Home - Články - Týdenní horoskop 2. - 8. října

Týdenní horoskop 2. - 8. října

vloženo 1. 10. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 2. - 8. října

Říjen bude patřit Štírům, na které čeká kariérní růst a ocenění v práci a i Býci budou pořádně draví a zadaří se jim finančně. Naopak Panny by se měli zaměřit na své zdraví. Čtěte týdenní horoskop Astrohledu a dozvíte se, jaký vás čeká týden!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden pro vás bude plný energie a odhodlání. Máte šanci dokončit něco důležitého, co jste dlouho odkládali. Buďte ve svých rozhodnutích odvážní a postupujte vpřed! Jedině tak dosáhnete kýžených výsledků. Poslouchejte rovněž dobré rady okolí.

Býk
Zaměřte se momentálně na své finance, a také plány do budoucna. Mohlo by přijít nějaké neočekávané finanční překvapení, tak buďte obezřetní, aby vás vůbec nic nepřekvapilo. Rovněž se dívejte vpřed a vše si plánujte, budete mít pak vše jednodušší.

Blíženci
Příliš času trávíte tím, že přemýšlíte o tom, co si o vás myslí ostatní. Není sice na škodu jít některým lidem na ruku, ale spousta lidí to o vás ví a jen vás využívají. Naučte se říkat ne a nepřemýšlejte nad tím, co to pro vaše okolí bude znamenat.

Rak
Budete chtít objevovat hlubší významy a tajemství života. Můžete se rovněž dostat k nějakým fascinujícím poznatkům, tak buďte otevření novým zážitkům. Nic ale není zadarmo, musíte tomu něco obětovat. Vy ale víte, že se vám to mnohonásobně vrátí.


Lev
Máte velice dobrodružnou a aktivní povahu, proto se tento týden budete snažit vymyslet co nejvíc aktivit pro sebe, svou rodinu i kamarády. Zajímejte se, co se děje ve vašem okolí a nechte se strhnou zajímavými akcemi, které město, či obec nabízejí.

Panna
Tento týden se soustřeďte na své zdraví a pohodu! Mohli byste třeba změnit některé stravovací návyky nebo začít cvičit. I malé změny mohou mít velký dopad. Hvězdy vašeho osudu jsou vám navíc nakloněny, takže se na nový životní styl vrhněte s pořádnou vervou.

Váhy
Tento týden budete komunikativní a společenští. Je ideální čas na setkávání s přáteli a sdílení myšlenek. Můžete také dostat zajímavou nabídku, tak ji pečlivě zvažte. Volba je samozřejmě na vás, ale vaše planeta Venuše radí jít do nových možností naplno.

Štír
Vaše tvrdá práce může být tento týden i měsíc odměněna. Vedení si začíná všímat, s jakou vervou pracujete a snažíte se dosáhnout atraktivních výsledků pro firmu. Buďte stále aktivní a ukažte kolegům i šéfovi, co ve vás ve skutečnosti vězí. Všichni budou nadšení.


Střelec
Tento týden se výrazněji zaměřte na své cíle a ambice. Máte velký potenciál konečně dosáhnout věcí, které jste si dlouho přáli. Buďte odhodlaní a pracujte na svých snech! Váš cíl je totiž na dosah, stačí se jen více zaměřit na své nitro a věřit si.

Kozoroh
Poslední dobou jste neměli moc času na sebe a věnovali jste se rodině, případně práci. Nyní je ale čas na změnu a měli byste si proto najít čas na sebe, své zájmy a taky důležitou regeneraci těla i mysli. V takovém tempu už nemůžete dál pokračovat.

Vodnář
Tento týden budete mít kreativní a inovativní myšlenky. Můžete přijít s nápadem, který má potenciál změnit váš život. Buďte odvážní a jděte za ním! Občas se vám stává, že vaše kreativita je sice velká, ale nemáte odvahu na to, abyste to zrealizovali.

Ryby
Můžete mít nějaké zvláštní sny nebo intuice, které vás navedou na správnou cestu. Buďte pozorní k signálům univerza a nahlédněte do svého nitra. Obzvláště citliví jedinci budou mít tento týden skoro až magické schopnosti a velkou empatii k okolí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.