Home - Články - Týdenní horoskop 25. - 31. května

Týdenní horoskop 25. - 31. května

vloženo 23. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 25. - 31. května

Přemýšlejte poslední květnový týden nad tím, po čem doopravdy toužíte a čeho chcete dosáhnout. Až budete mít jasno, zamyslete se pro změnu nad tím, jak svých cílů a tužeb můžete dosáhnout. Jděte do toho a začněte si plnit své sny!
sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce to teď není úplně růžové! Očekávejte menší, či větší rozbroje, a hlavně neshody ohledně chodu vaší domácnosti. Týká se to hlavně párů, které spolu teprve začaly bydlet, nebo spolu bydlí velice krátce. Soužití s jinou osobou se vám jeví náročně.

Býk
Doslova prahnete po nějaké radikální osobní změně. Nejraději byste si zašli ke kadeřníkovi a nechali si udělat kompletně nový účes. To se vám však jen tak brzy nepoštěstí. Váš kadeřník má na dlouhou dobu plno a vy si už zoufáte a nevíte co se sebou.

Blíženci
Čekají vás velice pozitivní události. Zejména v oblasti financí se můžete těšit na uspokojivé změny a možná i na zvýšení platu. Poslední dobou jste to měli s penězi velice složité, ale nyní se konečně blýská na lepší časy a vy máte hned lepší náladu.

Rak
Tento týden si dávejte pozor na své zdraví. Hrozí zejména nebezpečí úrazu, obzvlášť pokud se chystáte na nějaké venkovní sportovní aktivity. Nezapomínejte, že jste poslední dobou cvičit nikde nemohli a vaše svaly značně ochably. Tak raději zvolněte.


Lev
Práce vás momentálně neskutečně baví. Užíváte si každou chvilku, kdy máte v kolektivu slovo a svým spolupracovníkům radíte, ale zároveň umíte zúročit i váš pověstný smysl pro humor, takže je o zábavu postaráno. Nadřízený si vás nemůže vynachválit.

Panna
Se svou rodinou jste se za poslední měsíce velice sblížili a semkli jste se. Neumíte si představit život bez nich a každý svůj volný čas trávíte s nimi. Umíte se skvěle pobavit a společné chvíle trávíte někde venku či v přírodě. Máte i své rituály.

Váhy
Pracujete s velice talentovanými lidmi, které je těžké předčit. Přesto ale v jistých věcech vynikáte. Umíte odhadnout, jaký člověk před vámi stojí, a proto jste mnohdy byli personálnímu oddělení nápomocni. Navíc s lidmi umíte i skvěle komunikovat.

Štír
Máte pocit, že se sebou musíte něco radikálního udělat. Máte nějaké to kilo navíc a už se necítíte dobře, navíc potřebujete trochu upravit účes, image, ale chce to udělat i pořádný vítr v šatníku. Schází vám však čas i peníze. Na vše musíte postupně.


Střelec
Utrácet by vám v poslední době šlo, ale nejde to dělat pořád. Úsměv a radost z nově zakoupených věcí by rychle zmizela, pokud byste zjistili, že účet zeje prázdnotou a už není odkud brát. Tak si užijte pár drobností a na zbytek si nechte zajít chuť.

Kozoroh
Mysleli jste si, že vás čeká velice perné období, kdy budete muset dohánět, co se dá. Nakonec to ale nevypadá tak hrozně a naopak si najdete čas i na sebe. To jste nečekali a užíváte si to plnými doušky. Říkáte si, že všechno zlé je k něčemu dobré.

Vodnář
Bohužel vás zklame velmi blízký člověk, který na vás hrál jen nějaké hry a myslel si, že mu to projde. Vy jste mu však na jeho nekalosti přišli a konfrontovali ho s tím. Na jeho výmluvy už ale nemáte náladu a okamžitě s ním ukončujete veškerý kontakt.

Ryby
V rodině vládne velice přátelská a pohodová atmosféra, která vám vždy vykouzlí úsměv na tváři. I když se třeba vy potýkáte s nějakým osobním problémem, nebo třeba vás naštvou v zaměstnání, tak si můžete být jisti, že doma vám hned zvednou náladu.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.