Home - Články - Čínský rok vodního Zajíce

Čínský rok vodního Zajíce

vloženo 19. 1. 2023
čas čtení: 7 minut

Čínský rok vodního Zajíce

Jako Evropané si asi řeknete, co je to za nesmysl, vodní Zajíc? Avšak podle čínského horoskopu to v žádném případě nesmysl není! Voda je, jako ve všech kulturách, symbolem citu a pocitů a Zajíc je velmi důležitým vyvažujícím znamením. Co nás tedy čeká v novém ROKU ČÍNSKÉHO ZAJÍCE, který začíná již tuto neděli? Tak trochu citlivý, pomalý a líný rok. Příjemná změna!

sdílet článek na facebooku

Kdy panuje vodní zajíc?

Období jeho klidné vlády bude probíhat od 22. ledna 2023 do 9. února 2024 a v tomto období se budou hojit naše rány utržené za uplynulé dva divoké roky. Budeme mít čas si vše promyslet. Nejen to, které body na naší životní cestě chceme do svého života zahrnout, a kterým se vyhnout. Ale také v klidu rozvážit vše okolo své práce, svých vztahů, svého zázemí. Můžeme nabýt vnitřní rovnováhy a udělat si alespoň nějaké plány do budoucna. Není dobré na nich lpět, ale pokud vám bude vesmír příznivý, zkuste je realizovat! Co můžete ztratit než své iluze. A o ně není nutno stát.

Pokud budeme rozvážní…

…pak popřemýšlíme o každém slově vypuštěném z úst. A to předem, než bude vypuštěno. Rok 2023 má pomoci napravit škody způsobené překotným vývojem uplynulých let. Na vše je čas, vše rozvažte, a i když si myslíte, že jste čas vyčerpali, stále je čas. Máme šanci se naučit mnohem lépe rozumět sobě, své rétorice a psychologii. Právě proto, že jste si mysleli, že už nerozumíte světu, proto je zde rok, který je vysokou školou porozumění sobě - což je vlastně jediný způsob, jak se sladit s okolním vesmírem. Jde o rok pozitivního vývoje a pomalé evoluce. Uf! Konečně!

Nespěchejte!

Když jste si přečetli, že vše se v roce 2023 pořeší, budete možná cítit tlak a spěch. Nespěchejte! V případě vašeho tlaku na život by mohl vodní zajíc posečkat s řešením věcí až do roku Draka. Jen pomalu a klidně - to je heslo roku 23. Pokud jde o lsti a intriky, na ty už vůbec zapomeňte. Zajíc je znamení upřímné a citlivé, a nejvíc ten vodní.


Co čeká které znamení?

Podle čínského horoskopu na tom budou samozřejmě nejlépe Vodní Zajíci. Hned po nich jejich spřízněné duše Buvoli, Tygři a Hadi. Také Koně, Kozy a Vepři se nebudou mít špatně, bude to tak 50 na 50, což je v životě vlastně fajn. Více se budou muset snažit Králíci a Krysy. A poslední v řadě budou zbrklí Kohouti a Opice, ale protože jde o rok rozvážný, stačí se ovládnout a o všem se poradit s někým blízkým a moudrým.

Kreativní Zajíc

Vodní Zajíc je podle čínské mytologie nejšťastnějším znamením horoskopu, je harmonický a vyhýbá se sporům. Svou energii nevěnuje bitvám a konfliktům, ale kreativitě. Rád vynalézá, tvoří a vymýšlí. Je milý a hodný a v roce 23 se bude dařit jeho přátelským a láskyplným vztahům. Nepřátelé se budou od Zajíce držet dál a nebudou ho obtěžovat. Pokud má Zajíc vztahovou nebo pracovní touhu, je pravý čas si ji splnit. Nedbejte na to... Že se zdá, že prožíváme těžké období dějin. Tím bylo v podstatě každé období. Plňte si sny. Vám nemusíme říkat, abyste si vše dobře rozvážili, neboť je to vaší vlastností. Větší „kumšt“ pro vás je se rozhodnout.

