Home - Články - Zářijový úplněk v Beranu

Zářijový úplněk v Beranu

vloženo 27. 9. 2023
čas čtení: 6 minut

Zářijový úplněk v Beranu

První podzimní úplněk 29. září 2023 v 11:57 bude v ohnivém znamení Berana. Jeho energická síla vás naprosto ohromí!

sdílet článek na facebooku

Prosadit si svou nebo dělat kompromisy?

Podzim je již neomylně tady a s ním i Slunce ve Váhách a úplněk v protilehlém Beranu. Tato dvě znamení vytváří dvojici protikladů, která určuje nosné téma těchto dnů – schopnost prosadit se proti ochotě přizpůsobit se a dělat kompromisy.

Přesně to jsou témata, která ve dnech kolem úplňku vyplavou na povrch. Co vlastně chcete dosáhnout? Za čím si jdete? Čeho se nevzdáte? A naopak kde jste ochotni ustoupit a dát přednost vůli těch druhých?

Jak působí síla úplňku?

Úplňková energie se bude projevovat nejen v tento samotný den, ale tak jako při každém úplňku ještě i tři dny před ním a tři dny po něm.

Tentokrát je budou nejsilněji pociťovat právě lidé narozeni v Beranu a ve Váhách! Pokud mezi ně patříte, připravte se na důležité události ve vašem životě! Nemusí to však nutně být ve vnějším světě, může se taky jednat o vnitřní růst a rozvoj, nalezení souvislostí, pochopení něčeho důležitého ve vašem životě.


Čas na odreagování

Pro všech dvanáct znamení platí, že přímo na úplňkový den je nejlepší udělat si volnější program, vyhýbat se náročným a stresujícím úkolům a raději si dopřát setkání s přáteli, zábavu nebo odreagování při sportu. V energickém ohnivém Beranu nám právě pohyb skvěle pomůže zvládat hrozící pocity nervozity. Vybít přetlak úplňkové energie si můžete také poslechem rychlé a veselé hudby, která se vám líbí.

Naopak, vyhýbejte se konfliktním situacím, hádkám a sporům, ať už v práci nebo s blízkými. Úplněk v Beranu dvojnásob zvyšuje naše sklony k podrážděnosti, a s horkou hlavou je lepší držet se od problémů dál!

Pozor na hlavu a zuby

Beran nám podle lunárního kalendáře ovlivňuje hlavu a všechno co s ní souvisí, tedy oči, zuby a tak dále. Tyto části těla jsou teď náchylnější ke zdravotním potížím.

O Beraním úplňku by si měli lidé se sklonem k migrénám dopřát hodně klidu a vyhýbat se stresu a přetížení. Právě teď je totiž riziko, že se vám bolesti hlavy spustí.


Na dny kolem úplňku v Beranu si neplánujte ani návštěvu zubaře, jedině na preventivní kontrolu. Vrtání a trhání zubů, natož pak operace, jsou však naprosto nevhodné! V případě, že se vám o úplňku akutně ozve nějaký špatný zub, raději si zatím pomozte od bolesti přírodními prostředky, jako je žvýkání hřebíčku nebo tinktura z propolisu, a na pohotovost běžte, až když úplněk odezní – výsledek bude lepší!

Šetřete si oči a uši

A samozřejmě nezapomínejte na svůj zrak a sluch, které teď taky budou náchylnější k přetížení. Z čtení bez brýlí, které potřebujete, nebo z dlouhého koukání do obrazovky vás může rozbolet hlava. Návštěvu hlasitého rockového koncertu teď vaše tělo taky neocení, stejně jako hlučné prostředí v práci – když už musíte, tak jedině se špunty do uší!

Úplněk v Beranu je pro zdraví docela výzvou, ale když budete opatrní, budete se cítit skvěle a můžete si ho užít na maximum!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.