Home - Články - Týdenní horoskop 22. - 28. března

Týdenní horoskop 22. - 28. března

vloženo 20. 3. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 22. - 28. března

Jaro klepe na dveře! S hřejivým sluníčkem v zádech nás čeká velmi zajímavý týden. Především kreativa bude hrát u většiny hlavní roli. Využijte příležitosti a pořádně se jí chyťte. Co vás čeká dalšího v následujícím týdnu?
sdílet článek na facebooku

Beran
Netrpělivě vyčkáváte na jaro a těšíte se, že budete moct konečně trávit více času venku. Jste člověk, který je velice intenzivně spjat s přírodou a zeleň, či blahodárné sluneční paprsky, vám momentálně velice chybí. Ale jaro už se blíží, nebojte.

Býk
Mars v Blížencích vás může v mnoha ohledech mentálně vyčerpat. Vy však na sobě pociťujete zimní únavu snad každý rok, jste na to náležitě připraveni a postavíte se tomu čelem. Máte to prostě v povaze, vzdát se jen tak neumíte a bojujete do posledního dechu.

Blíženci
Poslední dobou věnujete stále více času svému novému koníčku. Doslova jste mu propadli a užíváte si, že se vám tak daří. Nejen, že vzkvétáte po fyzické stránce, ale také i po té duševní. Je radost na vás pohledět a i pozitivní energie máte na rozdávání.

Rak
Tento týden pro vás není výhra, milí Ráčci. Obzvlášť osobní rovina vašeho života vám dá zabrat. Pociťujete obrovskou únavu, a tak trochu přinášíte tu negativitu i domů. S protějškem teď nemůžete najít společnou řeč a stále se dohadujete o hloupostech.


Lev
Mars je tento týden v příjemném sextilu s vaším znamením. Jste středobodem pozornosti u spousty lidí v okolí a nekorunovanými králi všech společenských událostí. Sociální kontakt vám chybí ze všeho nejvíce a už bylo potřeba vytáhnout paty z domu.

Panna
Milé Panny, tento týden snadněji podléháte nátlaku z mnoha stran, ale i stresu. Váš nadřízený má na vás momentálně dost vysoké nároky a některé jeho požadavky se vám zdají až nesplnitelné. Doma pak stále častěji podléháte melancholii a sebelítosti.

Váhy
Momentálně byste se měli zaměřit na to, že utrácíte moc peněz za věci, které zas až tak nutně nepotřebujete, anebo pořizujete něco, co už doma máte. Pak se vám hromadí spoustu věcí, které nakonec vyhodíte a budete si nadávat, že jste zas nic neušetřili.

Štír
Váš partnerský život konečně nabral jiné obrátky. S protějškem jste si ujasnili některé důležité záležitosti ve vašem životě a dali jste najevo, že se vám některé věci ve vztahu nelíbí. Je fajn, že o tom umíte mluvit a hlavně s tím něco taky udělat.


Střelec
Tento týden jste velice kreativně naladění. Jaro vám přinese nové a skvělé nápady, jak vylepšit své bydlení. Chcete svému domovu vdechnout svěží jarní úpravu a těšíte se, že teplé dny a slunce ve vzduchu konečně zase pustíte do svého života.

Kozoroh
Trápit vás bude domácí dusno, které vytváří jeden a ten samý jedinec. Jeho rýpavé poznámky nevnímáte, ale postupně vám to začne hodně vadit. Nechcete se však hádat a tak se obrníte mlčenlivostí. To vám ale po psychické stránce neudělá dobrou službu.

Vodnář
Máte vedle sebe kamarádku, která vámi hodně manipuluje. Je extrémně soutěživá a stále chce být ve všem nejlepší. Nemáte momentálně vůbec touhu s někým soutěžit o naprosté maličkosti a raději vyhledáváte jiné jedince. To ale danou osobu hodně urazí.

Ryby
V práci se přežene taková malá bouře, která ve vás ale zanechá spoustu otázek a zejména pochybností o tom, zda jste na správném místě. Přemýšlíte, jestli vaše úloha v dosavadním zaměstnání neskončila, a není třeba jít v životě dál a jiným směrem.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.