Home - Články - Týdenní horoskop 22. - 28. února

Týdenní horoskop 22. - 28. února

vloženo 20. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Týdenní horoskop 22. - 28. února

Víkend se blíží ke svému konci a zítra se opět musíte zapojit do pořádně roztočeného kolotoče dění ve vašem okolí. Bude se kolotoč otáčet na správnou stranu a vás čeká krásná jízda? Nebo budete pouze očekávat, kdy se zastaví? Čtěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Obzvlášť v druhé půlce týdne bude Venuše v úžasném sextilu s vaším znamením, a to s sebou přináší mnohá pozitiva. Tato hřejivá a dobrotivá planeta má na vás magický účinek a dokáže se vypořádat se všemi neduhy, které vás v minulých týdnech občas trápili.

Býk
Mars s Merkurem není v zrovna příjemné kvadratuře s vaším znamením. I když už není tento týden jejich výsostným obdobím, tak dokáží v životě udělat pěknou neplechu. Můžete být více vztahovační, ale nesmíte se tomu poddat. Spíše se snažte o harmonii.

Blíženci
Žijete s človíčkem, který je velmi nekonvenční. Má svůj osobitý styl a dokáže být občas extravagantní, ale zejména je dost originální. Jedno je jisté, rozhodně se doma nenudíte a máte díky této osobě velmi barvitý život plný nečekaných událostí.

Rak
Koncem týdne už se cítíte hodně unavení. Padá na vás nějaká pozdně zimní únava a máte sklony k nemocem. Na zdraví je v tento čas třeba dávat si pozor, protože jsou naše těla již vysílena dlouhou zimou a potřebují energii ze sluníčka, které chybí.


Lev
Dobrotivá Venuše je bohužel v negativní opozici s vaším znamením. I když její vláda dodává vesmírným silám energii, tak z vás ji momentálně může spíše vysávat. Budete se cítit psychicky hodně unavení a snadno budete podléhat stresovým záležitostem.

Panna
Mars je v naprosto úžasném trigonu s vaším znamením. Není jednoduché si naklonit tohoto temného hvězdného pána, proto je třeba jeho přízně naplno využít. Tento týden opravdu zaberte, dožeňte co nejvíce svých restů a pak sklidíte zasloužené ovoce.

Váhy
Milé Váhy, vám se bude tento týden dařit excelentně, a to po všech stránkách, ostatně jako celý měsíc. Hvězdy jsou na vaší straně a dokáží vám při správné konstelaci, a za vaší nemalé účasti, přinést do života hotové poklady. Tak neusněte na vavřínech!

Štír
Potrápit vás tento týden může zejména psychická stránka vaší osoby. Máte rozjitřené emoce a obzvlášť špatně budete snášet vztek a negativní atmosféru. Ta vás vždycky prostoupí a vy nasáváte negativitu od druhých jako houba. To vás značně vyčerpá.


Střelec
Minulý rok vám hodně chyběl společenský život zasáhly covidem. Nyní se situace sice pomalu zlepšuje, přesto se cítíte být frustrováni. Toužíte po divokých večírcích, po tlačenici někde v davu a tajně sníte o třaskavých a zábavných situacích. Vydržte, bude lépe!

Kozoroh
Celkem vás mrzí, že někteří kamarádi na vás už nemají tolik času jako předtím. Dali přednost jiným sférám svého života a na minulost pomalu zapomínají. Chápete, že se momentálně nacházíte každý v jiném světě, ale vy na své kamarády myslíte vždy.

Vodnář
V milostné sféře jste velice spokojení, trochu to ale skřípe v té profesní a již dlouho přemýšlíte nad změnou. V práci se totiž pohybují jedinci, kteří vám kazí pocit z dobře odvedené práce, jen všude pomlouvají a nechávají za sebou rozhádané prostředí.

Ryby
Dohadování s některými příbuznými vás už značně vyčerpává. Doufáte, že se konečně vše uklidní, ale zatím je vaše přání někde daleko v nedohlednu. Za nepříjemnou atmosféru může zejména jeden člen vaší rodiny, který se neumí přizpůsobit vůbec nikomu.

|<< < 726 | 727 | 728 | 729 | 730

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.