Home - Články - Týdenní horoskop 19. - 25. srpna

Týdenní horoskop 19. - 25. srpna

vloženo 17. 8. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 19. - 25. srpna

Než jsme se nadáli, končí nám pomalu měsíc srpen! Raci, užívejte si s přáteli chvíle plné radost. Na Panny možná čeká povýšení, snažte se! Čtěte nový týdenní horoskop a dozvíte se víc!

sdílet článek na facebooku

Beran
Čekají vás chvíle plné pohody a snového štěstí. Konec léta si vychutnáváte plnými doušky a ani chladnější večery vám nemohou zkazit vaši skvělou a pozitivní náladu. Konec týdne bude, co se zábavy a harmonie v duši týče, pomyslnou třešničkou na dortu.

Býk
V práci se toho na vás po dovolených navalí opravdu požehnaně. Nebudete vědět, čím vlastně začít nejdříve. Trochu se dostanete do stresu a to se podepíše nejen v pracovním životě, ale zejména v tom osobním. Nepřinášejte si problémy z práce domů.

Blíženci
Zvýšená společenskost, která se u vás v poslední době objevila momentálně upadá. Nemáte na kamarády, či vzdálenější rodinu ani tu nejmenší náladu. Po celé léto jste si jich užili až až a nyní chcete zasloužený klid. Koncem týdne utečete na samotu.

Rak
Setkání s přáteli vás mile potěší a budete za tyto společné chvíle velice rádi. Uvědomíte si, jak jsou pro vás kamarádi důležití a proto se budete snažit ze všech sil nezpřetrhat kontakty, i přes to, že už každý ve svém životě míříte někam jinam.

TAROT OSOBNOSTI ukazuje, jaké máte nadání a schopnosti, čím Vás sudičky obdarovaly a v jakých profesích byste svůj talent uplatnili. Dozvíte se o svých pocitech a vnímavosti, taky o tom, jak jste na tom v mezilidských vztazích. Porozumějte svému nitru a vytáhněte si své 3 karty hned teď!

Lev
Úžasná porce energie, kterou vám pro tento týden nadělily hvězdy, vás bude provázet po celý den. Perlit budete nejen v práci, ale například i na domácím, či rodinném poli, kde zmírníte následky hádky mezi členy vaší rodiny. Můžete být na sebe pyšní.

Panna
S vašimi výkony jsou v práci velmi spokojeni. Obzvláště vaši nadřízení vám doslova zobou z ruky. Vaše slovo má v zaměstnání velkou váhu a nejeden kolega si před vámi dává pozor na pusu. Povýšení je na dosah ruky, ale s ním jde ruku v ruce i závist.

Váhy
Příjemnou zónou vám tento týden bude váš domov. Mezi všemi členy domácnosti vládne příjemná harmonie a vy se těšíte na svůj příchod domů. Večery probíhají v zábavném a veselém duchu a týden zakončíte společným možná i trochu adrenalinovým výletem.

Štír
Již delší dobu jste se vyhýbali jisté nepříjemnosti, které se však nyní už déle vyhýbat nejde. Musíte se dané situaci postavit čelem a nepříjemnost, co nejdříve vyřešit. Uvidíte, jak se vašemu svědomí uleví a vy budete hned o něco lehčeji usínat.


PRECIZNÍ VĚŠTBA! Láska – peníze – budoucnost. Rychlé a jasné odpovědi zkušené kartářky na tel. č. 906 701 701! Paní Teodora



Střelec
Tento týden je ideální k uskutečnění vašich restauračních plánů ohledně vaší domácnosti. Kutilský duch se u vás projeví hned na začátku týdne a vy můžete směle do toho. Vše vám půjde rychle od ruky a na konci týdne svou domácnost skoro ani nepoznáte.

Kozoroh
Přízeň osudu je vám nyní příznivě nakloněna. Daří se vám úplně všechno na co jen sáhnete. V práci jste za hvězdu celé kanceláře, doma vás vaše drahá polovička doslova na rukou nosí a co se týče zdravotní stránky, tak zde nad vámi neduhy nemají šanci.

Vodnář
Ne nadarmo s říká, že karma je zdarma. Tento týden se o tom přesvědčíte hned dvojnásob. Nejen, že budete náhodným svědkem tohoto osudového zadostiučinění u kolemjdoucích, ale rovněž osoba, která kolem sebe plive jed, bude za své hříchy potrestána.

Ryby
Na dovolenou jste se velice těšili, ale přijíždíte rozladění. Vaše polovička vám začíná lézt na nervy a na dovolené to bylo k nevydržení. Navíc se pokazilo snad vše, co se dalo. Od jídla, prostředí až po samotné ubytování. Vůbec jste si to neužili.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.