Home - Články - Týdenní horoskop 23. - 29. ledna

Týdenní horoskop 23. - 29. ledna

vloženo 21. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 23. - 29. ledna

Týden jako každý jiný, nebo vás čeká nějaká zajímavá lednová změna? Zatímco Berani se budou realizovat především v práci, na Raky čeká týden lásky. Zjistěte i vy, co vás čeká! Vše najdete v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Momentálně vás obklopují opravdu výrazně nesympatické osoby. Potkáváte se s nimi v obchodě, v práci i soukromém životě. Jste lidi, kteří mají kolem sebe rádi světlo a pozitivitu a lidi, kteří vám předávají negativní energii, vás naprosto nezajímají.

Býk
Nových výzev se rozhodně nebojíte a nebráníte se ničemu, co vás posune dopředu. Pokud tedy máte možnost vyrazit na nějaký sebevzdělávací zajímavý kurz, tak vám ho hvězdy osudu vřele doporučují. Rozhodně vám to bude prospěšné i v pracovní rovině.

Blíženci
V oblasti financí jste poslední dobou lehkovážní. Utrácíte i za věci, které nepotřebujete a jsou vám k ničemu. Nakonec stejně skončí někde ve skříni a vy na ně zapomenete. Raději si své peníze šetřete na něco důležitějšího, z čeho budete mít radost.

Rak
Tento týden si dejte pozor zejména na své dýchací ústrojí. Bude zde totiž tendence k nejrůznějším zánětům, které vás mohou vyřadit ze hry na poměrně dlouhou dobu. Dávejte na sebe pozor a nepodceňujte zdravé stravování, ale i únosnou míru otužování.


Lev
Jste na sebe možná i právem pyšní, co jste vše ve svém životě dokázali. Ostatním se ale vaše trochu pyšné chování nemusí líbit. Obzvlášť lidem, kteří vás moc neznají, přijdete značně nesympatičtí. Zkuste s tím něco udělat a ukažte okolí své pravé já.

Panna
V tomto týdnu budete velice komunikativní a nebude vám dělat problém navazovat nová přátelství. Dokonce se vám podaří získat nějaký důležitý kontakt pro vaše zaměstnání. Každého totiž oslníte svým charismatem, přátelskostí ale i vzdělaným humorem.

Váhy
Venuše je v poměrně příznivém trigonu s vaším znamením a osvěžit byste měli zejména váš společenský život, kde nyní budete na vrcholu. Nevyhýbejte se tento týden jakýmkoliv společenským akcím. Díky své komunikaci momentálně oslníte opravdu každého.

Štír
Zejména koncem týdne ukážete svou pracovitou stránku. Vždycky jste byli pracanti, kteří uměli chytit za práci a ukázat vašemu vedení, co se ve vás skrývá. Nyní je Merkur v příznivém sextilu s vaším znamením a přináší vám zdar zejména v pracovní sféře.


Střelec
Již dlouhodobě na vás působí nejrůznější toxiny a pojďme si přiznat, že i nezdravé stravování. Díky nesprávně vyživenému tělu se budete cítit unavení a vaše fyzická energie nebude ve správném rozpoložení. Měli byste v životě udělat pořádný restart.

Kozoroh
Momentálně vás obklopují osoby, které o vás jeví velký zájem, ale celkově jejich úmysly nejsou příliš čestné. Měli byste si na takové lidi dávat velký pozor! O některých jste si dokonce mysleli, že vás čeká nějaká společná budoucnost, ale zmýlili jste se.

Vodnář
Moc se vám nedaří dospět svých povinností. Máte toho momentálně opravdu hodně a nemáte čas na vše, co jste si nyní předsevzali. Ale není vše ztraceno, zaměřte se na sebe, svůj vývoj a upněte pozornost jen jedním směrem a uvidíte, jak se vše promění.

Ryby
Venuše je v kvadratuře s vaším znamením a nepřeje zejména osobním vztahům. Zjistíte, že vám protějšek dlouho lže a celou dobu obviňoval ze lži vás. Takovou faleš nesnášíte! Jeho jednání vám přijde hodně nespravedlivé a chcete ho konfrontovat.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.