Vyjednávání

… bude předností nejen Zajíce, ale všech znamení v roce 2023. Pokud potřebujete o něčem diskutovat, rokovat, vyjednávat, je to váš rok, a to i kdybyste nebyli přátelským zrozencem Zajíce. Diskutovat se můžou naučit i Opice a Kohouti, což je naprostý div.


Vytrvalost

Zajíc nám všem dá vytrvalost a sílu na dlouhou trať. Naopak nejde o rok příznivý pro konkurenční boj. Zajíc je silný v soustředění na jednu konkrétní věc, například na tvorbu v hudbě, literatuře a ostatních uměních, na vědecký výzkum s přesně daným úkolem, na cíl jako je záchrana rodiny, manželství, majetku. Boj a soupeření není v Zajícově po vaze, a proto se o nic takového ani nesnažte. Dobrý záměr

Rok Vodního Zajíce přeje každému dobrému cíli. Pokud budete mít za cíl záchranu někoho nebo něčeho, vyjednávání, sjednání míru, obnovení lásky či přátelství, budování majetku, pak vám Zajíc dopřeje splnění těchto snah. Naopak boj, převálcování soupeře, zahubení a zničení někoho nebo něčeho neuslyší odezvu vesmíru. Obnovujte vesmír a svět spolu s nejvyšším. Jinak vás nejvyšší nebude vnímat a podle toho dopadnete.

Miminka

To snad ani není záměr, ale poselství vesmíru. Rok Vodního zajíce přeje romantický vztahům, novým manželstvím, obnoveným rodinám, překvapením osudu a nečekaným darům. Je to zelená životu a podle toho bude také dopadat. Zrodí se mnoho nových lidí, kteří budou věrní vitalitě a lásce. Přijměte poselství pro zachování života na Zemi!

Pozor!

Pokud Vodní Zajíc zleniví, už se nevzchopí k činu. Proto si nedopřejte zahálení a řiďte se heslem „pomalu, ale jistě“. Nespěchejte, jinak naděláte zmatky. Nebojte se příliš, jinak se schováte před realitou a budete jen snít. Nedělejte kompromisy, aspoň ne tehdy, kdy nemusíte. Váš cíl je dobrý a je podporován. Potřebujete změny, takže si je dopřejte. Pokud vás zrazené city odradí od veřejných aktivit, odpočiňte si jen chvilku: Je váš rok a jde o hodně.

5 elementů Zajíce

Vodní zajíc 1963, 2023
Jeho těžiště je v citech, co se týče rozumu, vypadá jako prosťáček, ale opak je pravdou. Je inteligentní, vytrvalý, tvůrčí. Je slabý, co se týče zásad a vůle, je plachý a raději uhne před agresí, ale vše vyrovnává dob rým úmyslem a přímou cestou.

Dřevěný zajíc 1975, 2035
Pokládá se za filutu, ale je důvěřivý. O tom právě svědčí jeho dřevěná podstata, poměrně rigidní, která prostě věří tomu, co kdo vysloví. Myslí si, že je všemi mastmi mazaný, ale poměrně často skočí na špek podvodníkům, proto by neměl spekulovat, ale dát na intuici.

Ohnivý zajíc 1927, 1987
Tak trochu kombinace dobré podstaty zajíce s drakem. Rozkrájel by se pro bližní, rodinu a přítele, nedbá na svůj prospěch, jen piplá ostatní. Neuhne a v ochraně ostatních je statečný, stejně tak je i k sobě přísný.

Zemský zajíc 1939, 1999
Pevně ukotvený v zemi, a tím pádem praktičtější než ostatní typy zajíce. Má vztah k domovu, rodině, půdě a je pro ni ochoten leccos risknout. Pokud se umane, je spíš podobný oslu a nikdo s ním nehne. Je upřímný, až to mlátí dveřmi.

Kovový zajíc 1951, 2011
Jako pravý kov se blýská, rád se nechá vidět, je společenský a stále se usmívá. Nejde o přetvářku, na světě se mu líbí a život mu nikdy nezevšední, i kdyby se mu právě nedařilo.

Ale nebojte se, všem zajícům se v roce 2023 bude dařit a s nimi též ostatním znamením čínského horoskopu, protože Zajíci jsou přející!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.