřínech a penízky si dobře šetřete. Nikdy totiž nevíte, kdy se vám budou hodit, nebo zda se vám nezalíbí něco luxusního.

Ryby
Mezi kolegy máte opravdový respekt. Kolegové si cení nejen vašeho pracovního nasazení, vysoké inteligence, ale také toho, že umíte poradit i v osobní rovině. Celkově u vás na firmě panuje přátelská atmosféra a mnoho kolegů považujete za své přátele.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.