Home - Články - Týdenní horoskop 20. - 26. března

Týdenní horoskop 20. - 26. března

vloženo 18. 3. 2023
čas čtení: 2 minuty

Týdenní horoskop 20. - 26. března

Začíná jaro, nová roční doba a také nové období vašeho života! To špatné nechte zamrzlé v zimních měsících, a to dobré ve vás nechte rozkvést jako louku plnou květů. Přejeme vám, ať vám jarní Slunovrat svítí na vaši cestu úspěchů a Slunce dodává síly!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pokud jste ještě nestihli jarní výzdobu, tak je nejvyšší čas začít. Velikonoce se blíží a je načase se na ně připravit. Budete se divit, kolik pomocníků budete letos mít. Doma se všichni do příprav velmi rádi zapojí a společné přípravy si moc užijete.

Býk
Máte tento týden chuť se nějak vzdělávat a možná se přihlásíte na nějaký webinář, případně si zajdete na vzdělávací přednášku. Rozhodně se ale nebudete nudit a následně se sebou budete velice spokojeni, že se tímto způsobem posouváte v životě kupředu.

Blíženci
Máte za sebou poměrně složité období, zejména co se týče milostných vztahů. Nyní se můžete těšit na radikální obrat k lepšímu. Samozřejmě, že nic není zadarmo a vy do vztahu budete muset dávat daleko víc, než jste dávali dosud, což nebude jednoduché.

Rak
Začali jste hodně přemýšlet nad sebou, svým životním stylem, ale i ekologickou stopou, kterou po sobě zanecháváte. Nyní se zařeknete, že chcete žít trochu jinak! Nejen, že začnete šetřit a méně vyhazovat, ale také se zaměříte na sebe a své štěstí.


Lev
Občas vám přijde, že lidé, kterými se momentálně obklopujete, k vám nejsou upřímní. Zvlášť jeden jedinec vám pokaždé podává úplně jiné informace a vůbec mu není trapně, když ho s touto skutečností seznámíte. Možná byste měli přetřídit přátelé.

Panna
Finanční sféra nyní zažívá velký boom. Vůbec si nemusíte dělat starosti a víte, že pokud něco budete chtít, tak na to bez problémů máte. Neusněte ale na vavřínech a neutrácejte zbytečně! Nikdy totiž nevíte, kdy budete větší obnos peněz potřebovat.

Váhy
Máte za sebou poměrně pestré období plné zvratů a nečekaných situací. Nyní to tak vypadá, že se situace uklidňuje a před vámi se nyní otvírá harmonické období. Navíc se v mnoha ohledech posunete výrazně kupředu, ať už po finanční, či pracovní stránce.

Štír
V oblasti lásky se na vás konečně usmálo štěstí. Poznali jste jedince, který je vám více než sympatický. Je očividné, že zájem je oboustranný, a tak nic nebrání tomu, abyste společně trávili volný čas. Budoucnost je v tomto ohledu velice příznivá.


Střelec
Tento týden očekávejte nějaké příjemné změny týkají se vašich financí. Možná, že dostanete přidáno, případně se můžete těšit na nečekaný příspěvek, či osobní ohodnocení od vedení firmy. Momentálně vám tato nečekaná finanční injekce hodně pomůže.

Kozoroh
Potrápit vás tento týden může zdraví. Ať už se jedná o chřipku, angínu nebo obyčejnou rýmu, tak si můžete být jistí, že plány na víkend vezmou za své. Raději nelámejte nic přes koleno, příležitostí budete mít ještě dost, lepší pro vás bude odpočinek a léčba.

Vodnář
Stále častěji býváte unavení a nevíte z čeho. Ráno se vám nechce vstávat a uléháte do postele čím dál dříve. Možná už vás dostihla jarní únava a tělo potřebuje po zimě načerpat nové síly. Zaměřte se proto na relaxaci, odpočinek, ale i zdravé jídlo.

Ryby
Falešné lidi ze srdce nesnášíte, proto budete hodně v šoku a budete se dlouho vzpamatovávat ze skutečnosti, že vám lhal a nebyl k vám upřímný někdo vám velice blízký. Po konfrontaci zjistíte, jak zlý je tento člověk. Už si ho nikdy nepustíte k tělu!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.