Home - Články - Týdenní horoskop 19. -25. července

Týdenní horoskop 19. -25. července

vloženo 17. 7. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 19. -25. července

Červenec vstupuje do své druhé dekády a doba prázdnin a dovolených se již rozběhla naplno. Budete mít tento týden otevřené dveře do světa jako Střelci, budete spokojeni jako Ryby, anebo vás překvapí šíp Amorův jako zrozence Berana? V následujících řádcích to zjistíte!

sdílet článek na facebooku

Beran
Luna ve znamení Vodnáře vybízí k těm nejrůznějším magickým, ale i posilujícím rituálům. V této době má Měsíc významnou moc, která vám může být v mnoha věcech výrazně nápomocna. Zejména byste mohli posílit vaše přátelství, či dokonce milostný vztah.

Býk
Máte v tomto týdnu obrovskou příležitost zbavit se stínů minulosti a dostat se ze zažitých vzorců chování, které vás v životě tolik ubíjejí. Stále se točíte v kruhu, a to vám vůbec nevyhovuje. Raději byste totiž něco ve svém životě radikálně změnili.

Blíženci
Snadno se tento týden unavíte! Máte toho nyní naplánováno opravdu hodně a večer usínáte vyčerpáním ve stoje. I když si stále říkáte, že vše co děláte, tak děláte pro sebe a rodinu, tak stejně si na konci týdne řeknete, jestli vám to za to stojí.

Rak
Vyskytla se vám úžasná pracovní příležitost, akorát přišla v nevhodnou dobu. Stále tedy uvažujete, jestli opustit vše jisté a jít do naprostého risku. Pozice je vám přímo ušitá na míru, ale bojíte se opustit vše známé. Toto rozhodnutí je jen na vás.


Lev
Lvi stojí pod přímým požehnáním Slunce. Mužská energie, síla a odhodlání je vaše poznávací znamení. V týdnu navíc Slunce astrologicky vstoupí do vašeho znamení a všechny vaše skvělé vlastnosti se jenom znásobí. Sebejistota roste a umíte se projevit.

Panna
V sobotu, s příchodem Úplňku, vás může postihnout prazvláštní stav mysli. Právě v tuto dobu se může propojovat vaše vědomí s nevědomím a vy budete napojeni na duchovní vlnu a svět okolo vás budete vnímat naprosto novým pohledem. To vás posune vpřed.

Váhy
Ve vztazích se pohybujete na velice tenkém ledě, máte totiž kolem sebe obrovské množství obdivovatelů. Potom si nemůžete vybrat, ale ten, o koho máte zájem nejvíce, zas až takový zájem neprojevuje a navíc ho pozornost ostatních může lehce odradit.

Štír
S financemi je to den od dne horší. Máte stále více výdajů, které už nejste schopni nějak řešit. Musíte začít přemýšlet nad nějakým přivýdělkem nebo změnou zaměstnání, které by vám přineslo víc peněz. Takhle živořit do konce života rozhodně nechcete.


Střelec
Máte před sebou tento týden velice významné rozhodnutí, které však nebude vůbec jednoduché. Hodně se u toho zapotíte, protože momentálně musíte vzít v potaz mnohem více faktorů, než třeba ostatní ve vašem postavení. Bude to ještě těžké přemýšlení.

Kozoroh
Dlouhodobé svazky již delší dobu procházejí krizí, která má ale mnohem hlubší kořeny a není vůbec jednoduché tento stav jen tak překlenout. Každý už si žijete svým vlastním životem a láska už možná také dávno vyprchala někam hodně daleko do neznáma.

Vodnář
Tento týden není vůbec vhodné uzavírat jakékoliv smlouvy, či se pouštět do důležitých finančních rozhodnutí. Konstelace hvězd vám v tomto ohledu není vůbec nakloněna a vy se tak můžete nechat lehce napálit, nebo se prostě jen špatně informovat.

Ryby
Úplněk ve Vodnáři má v tuto dobu opravdu velkou sílu. Svou moc ukáže zejména v osobních vztazích, na které přímo magicky působí. Tak neváhejte této příznivé konstelace využít a nebojte se oslovit někoho, kdo vás velmi zajímá a vy zřejmě zajímáte jeho.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.