Home - Články - Týdenní horoskop 17. – 23. 7. 2017

Týdenní horoskop 17. – 23. 7. 2017

vloženo 15. 7. 2017
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 17. – 23. 7. 2017

Hravé slunečné dny dopřejí Lvům, aby se vrhli do víru nakupování, čekání na pracovní příležitost se vyplatí Pannám a také Ryby prorazí s novým projektem! Jako každý týden vám přinášíme informace o tom, na co se připravit, ať už jste zrozencem kteréhokoliv ze znamení zvěrokruhu.

sdílet článek na facebooku

Beran
Hlavním tématem tohoto týdne je pro vás zapojení se do tvůrčího života, milostného dění a zejména zvýšená touha po zábavě. Užívejte léta a všech radostí plnými doušky! Je čas her a malin nezralých, tak se netrapte pracovními starostmi a vzhůru do léta plného smíchu a radosti.

Býk
Ještě tento týden se vrhněte pořádně do práce. Hvězdy vám pomohou stihnou vše, co si vytýčíte a usnadní vám pozice do budoucna. Už o víkendu totiž pocítíte únavu a více než práce vás bude zajímat zábava, a tak se vám bude hodit, když budete mít něco naděláno.

Blíženci

Hvězdy ani na chvíli nepřipustí, abyste jakkoli strádali, naopak, hodlají vás hezky rozmazlovat a dopřávat vám hojnosti. V polovině týdne se do popředí dostává i Luna, která se stává určitým startérem událostí. Můžete objevit zdroj zisku, který byl dosud skryt.

Rak
V pracovních dnech máte zvýšené možnosti k větším příjmům a viditelný talent na objevování i skrytých zdrojů peněz. Investice se jeví jako velmi úspěšné, dokonce máte chuť i zariskovat – pokud jde o nové obchody, Slunce k vašemu činění souhlasně přikyvuje!



Lev
Dopřávejte si radost a nakupujte věci pro osobní potěšení, vhodné je teď také cestovat, nerozmýšlejte se ale dlouho! Nabídka zájezdů na poslední chvíli je velice bohatá a zejména destinace u mořského pobřeží nebo exotické země vám udělají moc dobře.

Panna

V první polovině tohoto týdne může dojít k odstartování důležitých profesních záležitostí. Nenechte si ujít tuto příležitost, ve druhé polovině týdne vaše vitalita a elán totiž trochu poleví a věci se vám budou zdát obtížnější. Proto si raději vytvořte tolik potřebný náskok!

Váhy

Vaše profesní vitalita za mnoho nestojí, milé Váhy. Co s tím? Hvězdy radí, abyste se raději vrhli na záležitosti, které jsou neméně důležité – odpočinek a užívání si letních radovánek! Dejte si také pozor na své zdraví, zejména na náchylnost k zánětům ledvin nebo žaludku.

Štír
Nejvíce se v tomto týdnu bude dařit vám, kteří spolupracujete se zahraničím nebo v zahraniční firmě. Jste hlava otevřená a vaše myšlenky prostě přesahují hranice. Nebraňte se ani nové spolupráci, podaří se vám skvěle formulovat myšlenky a adaptovat je na nové podmínky.



Střelec
Hoďte za hlavu Venušiny manýry směřující k občasné rozladěnosti a vydejte se vstříc dobrodružstvím a novým obzorům! Přáno je používání cizích jazyků, cestování, spolupráci se zahraničními firmami a vůbec všemu, co je spojeno s cizinou. To je přesně období podle vašeho gusta!

Kozoroh
V práci se tento týden moc dobře cítit nebude. Díky svému žebříčku hodnot a vlastnímu etickému kodexu máte jiné vnímání skutečnosti než ostatní, což může vyvolávat velmi nepříjemné situace. Snažte se odreagovat sportem nebo relaxací u rybníka či řeky.

Vodnář

Koncem týdne se vyhýbejte zbytečnému přepínání. Hvězdy na vás mohou nabalit více starostí, ale většina z nich je jen výplodem vašeho ustaraného mozku. Snažte se co nejvíce relaxovat a věnovat se letním radovánkám. Vyčistíte si mozek, a i vaše duše se zase uklidní.

Ryby
Pokud nejedete na dovolenou, zažijete v práci spoustu radostí! Hvězdy předznamenávají veliký boom, váš nový projekt prorazí do světa. I pokud tak daleko nemíříte, bude se vám dařit, protože vaši nadřízení si všimnou vašich schopností a po zásluze je ocení!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.