Home - Články - Lednové novoluní ve Vodnáři

Lednové novoluní ve Vodnáři

vloženo 18. 1. 2023
čas čtení: 5 minut

Lednové novoluní ve Vodnáři

Temná zimní bezměsíční noc má magickou moc! Přichází vodnářské novoluní, které nastane přesně 21. ledna 2023 ve 21:53 a rozhodně vás překvapí!

sdílet článek na facebooku

Vodnářský čas zábavy a snění

Bláznivé a nekonvenční znamení Vodnáře vládne tomuto veselému masopustnímu času naplno! Těsně poté, co do Vodnáře vstoupí Slunce, aby v něm setrvalo po celý nadcházející měsíc, se k němu připojí i magická Luna. Během novoluní je Měsíc vždy na obloze těsně vedle Slunce, a proto ho touto dobou není vůbec vidět. Záře Slunce ho totiž při pohledu ze Země ukryje do hávu neviditelnosti!

Nov znamená konec starého měsíčního cyklu, ale předěvším je to čas nových začátků! Copak si to tedy Vodnář pro nás připravil? Právě teď je čas snění o krásné budoucnosti, velkých plánů a sbírání odvahy k tomu vyrazit na cestu za svými sny! Ať už doslovně nebo v přeneseném smyslu! Je nejlepší čas udělat si příjemný večer pro sebe a pustit uzdu své fantazií a ideálům!


Vizualizace splní vaše bláznivé sny!

Zeptejte se sami sebe, co vám vlastně brání v uskutečnění vašich nejdivočejších představ a snů? Připadají vám snad příliš bláznivé? Máte pocit, že si to nemůžete dovolit – ať už z jakékoliv příčiny? A co když jsou všechna omezení pouze iluze? Soustřeďte se na to, co byste chtěli v životě udělat, kdyby bylo možné cokoliv. Možná budete překvapeni, co všechno se ve vašich snech a ideálech ukrývá! Třeba vám pomůže vzít si do ruky tarotovou kartu Hvězda a soustředit se na ni. Právě ona je zasvěcena znamení Vodnáře a mluví o naději a motivaci!

Vaše sny vám pomůže uskutečnit magická technika vizualizace. Zde je důležité soustředit se na váš cíl, splnění snu, a nikoliv na překážky a omezení – těm nevěnujte vůbec žádnou pozornost. Věřte nebo ne, nic není nemožné!


Vytvořte si svým vnitřním zrakem představu, že váš sen je skutečností a představujte si to do nejmenších detailů. Toužíte po cestě kolem světa? Malujte si svým vnitřním zrakem, jak si užíváte třeba karibské pláže nebo africké safari, jako kdybyste tam již byli! Toužíte rozběhnout vlastní dobročinnou organizaci? Představujte si co nejživěji její první a pak další úspěchy, setkání se šťastnými lidmi, kterým pomáháte, a tak dále! A tento vnitřní obraz, vizualizaci, si pak v hlavě přehrávejte co nejčastěji, nejlépe každý den!

Vodnáři, tento večer patří vám!

Tento nov bude nejsilněji ze všech působit na lidi narozené ve znamení Vodnáře. Právě vy jste nekonvenční a idealistické duše, kterým nyní patří svět! Ale nyní si dopřejte taky odpočinek a meditaci, protože právě novoluní je časem sbírání nové energie pro vaše velké plány.

Toto všechno platí samozřejmě pro každé ze dvanácti znamení zvěrokruhu. Všichni teď můžeme udělat první krůčky za svými sny a nabít své plány do začínajícího roku magickou energii Měsíce v novu. Zároveň taky nezapomínejme na odpočinek a odreagování. A všechno, co bylo řečeno, platí pro vás, milí Vodnáři, dvojnásob!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.