Home - Články - Týdenní horoskop 2. - 8. prosince

Týdenní horoskop 2. - 8. prosince

vloženo 30. 11. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 2. - 8. prosince

Prosinec se rozběhl jako závod na sto metrů! Bude to rychlovka a než se nadějeme, máme tu konec roku! Pro mnoho z nás budou ale následující dny trochu uspěchané. V práci budeme dohánět resty a ve volném čase nakupovat dárky. Nezapomínejte však, že práce ani utrácení za dárky nejsou v životě tím nejdůležitějším. Hlavní je cítit se dobře! K tomu vám pomůže nový týdenní horoskop.
sdílet článek na facebooku

Beran
Úspěch budete tento týden slavit zejména v lásce. Máte totiž před sebou úžasně romantické období a navíc jste skvěle komunikativní. Navazování nových známostí tudíž pro vás nebude žádný problém. Milí Berani, jen si dávejte pozor na svou žárlivost!

Býk
Tento týden budete úžasně pracovití. Do práce budete vstávat s chutí a budete se těšit na každý nový den, úkol, či jakoukoliv jinou činnost. Vaše pozitivní myšlení bude nakažlivé a vlídná atmosféra se přenese jako zázrakem na kolegy, ale i zákazníky.

Blíženci
Nečekané výdaje očekávejte ve finanční sféře. Zprvu to vypadalo na nějakou drobnost, z konečné astronomické částky se vám však protočí panenky a vy tak budete muset sáhnout po svých úsporách. Před blížícími se svátky to opravdu nebude nic příjemného.

Rak
Doma vládne poklidná a pohodová atmosféra. Připravujete se na příchod Vánoc a moc se na ně s celou rodinou těšíte. Na rozdíl od jiných lidiček kolem sebe umíte vypnout a vůbec vám nevadí všudypřítomný rozruch a zmatek. Naopak si to docela užíváte.



Lev
Vánoční náladou rozhodně neoplýváte. Jste ve stresu, protože v zaměstnání přibývá práce. Lidi jsou nervózní a chtějí vše okamžitě a když se pozdě a za tmy vracíte domů, tak se vám už ani nechce jít nakupovat nějaké vánoční dárky, které ještě nemáte.

Panna
Na vašem účtě může tento měsíc přistát nějaká ta korunka navíc. Dobrovolně jste se nabídli ohledně práce navíc a teď sklízíte zasloužené ovoce. Peníze se budou momentálně výborně hodit a využijete je na zpříjemnění domácích chvilek s vaší rodinkou.

Váhy
S prosbou o pomoc za vámi tento týden přijde některý z vašich známých. Před Vánoci potřebuje nutně půjčit na nějaké dárky. Přijde vám to sprosté, protože vy sami šetříte na dárky už od léta, zatímco tento váš kamarád vymetal jeden večírek za druhým.

Štír
Nejlépe se budete tento týden cítit v přítomnosti vašich kamarádů, kteří si rádi vyslechnou všechny vaše pracovní, ale i milostné trable. Jejich rady se rozhodnete vzít k srdci a budete rádi, že kolem sebe máte tolik úžasných a milujících lidiček.



Střelec
Využijte adventní čas k tomu, abyste se setkali s přáteli. Dokonce je zde velká šance, že uvidíte i ty, které jste už dlouho neviděli. Setkání to bude opravdu velmi příjemné a pokud ho spojíte i s hezkou procházkou a punčem na trzích, bude to pohádka.

Kozoroh
Tento týden budete skutečně velice pohodlní. Do ničeho se vám nechce a nejraději byste jen lenošili na pohovce před televizí. Čeká vás však spousta práce a vy pak nebude stíhat. Trošku se vzchopte a nechte lenošení na nějakou více vhodnější dobu.

Vodnář
Máte před sebou období plné zdravotních komplikací. Váš dosavadní životní styl a občasné přejídání se se na vašem těle podepíše. Je čas na změnu. Možná si řeknete, proč byste měli něco měnit zrovna teď před svátky, ale věřte, že už včera bylo pozdě.

Ryby
Váš protějšek s vámi nesdílí stejný názor ohledně bydlení. Zbytečně moc tlačíte na pilu a to mu není po chuti. Mnohé hádky jsou vyvolány úplně zbytečně a adventní čas prožijete v ponuré a nepříjemné atmosféře. Přitom by stačilo jen víc komunikovat.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.