Home - Články - Láskohled 2. - 8. října

Láskohled 2. - 8. října

vloženo 30. 9. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 2. - 8. října

Jaké je to spoznat spřízněnou duši? To se v tomto říjnovém týdnu mohou dozvědět Blíženci, kteří budou sršet štěstím a opačně na tom budou Střelci, kteří bojují s nezájmem partnera! A co ostatní znamení zvěrokruhu? Jak jim bude vesmírná energie přát? Čtěte dál!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pokud jsi ve vztahu, soustřeďte se na budování společného pevného a stabilního základu. Pokud jsi single, mohou se nyní objevit nové příležitosti, ale důležité je neunáhlit se.

Býk
Milí Býci, jste jako na růžovém obláčku - zamilovaní, plní dojmů a zážitků. Nenechte si ale růžové brýle nasazené příliš dlouho. Pád na zem by pak byl o to složitější, a tak i bolestivější.

Blíženci
S jistým člověkem jste naladění na stejnou vlnu. Máte stejný smysl pro humor, rozumíte si i v jiných životních otázkách. Na nic nečekejte a udělejte první krok vy. Překvapíte!

Rak
Vaše nadšení a elán do života je pověstný. Kamarádi s vámi rádi tráví čas a kamkoliv přijdete, tak nemáte nouzi o nápadníky. Máte kolem sebe velmi charismatickou auru a víte to.


Lev
Mluvte o svých pocitech a nebojte se otevřít svému protějšku. Single jedinci zase výrazně zjistí, že komunikace bude klíčem k navázání nových spojení. Neváhejte a projevte se!

Panna
Tento týden bude ve znamení rodinného a emocionálního spojení. Pokud jsi ve vztahu, můžete s partnerem trávit více času s rodinou. Ne vždy se to povede, ale snaha se přece cení.

Váhy
V lásce to bude tento týden o hlubších emocích ale i vášni. Se svým protějškem sdílíte stejnou a velmi vášnivou energii, která vás spojuje. Ale pozor! Ne všechno je jen o chemii.

Štír
Plánujte společné aktivity a objevujte svět společně. Jedině tak dosáhnete toho že vztah nejen že posílíte, ale rovněž se nemusíte bát, že byste v budoucnu upadli do stereotypu.


Střelec
Milí Střelci, mějte trpělivost s nezájmem protějška a pracujte na vaší společné budoucnosti. Pokud jsi single, můžeš se setkat s někým, kdo hledá vážný a stabilní vztah, a to vás přitahuje.

Kozoroh
Pokud jsi single, můžeš být přitahován někým nekonvenčním. Pozor ale na reakce okolí, ty tě od nové lásky mohou výrazně odrazovat jen proto, že je tato osoba jiná než ostatní.

Vodnář
Tento týden bude ve znamení nezávislosti a svobody ve vztahu. Důležité je, aby si oba partneři uchovali individualitu. Neznamená, že když jste ve vztahu, že musíte ztratit kus sebe.

Ryby
Jste momentálně soucitní a citliví. Buďte pozorní k pocitům svého partnera a projevujte jim podporu. Pokud jsi single, můžeš potkat někoho, kdo ti bude rozumět a bude ti oporou.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.